erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #2.141 09-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι seal... και ναι... ψάχνουμε.... αλλά όχι ζεστά ακόμα... απλά χαζεύουμε... κι ονειρευόμαστε... τσάμπα είναι... αχ... Αυτή είναι η Rosie από το Γερμανικό εκτροφείο (που την έφεραν από την Αυστραλία και την πλήρωσαν χρυσή...)... Ακόμα είναι στους youngsters... είναι συνομήλικη με το Μορφέα... αλλά θα ήθελα ένα κοριτσάκι δικό της... αχ... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #2.142 09-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για 'σένα Εσύ δεν είπες ότι αν τα καταφέρεις μ' αυτό, θα πας για δεύτερο; Αααααα, δε θυμάσαι τι γράφεις τώρα; Click για ανάπτυξη... αν τα καταφερωνα το παρω καλε!!! αν το παρω ,μετα το οτι θα τα παμε καλα ειναι βεβαιον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:00 Η Fotini έγραψε: #2.143 09-04-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... Α, καλάάάά... Περιμένεις κι εσύ τη Γιούλη και τη Βάσια να σου δώσουν μωρό; Όλα δικά τους θα τα κρατήσουν! Δεν τις βλέπεις τι άπληστες που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #2.144 09-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο erefer έγραψε: #2.145 09-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #2.146 09-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη!!!!!!!!!!!!!! (αν μπορουσα να ερθω ισως το σκεφτομουν κι εγω!!!μεταξυ μας ε?μην το πεις σε κανεναν!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #2.147 09-04-08 15:12 Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #2.148 09-04-08 15:13 Μπορεί να μην το πει ..αλλα θα το διαβάσουμε όλες μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:14 Ο πυρροθριξ: #2.149 09-04-08 15:14 Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι seal... και ναι... ψάχνουμε.... αλλά όχι ζεστά ακόμα... απλά χαζεύουμε... κι ονειρευόμαστε... τσάμπα είναι... αχ... Αυτή είναι η Rosie από το Γερμανικό εκτροφείο (που την έφεραν από την Αυστραλία και την πλήρωσαν χρυσή...)... Ακόμα είναι στους youngsters... είναι συνομήλικη με το Μορφέα... αλλά θα ήθελα ένα κοριτσάκι δικό της... αχ... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #2.142 09-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για 'σένα Εσύ δεν είπες ότι αν τα καταφέρεις μ' αυτό, θα πας για δεύτερο; Αααααα, δε θυμάσαι τι γράφεις τώρα; Click για ανάπτυξη... αν τα καταφερωνα το παρω καλε!!! αν το παρω ,μετα το οτι θα τα παμε καλα ειναι βεβαιον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:00 Η Fotini έγραψε: #2.143 09-04-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... Α, καλάάάά... Περιμένεις κι εσύ τη Γιούλη και τη Βάσια να σου δώσουν μωρό; Όλα δικά τους θα τα κρατήσουν! Δεν τις βλέπεις τι άπληστες που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #2.144 09-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο erefer έγραψε: #2.145 09-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #2.146 09-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη!!!!!!!!!!!!!! (αν μπορουσα να ερθω ισως το σκεφτομουν κι εγω!!!μεταξυ μας ε?μην το πεις σε κανεναν!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #2.147 09-04-08 15:12 Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #2.148 09-04-08 15:13 Μπορεί να μην το πει ..αλλα θα το διαβάσουμε όλες μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:14 Ο πυρροθριξ: #2.149 09-04-08 15:14 Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για 'σένα Εσύ δεν είπες ότι αν τα καταφέρεις μ' αυτό, θα πας για δεύτερο; Αααααα, δε θυμάσαι τι γράφεις τώρα; Click για ανάπτυξη... αν τα καταφερωνα το παρω καλε!!! αν το παρω ,μετα το οτι θα τα παμε καλα ειναι βεβαιον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:00 Η Fotini έγραψε: #2.143 09-04-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... Α, καλάάάά... Περιμένεις κι εσύ τη Γιούλη και τη Βάσια να σου δώσουν μωρό; Όλα δικά τους θα τα κρατήσουν! Δεν τις βλέπεις τι άπληστες που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #2.144 09-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο erefer έγραψε: #2.145 09-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #2.146 09-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη!!!!!!!!!!!!!! (αν μπορουσα να ερθω ισως το σκεφτομουν κι εγω!!!μεταξυ μας ε?μην το πεις σε κανεναν!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #2.147 09-04-08 15:12 Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #2.148 09-04-08 15:13 Μπορεί να μην το πει ..αλλα θα το διαβάσουμε όλες μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:14 Ο πυρροθριξ: #2.149 09-04-08 15:14 Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... Α, καλάάάά... Περιμένεις κι εσύ τη Γιούλη και τη Βάσια να σου δώσουν μωρό; Όλα δικά τους θα τα κρατήσουν! Δεν τις βλέπεις τι άπληστες που είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #2.144 09-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο erefer έγραψε: #2.145 09-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #2.146 09-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη!!!!!!!!!!!!!! (αν μπορουσα να ερθω ισως το σκεφτομουν κι εγω!!!μεταξυ μας ε?μην το πεις σε κανεναν!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #2.147 09-04-08 15:12 Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #2.148 09-04-08 15:13 Μπορεί να μην το πει ..