ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.161 09-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Click για ανάπτυξη... Εσυ... να μείνεις μέσα ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΟΚ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #2.162 09-04-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ... να μείνεις μέσα ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΟΚ?? Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:45 Ο πυρροθριξ: #2.163 09-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ... να μείνεις μέσα ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΟΚ?? Click για ανάπτυξη... και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #2.164 09-04-08 15:46 Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:46 Ο πυρροθριξ: #2.165 09-04-08 15:46 εγω φταιω πο πρεπει να δουλευωωωωωωω ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #2.166 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.167 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 09-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Click για ανάπτυξη... βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο πυρροθριξ: #2.169 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν σας ειπα οτι οσο μεσημεριαζει εκτροχιαζεται??? Click για ανάπτυξη... Εσυ... να μείνεις μέσα ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΟΚ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #2.162 09-04-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ... να μείνεις μέσα ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΟΚ?? Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:45 Ο πυρροθριξ: #2.163 09-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ... να μείνεις μέσα ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΟΚ?? Click για ανάπτυξη... και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #2.164 09-04-08 15:46 Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:46 Ο πυρροθριξ: #2.165 09-04-08 15:46 εγω φταιω πο πρεπει να δουλευωωωωωωω ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #2.166 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.167 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 09-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Click για ανάπτυξη... βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο πυρροθριξ: #2.169 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ... να μείνεις μέσα ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΟΚ?? Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:45 Ο πυρροθριξ: #2.163 09-04-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ... να μείνεις μέσα ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΟΚ?? Click για ανάπτυξη... και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #2.164 09-04-08 15:46 Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:46 Ο πυρροθριξ: #2.165 09-04-08 15:46 εγω φταιω πο πρεπει να δουλευωωωωωωω ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #2.166 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.167 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 09-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Click για ανάπτυξη... βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο πυρροθριξ: #2.169 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσυ... να μείνεις μέσα ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΟΚ?? Click για ανάπτυξη... και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:46 Ο erefer έγραψε: #2.164 09-04-08 15:46 Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:46 Ο πυρροθριξ: #2.165 09-04-08 15:46 εγω φταιω πο πρεπει να δουλευωωωωωωω ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #2.166 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.167 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 09-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Click για ανάπτυξη... βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο πυρροθριξ: #2.169 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:46 Ο πυρροθριξ: #2.165 09-04-08 15:46 εγω φταιω πο πρεπει να δουλευωωωωωωω ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #2.166 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.167 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 09-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Click για ανάπτυξη... βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο πυρροθριξ: #2.169 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω φταιω πο πρεπει να δουλευωωωωωωω ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #2.166 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.167 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 09-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Click για ανάπτυξη... βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο πυρροθριξ: #2.169 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ σας αφήνω,Γιούλη περιμένω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.167 09-04-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 09-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Click για ανάπτυξη... βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο πυρροθριξ: #2.169 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα προσπαθησω.Αν δεν εχω κοσμο μεσα θα ειμαι!!! Θα μου στειλετε φωτο?????????????????? Click για ανάπτυξη... Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.168 09-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Click για ανάπτυξη... βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο πυρροθριξ: #2.169 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και τα κεφαλαια στο φορουμ σημαινουν οτι φωναζεις ενταξει? γιατι μου φωναζεις ε? ε? θες να κλαψω? :cry: Click για ανάπτυξη... βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο πυρροθριξ: #2.169 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βρε... δε φωνάζω... στο τονίζω... για σένα το κάνω μωρέ... Click για ανάπτυξη... Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:50 Ο erefer έγραψε: #2.170 09-04-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σου!!!!να εισαι καλος στα κοριτσια,ναι? Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχουν φέρει κανένα Βιρμανάκι μαζί,δεν κινδυνεύουν..Θα τα πούμε αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:51 Ο πυρροθριξ: #2.171 09-04-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι θα'ρθουμε και στων Δελφών τα μέρη μαντρούλα για να φτιάξουμε όταν γατί θα φέρεις! Click για ανάπτυξη... οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.172 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλακο πλακα σου εκανα!!! λες να μην καταλαβα οτι ηθελες να μου το τονισεις? Click για ανάπτυξη... Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.173 09-04-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οταν γατι θα ερθει κολλαει καλυτερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:59 Ο πυρροθριξ: #2.174 09-04-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου ένα άλλο ωραίο όνομα (σαν αυτά που αρέσουν σ'εμάς...ξέρεις εσυ...) Όνειρος...(γιατί τον βλέπεις στα όνειρά σου...) ή αν πάρεις μπλε... Θαλασσινός... Click για ανάπτυξη... ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο πυρροθριξ: #2.175 09-04-08 16:01 ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειμαι Υδροχοος,γι'αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.176 09-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια και αυτα!! Για το Αδωνης τι λες?Μου αρεσει και το Ζεφυρος... Αλλα αυτο που σου ειπα στο μηνυμα νομιζω ειναι αυτο που θα υπερισχυσει....Μου ηρθε χθες το βραδυ,στον υπνο μου. Οσο και να σου φαινεται περιεργο στον υπνο μου σκεφτομαι!!! εκει σκεφτηκα και για το πλαστικο στην μιση ταρατσα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #2.177 09-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... έχεις δίκιο ... είναι πολύ ιδιαίτερο όνομα και μου αρέσει πάρα πολύ... και στη κυριολεξία... Δεν θα μπορούσα να ζήσω μου φαίνεται χωρίς αυτό... και είμαι Λέων... Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει!!! τι ωρα θα φυγεις να πας να ετοιμαστεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #2.178 09-04-08 16:33 Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχχ εγω απο τη δουλεια θα ειμαι....οτι λάμψη ειχα το πρωι την εχασα...τωρα ειμαι σαν μαραμένο μαρουλάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο πυρροθριξ: #2.179 09-04-08 18:25 τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τι γινεται ρε παιδια?μαζευτικατε ή ακομα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #2.180 09-04-08 18:27 εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω παντως.....κιουρια στο ραντεβου σας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.