Birman-maniacs

αχ σας αφήνω, πάω στο γυμναστήριο!τα παμε τα παμε, τα κορμια θελουν θυσία!χιχι, ελπίζω να σας βρω, δεν θα αργήσω καμια ώρα και κάτι!φιλιά:bye:
οπως πας εσυ θα τις κομπλαρεις ολες στις παραλιες που θα απλωνεις την κορμαρα σου!!!!θα σηκωνονται ολες οι αλλες και θα φευγουν!!!!!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή γυμναστική Βάσια!!Σε νιώθουμε!!!Και μεις γι αυτό το κορμί πασχίζουμε!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο σου!!!!:)
και ακομη να συμπληρωσω οτι το μεγεθος της ευθυνης ειναι σαν να υιοθετεις ενα παιδακι.Για μενα τουλαχιστον δεν εχει καμια διαφορα!!!
ετσι ειναι ...:D

Άντα λές να είναι η τυχερή μου χρονιά?:D
Μπορεί να ειναι..που το ξερεις?;)

Μα δεν μου είπατε πως σας φαίνονται τα γατάκια και η μαμά τους!!!:(

Βάσια το σκέφτηκα απο΄δώ,το σκέφτηκα απο εκεί και κατέληξα στο εξής..Μιας και η υπόθεση με τον Μορφέα έχει ψιλοπαγώσει,θα ψάξω στο ebay μπας και βρώ σπέρμα απο κανέναν αρσενικό Βιρμανίας να τελειώνουμε:lol::lol:Περιμένω απάντηση στην φαεινή μου ιδέα:D,αν δεν έχεις φύγει ακόμα

Ναι σπουδάζω,τελευταίο εξάμηνο ευελπιστώ,5 μαθήματα χρωστάω:)Αναφερόμουν στο οτι απέκτησε την Pisu 22 χρονών:D
22 εισαι??????τι μικρουλι που εισαι!!!!!!!!!!!μολις μου εστελε την φωτο την δικη σου και της Κατερινας σου η Γιουλη,της εγραψα 'ρε συ αυτα ειναι μικρουλια!!!!'Αλλα και η φωτο ηταν μακρυνη κ η Γιουλη δεν μου απαντησε ΄'ναι ειναι' και ετσι δενημουν σιγουρη!!!:)
Και μενεις Αθηνα μονιμα ή για τις σπουδες σου εισαι εκει?

Αν δεν το κατάλαβες - Δανάη - ξεκίνησα απο το μικρο χνουδωτο στο μεγαλο!! χαμστερ - ινδικο χοιρίδιο - γάτα!! μετα λες να παω σε τίγρη ??

22 εισαι??????τι μικρουλι που εισαι!!!!!!!!!!!μολις μου εστελε την φωτο την δικη σου και της Κατερινας σου η Γιουλη,της εγραψα 'ρε συ αυτα ειναι μικρουλια!!!!'Αλλα και η φωτο ηταν μακρυνη κ η Γιουλη δεν μου απαντησε ΄'ναι ειναι' και ετσι δενημουν σιγουρη!!!:)
Και μενεις Αθηνα μονιμα ή για τις σπουδες σου εισαι εκει?
Αθήνα μένω μόνιμα,τι μικρούλια βρε?(αν και χαίρομαι να το ακούω,μου έχει λείψει:))Τώρα νιώθω 10 χρονών:lol:

εισαι μικρούλη!! 22 χρονων παιζακι!!

Αν δεν το κατάλαβες - Δανάη - ξεκίνησα απο το μικρο χνουδωτο στο μεγαλο!! χαμστερ - ινδικο χοιρίδιο - γάτα!! μετα λες να παω σε τίγρη ??
οχι γιατι θα πεσει πανω σου η wwf
:lol:

εισαι μικρούλη!! 22 χρονων παιζακι!!
:lol::lol::lol:Μακάρι να με έβλεπαν και στο στρατό έτσι,θα είχα περάσει τρέλα:D

ειμαι μέλος...έχω υιοθετησει μια χελώνα!!

:lol::lol::lol:Μακάρι να με έβλεπαν και στο στρατό έτσι,θα είχα περάσει τρέλα:D
Εκανες κ το στρατιωτικό σου? ποτε προλαβες?:hmm:

Αθήνα μένω μόνιμα,τι μικρούλια βρε?(αν και χαίρομαι να το ακούω,μου έχει λείψει:))Τώρα νιώθω 10 χρονών:lol:
ε μικρουλια ειστε ρε συ!!!ρωτα και μας που βαδιζουμε στα ...αντα!!!
παντως ειστε τα μικρουλια των birmaniacs!!!!!!!!και φιλια στην κοπελα σου!ειναι μια κουκλα να της πεις!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back