πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:36 Ο πυρροθριξ: #2.541 11-04-08 14:36 Ο καιρος στους Δελφους ειναι πολυ ζεστος αλλα με συννεφια!!!!!!!! και τωρα που το προσεχω και το παρατηρω εχει και λιγο κιτρινακι ο ουρανος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #2.542 11-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ εκ μέρους της Ρενάτας! Ελπίζω να τη χαίρομαι για πολλά πολλά χρόνια. Σκέφτομαι φορές ότι θα μου πάθει κάτι και θα τη χάσω και με πιάνει πανικός:cry::cry: Κοντεύω να βάλω τα κλάμματα και... Βέβαια, υπάρχει πάντα η περίπτωση να συμβεί κάτι σε εμένα και να μείνει μόνο του το καλό μου... Οι δικοί μου δε θα μπορούσαν να ανταποκριθούν, όχι γιατί δε θα την ήθελαν... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑ δεν θέλω τετοια..μόνο θετικες σκεψεις..ΔΕΝ θα παθει κανείς τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #2.543 11-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: MACO : my kingdom for a t-shirt λέγεται το μαγαζί. Τηλ. 210 6300402, 210 6899614 Click για ανάπτυξη... Φοβερή είσαι Άντα!!! Πολλά :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.544 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ψυχούλα μου...να τη χαίρεσαι!! να της κάνεις ενα ''δωράκι '' σήμερα!! αλήθεια εσεις γιορτάζετε τα γενέθλια απο τα ''παιδιά'' σας? Click για ανάπτυξη... Απλά τους δίνω ένα έξτρα φιλάκι ρουφηχτό στη κοιλίτσα! Παιδιά, εσείς φιλάτε πατουσάκια κι εγώ κοιλίτσες στρουμπουλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.545 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΑΑΑ δεν θέλω τετοια..μόνο θετικες σκεψεις..ΔΕΝ θα παθει κανείς τίποτα!! Click για ανάπτυξη... ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #2.546 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.547 11-04-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέέέέέέ!!!! Πειράζει μόνο να είναι μετά το Πάσχα; Έτσι μπορεί να προλάβω να έχω και τα Greenies να στα δώσω όταν έρθεις. Click για ανάπτυξη... Βέβαια!! Σ'ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:42 Η Fotini έγραψε: #2.548 11-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Click για ανάπτυξη... Βάσια, η Αθηνά δε νιώθει μόνη της όπως η Ρενάτα γιατί σε βλέπει πολλές ώρες. Εμείς δουλεύουμε όλο το πρωί και γυρίζουμε απόγευμα. Ειδικά σήμερα που έχω να πάω στο μάθημα, θα με δει μετά τις οκτώ το βράδυ. Σκέψου... την άφησα στις 8.00 το πρωί και θα τη δω 12 ώρες μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Fotini έγραψε: #2.549 11-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο καιρος στους Δελφους ειναι πολυ ζεστος αλλα με συννεφια!!!!!!!! και τωρα που το προσεχω και το παρατηρω εχει και λιγο κιτρινακι ο ουρανος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #2.542 11-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ εκ μέρους της Ρενάτας! Ελπίζω να τη χαίρομαι για πολλά πολλά χρόνια. Σκέφτομαι φορές ότι θα μου πάθει κάτι και θα τη χάσω και με πιάνει πανικός:cry::cry: Κοντεύω να βάλω τα κλάμματα και... Βέβαια, υπάρχει πάντα η περίπτωση να συμβεί κάτι σε εμένα και να μείνει μόνο του το καλό μου... Οι δικοί μου δε θα μπορούσαν να ανταποκριθούν, όχι γιατί δε θα την ήθελαν... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑ δεν θέλω τετοια..μόνο θετικες σκεψεις..ΔΕΝ θα παθει κανείς τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #2.543 11-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: MACO : my kingdom for a t-shirt λέγεται το μαγαζί. Τηλ. 210 6300402, 210 6899614 Click για ανάπτυξη... Φοβερή είσαι Άντα!!! Πολλά :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.544 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ψυχούλα μου...να τη χαίρεσαι!! να της κάνεις ενα ''δωράκι '' σήμερα!! αλήθεια εσεις γιορτάζετε τα γενέθλια απο τα ''παιδιά'' σας? Click για ανάπτυξη... Απλά τους δίνω ένα έξτρα φιλάκι ρουφηχτό στη κοιλίτσα! Παιδιά, εσείς φιλάτε πατουσάκια κι εγώ κοιλίτσες στρουμπουλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.545 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΑΑΑ δεν θέλω τετοια..μόνο θετικες σκεψεις..