Birman-maniacs

Ε, δεν το πιστεύω! :blink: Μέχρι και σε ανοιχτήρι για μπουκάλια είναι!!!:blink::lol:

https://www.amazon.co.uk/BIRMAN-KITT...1_29?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1207999380&sr=8-29

και στην κόκκινη εκδοχή αλά Ντάικιρι:lol:

https://www.amazon.co.uk/RED-BIRMAN-...1_37?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1207999504&sr=8-37

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά έχεις τρελαθεί!τι ψάχνεις?η Αθηνούλα τα ίδια μας κοροιδεύει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εδώ σε μια ομπρελίτσα για τις βροχερές μέρες:lol:

https://www.animalden.com/umbircat.html

καλά έχεις τρελαθεί!τι ψάχνεις?η Αθηνούλα τα ίδια μας κοροιδεύει!

Γιατί;:(:confused: Δεν σου αρέσουν αυτά που βρίσκω;

Όσον αφορά την Αθηνά, προτείνω να χαλαρώσετε και να διώξετε το άγχος:hmm:Μην ανησυχείς, κάποια στιγμή θα είναι έτοιμη και τότε θα σου το δείξει φανερά. Ίσως αυτά που βλέπεις τώρα να είναι τα "προεόρτια" του οίστρου.

ξέρω κι εγώ!μαλλον το περιμένουμε πολύ και έχουμε πάθει αμοκ!θα γίνω ειδικός πιπιολόγος (από το πιπί της)

χαιρετισμούς έχετε από τη Γιούλη όλοι!

Χαλαράάάάάάάά!!!! Θα έρθει και η μεγάλη ώρα, δεν μπορεί να την αποφύγει. Προς το παρόν, χόρτασέ την τώρα που είναι μωράκι ακόμα;)

Και εδώ σε μια ομπρελίτσα για τις βροχερές μέρες:lol:

https://www.animalden.com/umbircat.html

τέλεια η ομπρέλα!η Γιούλη ετοιμάζεται για αγορές, θέλει να τα πάρει όλα!:|:lol:

χαιρετισμούς έχετε από τη Γιούλη όλοι!

Βρε, πάλι μιλάτε; Για "συμπεθέρες" μια χαρά τα πάτε!:lol:

τέλεια η ομπρέλα!η Γιούλη ετοιμάζεται για αγορές, θέλει να τα πάρει όλα!:|:lol:

Εμ, τι birmaniac είναι! :P

Χαλαράάάάάάάά!!!! Θα έρθει και η μεγάλη ώρα, δεν μπορεί να την αποφύγει. Προς το παρόν, χόρτασέ την τώρα που είναι μωράκι ακόμα;)

ναι μωρέ, μας έχει φάει η απληστία!δεν μας φτάνουν τα μωρά μας:P!πάντως εγώ έχω άγχος μην αργήσει η δικιά μου και χάσω τον Μορφέα γιατι αν αρχίσει το φστ φστ δεν νομίζω να αντέξει η συμπεθέρα και με το δίκιο της!:redface:τώρα το χαζό κυνηγάει μια μύγα!

Βρε, πάλι μιλάτε; Για "συμπεθέρες" μια χαρά τα πάτε!:lol:

άσε αν δεν μιλήσουμε το μισαωράκι μας δεν μπορούμε!που να ημασταν και κοντά, όλο για καφεδάκι θα ήμασταν!:lol:είδες εμείς τα πάμε καλά, τα παιδιά μας δεν ξερω, γιατι η δικιά μου είναι αλανιάρα θέλει κανά αλήτη μου φαίνεται, δεν της κάνει το καλό παιδί:lol:

ναι μωρέ, μας έχει φάει η απληστία!δεν μας φτάνουν τα μωρά μας:P!πάντως εγώ έχω άγχος μην αργήσει η δικιά μου και χάσω τον Μορφέα γιατι αν αρχίσει το φστ φστ δεν νομίζω να αντέξει η συμπεθέρα και με το δίκιο της!:redface:τώρα το χαζό κυνηγάει μια μύγα!

Δε νομίζω να τον χάσεις! Αφού πάνω κάτω την ίδια ηλικία έχουν και αν αργήσει λίγο η Αθηνά, ο Μορφέας έχει και την Καλυψώ για την αρχή:P:redface: Δυστυχώς, τα μωρά απανταχού στον κόσμο δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη - θέλει κόπο και χρόνο ο "μουσακάς";)

Help !!!
Κοριτσια μηπως ξερετε τι θα μπορουσε να ειναι αυτο που μοιαζει στο δερμα σαν πυτυριδα(αλλα δεν ειναι γιατι ειναι σαν κρουστα πανω απο πληγη...)Σε πολλα σημεια το εχει ο Μαρκο...:(
Υ.Γ.Σορρυ που σας χαλαω το ποστ αλλα εχω φρικαρη τωρα το ειδα...

Help !!!
Κοριτσια μηπως ξερετε τι θα μπορουσε να ειναι αυτο που μοιαζει στο δερμα σαν πυτυριδα(αλλα δεν ειναι γιατι ειναι σαν κρουστα πανω απο πληγη...)Σε πολλα σημεια το εχει ο Μαρκο...:(
Υ.Γ.Σορρυ που σας χαλαω το ποστ αλλα εχω φρικαρη τωρα το ειδα...

δεν κατάλαβα!έχει πληγή και γύρω αυτό ή πανω στην τρίχα υπάρχουν αυτά?

τελεια τα ποιηματάκια!λοιπόν erefer είτε δεν κοιμήθηκες όλο τα βράδυ γιατί σκεφτόσουν τα τετραστιχα είτε μετα από έξοδο και ποτό αου βγήκε και το τετραστιχό!μπραβο και σε σένα μπραβο και στη Φωτεινή.Θα το πω και στη Γιούλη για να αρχίσει να σκέφτεται να γράψει την Δευτέρα χιχι
erefer η ereferina ειναι αυτή που καταλαβαίνουμε?μην μου πεις οχι γιατι να πηρε αλλη το όνομά σου και να το εκανε θηλυκό, περίεργο μου φαίνεται!
Κάτι το ξενύχτι,κάτι τα ποτά και ήρθε η έμπνευση:DΌσον αφορά την ereferina φυσικά είναι η Κατερίνα,σωστά μάντεψες.Πετυχημένο το όνομα ε?Φέρνουν έμπνευση τα ποτά τελικά:lol:

Γιούλη τώρα το είδα το μήνυμα,αναμένω τη ποιητική σου απάντηση την Δευτέρα:D

εμ σε κατάλαβα απο την έμπνευση!μπραβο παιδιά μου που το γλεντάτε εμείς γεράσαμε.Ωραία η φωτο στο avatar να την αφήσεις!

ναι της διάβασα τα ποιηματάκια σας και τρέλάθηκε!μπραβο και στους δύο σας!η Φωτεινή μας τρέλανε με τα site πάλι!

ναι !!!!! βεβαια δεν την εχω δει ποτε...αλλα μου εστειλαν φωτο - σιγουρα απο αλλες χελωνες :( και οχι τη δικη μου!
Άντα μόλις μου έστειλαν απ΄την εκπομπή της Νικολούλη αυτήν την φωτό..Βρήκαν την δική σου Karetta-Karetta:D
karettakarettalh7.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back