Birman-maniacs

Εκανες κ το στρατιωτικό σου? ποτε προλαβες?:hmm:
Απολύθηκα Νοέμβριο 2007,σε τρέλανα έτσι?:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι !!!!! βεβαια δνε την εχω δει ποτε...αλλα μου εστειλαν φωτο - σιγουρα απο αλλες χελωνες :( και οχι τη δικη μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδάκια σας αφήνω!! παω σπιτάκι μου,ουφ κ δεν εχω δικτυο στο σπιτι..τι θα κανω δυο μερες? θα πάθω στέρηση!! σνιφ σνιφ

αστο καταλαβα

ναι !!!!! βεβαια δνε την εχω δει ποτε...αλλα μου εστειλαν φωτο - σιγουρα απο αλλες χελωνες :( και οχι τη δικη μου!
Για πλάκα το είπα αλλά έπεσα μέσα έτσι?:lol:

καλο σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!:P

Απολύθηκα Νοέμβριο 2007,σε τρέλανα έτσι?:D
αυτο πως το εκανες?εκοψες τις σπουδες στη μεση?

Παιδάκια σας αφήνω!! παω σπιτάκι μου,ουφ κ δεν εχω δικτυο στο σπιτι..τι θα κανω δυο μερες? θα πάθω στέρηση!! σνιφ σνιφ
γεια σου!!!!!!!!!!!!!!καλο σκ!!!!!!!!!!!!!!!!:)

καλο σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!:P
Επίσης Άντα θα τα πούμε,να ζουμπήξεις τον Άλφι και την Pisu:hello:

αυτο πως το εκανες?εκοψες τις σπουδες στη μεση?
Είχα κερδίσει χρονιά,οπότε τελείωσα το λύκειο 17 χρονών.Στη μέση των σπουδών άκουσα οτι θα ανέβαινε η θητεία(μούφα τελικά) και με έπιασε το πατριωτικό-συμφεροντολογικό μου:DΕ άκουσα και για τις φοιτητικές άδειες,δεν ήθελα και πολύ,πήρα αναβολή:DΈκανα ομοιοκαταληξία ε?Λές να αρχίσω και εγώ το "αγάλι αγάλι" σαν την Γιούλη:hmm:

ε μικρουλια ειστε ρε συ!!!ρωτα και μας που βαδιζουμε στα ...αντα!!!
παντως ειστε τα μικρουλια των birmaniacs!!!!!!!!και φιλια στην κοπελα σου!ειναι μια κουκλα να της πεις!!!
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια:redface:

πολυ ωραιο θεμα

Αντιο Αντα

Σε πρώτη παγκόσμια...η ποιητική μου έμπνευση

"Αγάλι αγάλι στήνεται Μορφέα η Αθηνά,
βάλε εσύ το σπέρμα να βγούνε τα παιδιά
δεν ξέρω τι θα κάνεις,μέχρι που θα φτάσεις,
περιμένω την Αθηνά να την εξεφλοκιάσεις"​
Γιούλη θα περιμένω με αγωνία την Δευτέρα να ακούσω την σοφή κριτική σου:D

Είχα κερδίσει χρονιά,οπότε τελείωσα το λύκειο 17 χρονών.Στη μέση των σπουδών άκουσα οτι θα ανέβαινε η θητεία(μούφα τελικά) και με έπιασε το πατριωτικό-συμφεροντολογικό μου:DΕ άκουσα και για τις φοιτητικές άδειες,δεν ήθελα και πολύ,πήρα αναβολή:DΈκανα ομοιοκαταληξία ε?Λές να αρχίσω και εγώ το "αγάλι αγάλι" σαν την Γιούλη:hmm:
δεν θα κανεις κι ασκημα!!!!βλεπω εχεις μια εφεση!!!!!!!!!!
και τι σπουδαζεις μικρε ερεφερ?:)

Σε πρώτη παγκόσμια...η ποιητική μου έμπνευση

"Αγάλι αγάλι στήνεται Μορφέα η Αθηνά,
βάλε εσύ το σπέρμα να βγούνε τα παιδιά
δεν ξέρω τι θα κάνεις,μέχρι που θα φτάσεις,
περιμένω την Αθηνά να την εξεφλοκιάσεις"​

Γιούλη θα περιμένω με αγωνία την Δευτέρα να ακούσω την σοφή κριτική σου:D
καλε ποτε προλαβες?:up:
κυριε!κυριε! εχω αγνωστη λεξη!!!τι θα πει εξεφλοκιαζω?

δεν θα κανεις κι ασκημα!!!!βλεπω εχεις μια εφεση!!!!!!!!!!
και τι σπουδαζεις μικρε ερεφερ?:)
Οτι την έχω την έφεση είμαι σίγουρος,αφού να φανταστείς οτι γράφω κάνει και για χαρτί τουαλέτας:lol:Ιατρικά εργαστήρια σπουδάζω..

α και οσο για την κριτικη,την κανω εγω.Ε... βεβαια !διοτι γραφει το Γιουλακο,γραφει το Φωτεινακο ,δεν μπορουν να αλληλοκρινονται,καταλαβαινεις!επειδη λοιπον εγω δεν μπορω να γραψω,κρινω.Ετσι πανε αυτα...
εσυ παντως καλα τα πας ευγε!αλλα το Φωτεινακο εγραψε τετραστροφο!!!πρεπει να κανετε εξασκηση οι αλλοι 2!!!!:lol::lol::lol:

Οτι την έχω την έφεση είμαι σίγουρος,αφού να φανταστείς οτι γράφω κάνει και για χαρτί τουαλέτας:lol:Ιατρικά εργαστήρια σπουδάζω..
ελα τωρα...αδικεις τον εαυτο σου!!!:lol:μπορει να κρυβεις μεσα σου τον νεο Σεφερη.....
καλε η λεξη που σε ρωτησα δεν μου ειπες τι σημαινει!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back