ΔΕΝ θα παθει κανείς τίποτα!! Click για ανάπτυξη... ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #2.546 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.547 11-04-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέέέέέέ!!!! Πειράζει μόνο να είναι μετά το Πάσχα; Έτσι μπορεί να προλάβω να έχω και τα Greenies να στα δώσω όταν έρθεις. Click για ανάπτυξη... Βέβαια!! Σ'ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:42 Η Fotini έγραψε: #2.548 11-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Click για ανάπτυξη... Βάσια, η Αθηνά δε νιώθει μόνη της όπως η Ρενάτα γιατί σε βλέπει πολλές ώρες. Εμείς δουλεύουμε όλο το πρωί και γυρίζουμε απόγευμα. Ειδικά σήμερα που έχω να πάω στο μάθημα, θα με δει μετά τις οκτώ το βράδυ. Σκέψου... την άφησα στις 8.00 το πρωί και θα τη δω 12 ώρες μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Fotini έγραψε: #2.549 11-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ εκ μέρους της Ρενάτας! Ελπίζω να τη χαίρομαι για πολλά πολλά χρόνια. Σκέφτομαι φορές ότι θα μου πάθει κάτι και θα τη χάσω και με πιάνει πανικός:cry::cry: Κοντεύω να βάλω τα κλάμματα και... Βέβαια, υπάρχει πάντα η περίπτωση να συμβεί κάτι σε εμένα και να μείνει μόνο του το καλό μου... Οι δικοί μου δε θα μπορούσαν να ανταποκριθούν, όχι γιατί δε θα την ήθελαν... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑ δεν θέλω τετοια..μόνο θετικες σκεψεις..ΔΕΝ θα παθει κανείς τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #2.543 11-04-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: MACO : my kingdom for a t-shirt λέγεται το μαγαζί. Τηλ. 210 6300402, 210 6899614 Click για ανάπτυξη... Φοβερή είσαι Άντα!!! Πολλά :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.544 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ψυχούλα μου...να τη χαίρεσαι!! να της κάνεις ενα ''δωράκι '' σήμερα!! αλήθεια εσεις γιορτάζετε τα γενέθλια απο τα ''παιδιά'' σας? Click για ανάπτυξη... Απλά τους δίνω ένα έξτρα φιλάκι ρουφηχτό στη κοιλίτσα! Παιδιά, εσείς φιλάτε πατουσάκια κι εγώ κοιλίτσες στρουμπουλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.545 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΑΑΑ δεν θέλω τετοια..μόνο θετικες σκεψεις..ΔΕΝ θα παθει κανείς τίποτα!! Click για ανάπτυξη... ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #2.546 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.547 11-04-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέέέέέέ!!!! Πειράζει μόνο να είναι μετά το Πάσχα; Έτσι μπορεί να προλάβω να έχω και τα Greenies να στα δώσω όταν έρθεις. Click για ανάπτυξη... Βέβαια!! Σ'ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:42 Η Fotini έγραψε: #2.548 11-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Click για ανάπτυξη... Βάσια, η Αθηνά δε νιώθει μόνη της όπως η Ρενάτα γιατί σε βλέπει πολλές ώρες. Εμείς δουλεύουμε όλο το πρωί και γυρίζουμε απόγευμα. Ειδικά σήμερα που έχω να πάω στο μάθημα, θα με δει μετά τις οκτώ το βράδυ. Σκέψου... την άφησα στις 8.00 το πρωί και θα τη δω 12 ώρες μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Fotini έγραψε: #2.549 11-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: MACO : my kingdom for a t-shirt λέγεται το μαγαζί. Τηλ. 210 6300402, 210 6899614 Click για ανάπτυξη... Φοβερή είσαι Άντα!!! Πολλά :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.544 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ψυχούλα μου...να τη χαίρεσαι!! να της κάνεις ενα ''δωράκι '' σήμερα!! αλήθεια εσεις γιορτάζετε τα γενέθλια απο τα ''παιδιά'' σας? Click για ανάπτυξη... Απλά τους δίνω ένα έξτρα φιλάκι ρουφηχτό στη κοιλίτσα! Παιδιά, εσείς φιλάτε πατουσάκια κι εγώ κοιλίτσες στρουμπουλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.545 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΑΑΑ δεν θέλω τετοια..μόνο θετικες σκεψεις..ΔΕΝ θα παθει κανείς τίποτα!! Click για ανάπτυξη... ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #2.546 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.547 11-04-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέέέέέέ!!!! Πειράζει μόνο να είναι μετά το Πάσχα; Έτσι μπορεί να προλάβω να έχω και τα Greenies να στα δώσω όταν έρθεις. Click για ανάπτυξη... Βέβαια!! Σ'ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:42 Η Fotini έγραψε: #2.548 11-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Click για ανάπτυξη... Βάσια, η Αθηνά δε νιώθει μόνη της όπως η Ρενάτα γιατί σε βλέπει πολλές ώρες. Εμείς δουλεύουμε όλο το πρωί και γυρίζουμε απόγευμα. Ειδικά σήμερα που έχω να πάω στο μάθημα, θα με δει μετά τις οκτώ το βράδυ. Σκέψου... την άφησα στις 8.00 το πρωί και θα τη δω 12 ώρες μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Fotini έγραψε: #2.549 11-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ψυχούλα μου...να τη χαίρεσαι!! να της κάνεις ενα ''δωράκι '' σήμερα!! αλήθεια εσεις γιορτάζετε τα γενέθλια απο τα ''παιδιά'' σας? Click για ανάπτυξη... Απλά τους δίνω ένα έξτρα φιλάκι ρουφηχτό στη κοιλίτσα! Παιδιά, εσείς φιλάτε πατουσάκια κι εγώ κοιλίτσες στρουμπουλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.545 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΑΑΑ δεν θέλω τετοια..μόνο θετικες σκεψεις..ΔΕΝ θα παθει κανείς τίποτα!! Click για ανάπτυξη... ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #2.546 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.547 11-04-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέέέέέέ!!!! Πειράζει μόνο να είναι μετά το Πάσχα; Έτσι μπορεί να προλάβω να έχω και τα Greenies να στα δώσω όταν έρθεις. Click για ανάπτυξη... Βέβαια!! Σ'ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:42 Η Fotini έγραψε: #2.548 11-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Click για ανάπτυξη... Βάσια, η Αθηνά δε νιώθει μόνη της όπως η Ρενάτα γιατί σε βλέπει πολλές ώρες. Εμείς δουλεύουμε όλο το πρωί και γυρίζουμε απόγευμα. Ειδικά σήμερα που έχω να πάω στο μάθημα, θα με δει μετά τις οκτώ το βράδυ. Σκέψου... την άφησα στις 8.00 το πρωί και θα τη δω 12 ώρες μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Fotini έγραψε: #2.549 11-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΑΑΑ δεν θέλω τετοια..μόνο θετικες σκεψεις..ΔΕΝ θα παθει κανείς τίποτα!! Click για ανάπτυξη... ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #2.546 11-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.547 11-04-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέέέέέέ!!!! Πειράζει μόνο να είναι μετά το Πάσχα; Έτσι μπορεί να προλάβω να έχω και τα Greenies να στα δώσω όταν έρθεις. Click για ανάπτυξη... Βέβαια!! Σ'ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:42 Η Fotini έγραψε: #2.548 11-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Click για ανάπτυξη... Βάσια, η Αθηνά δε νιώθει μόνη της όπως η Ρενάτα γιατί σε βλέπει πολλές ώρες. Εμείς δουλεύουμε όλο το πρωί και γυρίζουμε απόγευμα. Ειδικά σήμερα που έχω να πάω στο μάθημα, θα με δει μετά τις οκτώ το βράδυ. Σκέψου... την άφησα στις 8.00 το πρωί και θα τη δω 12 ώρες μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Fotini έγραψε: #2.549 11-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.547 11-04-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέέέέέέ!!!! Πειράζει μόνο να είναι μετά το Πάσχα; Έτσι μπορεί να προλάβω να έχω και τα Greenies να στα δώσω όταν έρθεις. Click για ανάπτυξη... Βέβαια!! Σ'ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:42 Η Fotini έγραψε: #2.548 11-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Click για ανάπτυξη... Βάσια, η Αθηνά δε νιώθει μόνη της όπως η Ρενάτα γιατί σε βλέπει πολλές ώρες. Εμείς δουλεύουμε όλο το πρωί και γυρίζουμε απόγευμα. Ειδικά σήμερα που έχω να πάω στο μάθημα, θα με δει μετά τις οκτώ το βράδυ. Σκέψου... την άφησα στις 8.00 το πρωί και θα τη δω 12 ώρες μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Fotini έγραψε: #2.549 11-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέέέέέέ!!!! Πειράζει μόνο να είναι μετά το Πάσχα; Έτσι μπορεί να προλάβω να έχω και τα Greenies να στα δώσω όταν έρθεις. Click για ανάπτυξη... Βέβαια!! Σ'ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:42 Η Fotini έγραψε: #2.548 11-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Click για ανάπτυξη... Βάσια, η Αθηνά δε νιώθει μόνη της όπως η Ρενάτα γιατί σε βλέπει πολλές ώρες. Εμείς δουλεύουμε όλο το πρωί και γυρίζουμε απόγευμα. Ειδικά σήμερα που έχω να πάω στο μάθημα, θα με δει μετά τις οκτώ το βράδυ. Σκέψου... την άφησα στις 8.00 το πρωί και θα τη δω 12 ώρες μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Fotini έγραψε: #2.549 11-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι καλέ σε πιάσαν τα μακάβρια!