Birman-maniacs

Αυτη την εβδομάδα με σηκώνουν απο τις 7 παρά για να τους βάλω φαγητό, σερνομαι σαν το ζομπι μεχρι τη κουζίνα και αφου τους βαζω στα πιατάκια τους, γυρναω στο κρεβατι για να κοιμηθω άλλο ενα μισάωρο (κλείνω τη πορτα ). Και μόλις χτυπάει το ξυπνητήρι και λες 5 λεπτά ακόμη....κρουτσ κρουτσ κρουτσ στη πορτα!!! Ο Αλφι γρατσουνάει και η Πισου νιαουνίζει!!!!!! ΕΛΕΟΣ :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!! να σας πω γιατι με κανετε και τσιμπάω με το καναπέ? ατακτα κορίτσια!! :mad:

Ήθελες Αντούλα μου Bo concept καναπεδάκι?? Να βρήκα αυτόν για σένα σ'αυτό το site... είναι καναπές για γάτα ή σκύλο... τι βγάζουν οι άνθρωποι...
https://www.124sold.gr/auctiondetails.php?id=2186766

makethumb.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτη την εβδομάδα με σηκώνουν απο τις 7 παρά για να τους βάλω φαγητό, σερνομαι σαν το ζομπι μεχρι τη κουζίνα και αφου τους βαζω στα πιατάκια τους, γυρναω στο κρεβατι για να κοιμηθω άλλο ενα μισάωρο (κλείνω τη πορτα ). Και μόλις χτυπάει το ξυπνητήρι και λες 5 λεπτά ακόμη....κρουτσ κρουτσ κρουτσ στη πορτα!!! Ο Αλφι γρατσουνάει και η Πισου νιαουνίζει!!!!!! ΕΛΕΟΣ :blink:
Αχ... σε καταλαβαίνω... όταν έχεις αρσενικό στο σπίτι... δεν κρατιέται...

ειναι μικρο το καναπέ? οσο θα υπαρχουν ανθρωποι που θα αγοράζουν κια θα ζητουν νέα '' προιοντα '' για τα ζωακια τους, τοσο αυτες οι εταιρειες θα σκαρφίζονται νεα πραγματα!!

Αχ... σε καταλαβαίνω... όταν έχεις αρσενικό στο σπίτι... δεν κρατιέται...
Χμμ εγω δεν κρατιέμαι σε αλλους τομείς!! :redface:

σε καταλάβαμε Αντα!λοιπόν σας αφήνω παω για μάθημα στα παιδάκια μου, θα σας δς μετά τη 1

Εχουμε μαζέψει το τζάκι τώρα, αλλα λίγη σταχτη εχει μείνει..μπαίνει μεσα οταν λείπουμε και βρωμιζει την ασπρες του πατουσιτσες - βρωμιαρη !! - να ενα καλό που η Πισου δεν ειναι original, δεν βλεπω αν εχει λερωθει και δεν συγχιζομαι!

Εχουμε μαζέψει το τζάκι τώρα, αλλα λίγη σταχτη εχει μείνει..μπαίνει μεσα οταν λείπουμε και βρωμιζει την ασπρες του πατουσιτσες - βρωμιαρη !! - να ενα καλό που η Πισου δεν ειναι original, δεν βλεπω αν εχει λερωθει και δεν συγχιζομαι!

Εγώ έχω τη σίτα προσεχτικά κλειστή... γιατί μου έμπαινε ο Μορφέας και γινόταν όλος... γκρι... παιδιά η το χρώμα της στάχτης στη γούνα του δεν ξεχώριζε από τα γκρι του σημάδια!! :lol:

Εμένα και να μπαίνουν στο τζάκι δεν το καταλαβαίνω:P:P:lol::lol::lol:

Μα να θέλει να χώνεται παντού?? η αλλη δεν μου κάνει τέτοια...ειναι μια κυρία!:)

Εμένα και να μπαίνουν στο τζάκι δεν το καταλαβαίνω:P:P:lol::lol::lol:
Ξ'ερεις απο που αλλού το καταλαβαίνω? απο τα μαυρα αποτυπώματα - πατουσιτσες στις πορτες!! Ο Αλφι οταν θελει να ανοίξει μια πόρτα σηκωνεται στα πίσω πόδια και σπρώχνει με τα μπροστινά - με ΟΛΟ του το βαρος δηλαδη :lol::lol:

Καλέ, δεν καταλαβαίνω λέω γιατί τα ζουζούνια μου είναι ήδη γκρι....;):lol::lol::lol:

Καλέ, δεν καταλαβαίνω λέω γιατί τα ζουζούνια μου είναι ήδη γκρι....;):lol::lol::lol:

βρε... το κατάλαβα:up:... γι'αυτό γέλασα με τη ψυχή μου!
Καστανή είμαι...! :lol::lol::lol:

τέλη του μήνα αρχές Μάη!
Θα σας πω μόλις γεννήσει! Δεν μου είπαν αν έχει μεγάλη κοιλιά... αλλά όπως είπε και η γιατρός μας... η κοιλιά μπορεί και να υποδηλώνει λίγα μωρά αλλά μεγάλα...

Σούπερ! Αυτό σημαίνει ότι όταν πάω θα τα δω κι αυτά! Και θα σου Πυρροθρίξ όταν επιστρέψω!!!;):P

Σούπερ! Αυτό σημαίνει ότι όταν πάω θα τα δω κι αυτά! Και θα σου Πυρροθρίξ όταν επιστρέψω!!!;):P

Σούπερ Φωτεινή! Πάρε και φωτογραφική μηχανή να τα τραβήξεις φωτό... αν και οι τρελές γερμανίδες τραβούν τρομερές φωτο τα μωρά τους!
Διάβασες Φωτεινή τα σημερινά μου καμώματα με τους καναπέδες??
Ξέφυγα πάλι ε?? :lol:

Καλημερα σας!που είστε παλι?:hmm:αντε μπειτε να πουμε καμια κουβέντα, θα φύγω σε μια ωρίτσα για δουλεια!:(

Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε μια απορία: γιατί όλοι οι κτηνίατροι ανοίγετε το "μαγαζί" στις 10.00; :hmm:

Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε μια απορία: γιατί όλοι οι κτηνίατροι ανοίγετε το "μαγαζί" στις 10.00; :hmm:

Νομίζω ότι πάει για μάθημα στο πανεπιστήμιο, αν κατάλαβα καλά!:hmm:

Διάβασες Φωτεινή τα σημερινά μου καμώματα με τους καναπέδες?? Ξέφυγα πάλι ε?? :lol:

Ναι! :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back