αλλα θα το διαβάσουμε όλες μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:14 Ο πυρροθριξ: #2.149 09-04-08 15:14 Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο erefer έγραψε: #2.145 09-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #2.146 09-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη!!!!!!!!!!!!!! (αν μπορουσα να ερθω ισως το σκεφτομουν κι εγω!!!μεταξυ μας ε?μην το πεις σε κανεναν!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #2.147 09-04-08 15:12 Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #2.148 09-04-08 15:13 Μπορεί να μην το πει ..αλλα θα το διαβάσουμε όλες μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:14 Ο πυρροθριξ: #2.149 09-04-08 15:14 Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον παιδια τον Βασιλη να τον προσεξετε οταν συναντηθειτε!μπορει να σας δεσει στις καρεκλες της καφετεριας να παρει τα μικρα σας. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο πυρροθριξ: #2.146 09-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη!!!!!!!!!!!!!! (αν μπορουσα να ερθω ισως το σκεφτομουν κι εγω!!!μεταξυ μας ε?μην το πεις σε κανεναν!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #2.147 09-04-08 15:12 Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #2.148 09-04-08 15:13 Μπορεί να μην το πει ..αλλα θα το διαβάσουμε όλες μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:14 Ο πυρροθριξ: #2.149 09-04-08 15:14 Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δυστυχώς πυρρόθριξ αποκάλυψες το σατανικό σχέδιο μου...Το είχα ονομάσει "Το χέρι του θεού"Γράπωμα όλα τα Βιρμανίας και σπίτι μου Click για ανάπτυξη... ημουν σιγουρη!!!!!!!!!!!!!! (αν μπορουσα να ερθω ισως το σκεφτομουν κι εγω!!!μεταξυ μας ε?μην το πεις σε κανεναν!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #2.147 09-04-08 15:12 Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #2.148 09-04-08 15:13 Μπορεί να μην το πει ..αλλα θα το διαβάσουμε όλες μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:14 Ο πυρροθριξ: #2.149 09-04-08 15:14 Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #2.148 09-04-08 15:13 Μπορεί να μην το πει ..αλλα θα το διαβάσουμε όλες μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:14 Ο πυρροθριξ: #2.149 09-04-08 15:14 Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να μην το πει ..αλλα θα το διαβάσουμε όλες μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:14 Ο πυρροθριξ: #2.149 09-04-08 15:14 Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο μεταξυ εχετε παρατηρησει και το αλλο?Την Γιουλη την πιανει και βγαζει στιχακια κοντα στο μεσημερι.Υποψιαζομαι οτι αυτη η ψιλοπεινα που νιωθει της φερνει μια εμπνευση να το πω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.150 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λοιπόν αυτό λέγεται ΑΔΙΚΙΑ!!!Εγώ ένα Βιρμανάκι θέλω και μέχρι να το πάρω σε βλέπω να΄χεις μια μικρή αγέληΕ όχι λοιπόν,δεν θα το επιτρέψει η συνείδηση μου αυτό να γίνει πραγματικότητα και η υπομονή έχει τα όρια της..Αν θές άλλο γατάκι Βιρμανίας,ξέχνα τον Μορφέα,αλλάζει Βιρμανοοικογένεια Click για ανάπτυξη... θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:18 Ο πυρροθριξ: #2.151 09-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και τα γατούλια θα γενούν ένα μικρό ασκέρι. Θα τρέχουν, θα χοροπηδούν θα παίζουν μεταξύ τους και όταν θα 'ρθει η ώρα αυτή θα χάσουν το πουλί τους Η μάνα Γιούλη καρτερεί πότε ο Μορφέας άντρας θα γενεί να πιάσει το Αθηνιώ και να κάνουν το "χωριό" Η ώρα, όμως, θε να 'ρθει και καθενός το ριζικό έτοιμο είναι να φανεί Click για ανάπτυξη... και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #2.152 09-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σε τρελάνω σήμερα erefer... σου ετοιμάζω κάτι... Click για ανάπτυξη... τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο erefer έγραψε: #2.153 09-04-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι του ετοιμαζεις ρε συ?θα μας φαει η περιεργεια?δεν μου στελνεις πμ?δεν ειμαι μαρτυριαρα!!!! Click για ανάπτυξη... Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:30 Ο πυρροθριξ: #2.154 09-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... εσυ θα κανεις λιγη υπομονη και το απογευμα θα μαθεις!!!! Εμενα που ειμαι εδω δεν με λυπαται κανεις να μου πει τι θα γινει???????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.155 09-04-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και η Φωτεινη οπως βλεπετε φανερα επηρρεασμενη απο την Γιουλη,δινει την απαντηση της!!!και μαλιστα την ξεπερασε διοτι το εκανε τετραστροφο το ποιηματακι !ξεφυγαμε απο τους απλους στιχους!!!ευγε!!!τυφλα να'χει ο Φοιβος!!! Click για ανάπτυξη... Τρομερό το τετράστροφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.156 09-04-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στείλε pm και σε μένα μετά,ούτε εγώ λέω τίποτα,τάφος,το'χω απο μικρός... Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο erefer έγραψε: #2.157 09-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι έρχεται κι αυτό το καφεδάκι, έκπληξη σου'χω erefer θα μάθεις σε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.158 09-04-08 15:37 Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 09-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό το ποιηματάκι,εντάξει θα περιμένω Click για ανάπτυξη... α... ρε τον έριξα με το ποίημα... Τι είμαστε εμείς οι γυναίκες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:39 Ο πυρροθριξ: #2.160 09-04-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώσε μας Φωτεινούλα μας, του Νταικιρι το πουλάκι, γατάκια να σας κάνουμε να χαίρεστε λιγάκι! Click για ανάπτυξη... δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.