πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #2.021 08-04-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πέρασες !! Πέρασες!! Να το κορνιζάρεις το πτυχίο κατόχου Βιρμανίας!! Click για ανάπτυξη... δεν θελω να το παινευτω,αλλα ξερω ολες τις λεπτομερειες.Απλως βαρομουν να τις γραψω παω στο μετατυχιακο τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #2.022 08-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ρε παιδια?το Αγγελος στα ελληνικα τι εχει? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει,άγγελος στα ελληνικά,ή άγγελος στα τουρκικά,άγγελος παραμένει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.023 08-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θελω να το παινευτω,αλλα ξερω ολες τις λεπτομερειες.Απλως βαρομουν να τις γραψω παω στο μετατυχιακο τωρα? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:05 Ο πυρροθριξ: #2.024 08-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τίποτα δεν έχει,άγγελος στα ελληνικά,ή άγγελος στα τουρκικά,άγγελος παραμένει! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.025 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει αν δεν το ξέρεις... είναι λίγο εξειδικευμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #2.026 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #2.027 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βρίσκω πολυ καλα διαβασμενη ..... Click για ανάπτυξη... αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.028 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Click για ανάπτυξη... Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #2.029 08-04-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πέρασες !! Πέρασες!! Να το κορνιζάρεις το πτυχίο κατόχου Βιρμανίας!! Click για ανάπτυξη... δεν θελω να το παινευτω,αλλα ξερω ολες τις λεπτομερειες.Απλως βαρομουν να τις γραψω παω στο μετατυχιακο τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #2.022 08-04-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ρε παιδια?το Αγγελος στα ελληνικα τι εχει? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει,άγγελος στα ελληνικά,ή άγγελος στα τουρκικά,άγγελος παραμένει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.023 08-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θελω να το παινευτω,αλλα ξερω ολες τις λεπτομερειες.Απλως βαρομουν να τις γραψω παω στο μετατυχιακο τωρα? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:05 Ο πυρροθριξ: #2.024 08-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τίποτα δεν έχει,άγγελος στα ελληνικά,ή άγγελος στα τουρκικά,άγγελος παραμένει! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.025 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει αν δεν το ξέρεις... είναι λίγο εξειδικευμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #2.026 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #2.027 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βρίσκω πολυ καλα διαβασμενη ..... Click για ανάπτυξη... αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.028 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Click για ανάπτυξη... Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #2.029 08-04-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ρε παιδια?το Αγγελος στα ελληνικα τι εχει? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει,άγγελος στα ελληνικά,ή άγγελος στα τουρκικά,άγγελος παραμένει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.023 08-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θελω να το παινευτω,αλλα ξερω ολες τις λεπτομερειες.Απλως βαρομουν να τις γραψω παω στο μετατυχιακο τωρα? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:05 Ο πυρροθριξ: #2.024 08-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τίποτα δεν έχει,άγγελος στα ελληνικά,ή άγγελος στα τουρκικά,άγγελος παραμένει! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.025 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει αν δεν το ξέρεις... είναι λίγο εξειδικευμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #2.026 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #2.027 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βρίσκω πολυ καλα διαβασμενη ..... Click για ανάπτυξη... αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.028 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Click για ανάπτυξη... Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #2.029 08-04-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θελω να το παινευτω,αλλα ξερω ολες τις λεπτομερειες.Απλως βαρομουν να τις γραψω παω στο μετατυχιακο τωρα? Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:05 Ο πυρροθριξ: #2.024 08-04-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τίποτα δεν έχει,άγγελος στα ελληνικά,ή άγγελος στα τουρκικά,άγγελος παραμένει! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.025 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει αν δεν το ξέρεις... είναι λίγο εξειδικευμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #2.026 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #2.027 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βρίσκω πολυ καλα διαβασμενη ..... Click για ανάπτυξη... αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.028 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Click για ανάπτυξη... Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #2.029 08-04-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τίποτα δεν έχει,άγγελος στα ελληνικά,ή άγγελος στα τουρκικά,άγγελος παραμένει! Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.025 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει αν δεν το ξέρεις... είναι λίγο εξειδικευμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #2.026 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #2.027 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βρίσκω πολυ καλα διαβασμενη ..... Click για ανάπτυξη... αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.028 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Click για ανάπτυξη... Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #2.029 08-04-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει αν δεν το ξέρεις... είναι λίγο εξειδικευμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #2.026 08-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #2.027 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βρίσκω πολυ καλα διαβασμενη ..... Click για ανάπτυξη... αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.028 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Click για ανάπτυξη... Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #2.029 08-04-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... κι εγώ κάνω... πάνω στο γονίδιο spot... Τι είναι Πυρροθριξάκο το γονίδιο spot?? Click για ανάπτυξη... ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Ο πυρροθριξ: #2.027 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βρίσκω πολυ καλα διαβασμενη ..... Click για ανάπτυξη... αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.028 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Click για ανάπτυξη... Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #2.029 08-04-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βρίσκω πολυ καλα διαβασμενη ..... Click για ανάπτυξη... αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.028 08-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Click για ανάπτυξη... Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #2.029 08-04-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ....................οι τελιτσες δειχνουν οτι σκεφτομαι!!!με επιασες αδιαβαστημηπως καθοριζει το χρωμα τους? παει!!!κοπηκα!!! Α να σου πω...εσυ εχεις και συμπεθερα κτηνιατρο ενταξει?εγω που να το ξερω? Click για ανάπτυξη... Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #2.029 08-04-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το λες σε μενα ευχαριστω,αλλα κοπηκα σε αυτο το γονιδιο το σποτ.Το ξερεις εσυ? Click για ανάπτυξη... Γονίδιο σποτ???????? τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #2.030 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #2.031 08-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοντά έπεσες! Μην ανησυχείς... κι εγώ απ΄το dvd το έμαθα. Είναι το γονίδιο που καθορίζει τα άσπρα γαντάκια στα Βιρμανάκια... και είναι ένα και μοναδικό...δύσκολο και ενδιαφέρον γονίδιο...! Click για ανάπτυξη... παει το μεταπτυχιακο?γυριζω στο προπτυχιακο παλι? και να σου πω που ειναι το dvd που μου εταξες?δεν μου το στελνεις για να μου κανεις ερωτησεις και να μην ξερω τις απαντησεις ε?ε? αυτο το γονιδιο το εχουν μονο οι βιρμανιας?οι σνοου σου δεν το εχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #2.032 08-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα...δεν ήξερα οτι λεγεται ετσι, το μονο που ήξερα οτι πολυ δύσκολο να επιτευτεί, και γιαυτο οι γατουλες χωρις γαντάκια δεν θεωρούνται original!! Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις κι εσυ το dvd!!τι θα χουμε τη Γιουλη να μας κανει την εξυπνη εδω μεσα?θα το παρουμε και θα μαθουμε οοολα τα μυστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #2.033 08-04-08 16:23 Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #2.034 08-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντα δεν μου ειπες ποτε ησουν κοντα την περιοχη μας?Αντικυρρα μου ειχες πει? Click για ανάπτυξη... Ναι ...απο μάρτιο μέχρι τον σεπτεμβρη πηγαιερχόμουν στα Ασπρα Σπιτια. Εχουμε ενα εργοταξιο εκει, κ επρεπε να ειμαι εκει μερικες μερες την εβδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #2.035 08-04-08 16:27 Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #2.036 08-04-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ μου δημοσιευσαν την κριτική μου..συγκινήθηκα!!! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:36 Η Αντα έγραψε: #2.037 08-04-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο σου και εις ανωτερα!!! τι κριτικη και που δμοσιευτικε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν εχεις δει τι χαμός έγινε για την άμμο που εφερε το supermarket Plus...καθως κλεινει σε λίγο καιρό - ετσι φημολογείται - σκέφτηκα μήπως να δοκιμασω καποια αλλη μάρκα και να γραψω την αποψη μου εδω? ετσι και εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:37 Η Αντα έγραψε: #2.038 08-04-08 16:37 Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν θα πας στις κριτικές, θα δεις την κριτική μου για την αμμο του Lidl . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:41 Ο πυρροθριξ: #2.039 08-04-08 16:41 α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
α οκ παω να την διαβασω να σου πω!!! (νομιζα οτι ηταν κατι με την δουλεια σου στην αρχη και οτι δημοσιευτικε σε καποια εφημεριδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 16:47 Ο πυρροθριξ: #2.040 08-04-08 16:47 την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
την διαβασα!πολυ καλη.Λιτη και περιεκτικη.Και πολυ πειστικη!σιγουρα δεν θα παρω την συγκεκριμενη αμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.