πάντως και στην Αθηνά λείπει παρεούλα, είδατε τι έγινε με το Μορφέαβασικά μια μύγα θέλει για παρέα Click για ανάπτυξη... Βάσια, η Αθηνά δε νιώθει μόνη της όπως η Ρενάτα γιατί σε βλέπει πολλές ώρες. Εμείς δουλεύουμε όλο το πρωί και γυρίζουμε απόγευμα. Ειδικά σήμερα που έχω να πάω στο μάθημα, θα με δει μετά τις οκτώ το βράδυ. Σκέψου... την άφησα στις 8.00 το πρωί και θα τη δω 12 ώρες μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Fotini έγραψε: #2.549 11-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.550 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι κοινωνικό το κοριτσάκι σου!! Θα τρελαθεί με το κοκκινούλη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #2.551 11-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:47 Ο πυρροθριξ: #2.552 11-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... τυχερουλααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.553 11-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα θα σου εχω μεγαλη υπαχρεωση αν το κανεις αυτο!!!! Σ/Κ Δελφους ολα πληρωμενα!!!!! μονο βαλτες να μου το βλγαλουν μια φωτο με το μαξιλαρι-ελληνικη σημαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #2.554 11-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο ζουλιάρης.. Όλα δικά του τα θέλει! Click για ανάπτυξη... ναι,δικο μου ειναι το σπιτι και δικο μου το φαι!!!!!!!!! πολυ κακομαθημενο τον εχω μου φαινεται!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.555 11-04-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, αμέ! Ειδικά για τα γένεθλιά της στις 11 Ιουνίου θα κουβαλήσω ολόκληρο φιλαράκι για εκείνη από τη Γερμανία... λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλλά θα γίνει Ώρες ώρες τη βλέπω που βαριέται μονάχη της και κάθεται σε μια γωνιά και δε βγάζει κιχ. Και όταν βλέπει γάτες στη γειτονιά από το μπαλκόνι, αρχίζει και τους νιαουρίζει για να ανέβουν να παίξουν Click για ανάπτυξη... 11 Ιουνίου έχει γενέθλια ο αδελφός μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #2.556 11-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να σου το βάλουν με το σήμα το μαντείου των Δελφών?? Click για ανάπτυξη... καλα,θα τρελλαθω τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ικανες τις εχω ομως!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #2.557 11-04-08 14:51 Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Αλφι αφήνει πρώτα να φάει η Πισου - η οποία τρελαίνεται για τη σαλτσούλα που εχει το φακελάκι, δεν τρωει με τιποτα το πατε μπλιαχ!! - και μετα τρωει κ αυτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.558 11-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου μου εφερε εναν φιλο του χθες!!!!!!!!! και του εβαλα λιγο φαγακι και εκει που ειχαν πιασει την γατοσυζητηση νιαου ο ενας νιαου ο αλλος,βλεπει ο δικος μου το φαι-καινα πω οτι δεν ειχε δικο του?!-και του κοβει μια σφαλιαρα....και παει και τρωει αυτος!!! και μετα τον πηρα μεσα για να αφησουμε και το αλλο το τσαμμενο να φαει με την ησυχια του. Click για ανάπτυξη... Μπράβο μπράβο καλή γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #2.559 11-04-08 14:53 Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βέβαια ...αυτή δεν τρωει και πολυ, και το ξέρει αυτο ο Αλφι, γιαυτο μετά χλαπακιάζει και το φαγητο απο το δικο του πιατο και το δικο της!! Μπουχεσας κανονικός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.560 11-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σιγά, καλή μου την υποχρέωση. Αφού θα πάω που θα πάω, δεν το γλυτώνω το ταξίδι.. Και θα δω όλα τους τα γατιά! Ακούτε, birmaniacs; Θα τα δω ΟΛΑ!!! Και θα τα ζουπήξω ΟΛΑ!!! Click για ανάπτυξη... Άντε για να μη σου κουβαληθώ κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.