Birman-maniacs

κοριτσάκια μου σας αφήνω για λίγο, πάω να δω στην οικοδομή το σπίτι και μετά έχω και κατι δουλίτσες!θα τα πούμε μετά φιλιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου!! θα τα πουμε το απογευματάκι ...αχχ και εγω πήζω στη δουλειά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλάκα σου κάνω! Η Καλυψώ δεν είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνει!
Απλά είναι λίγο μακριούτσικη σα Βιρμανάκι...
Ο Σείριος που είναι αρσενικός, πολύ πιθανόν να γίνει ακόμα μεγαλύτερος!! Θα τον έχεις γκρι γιακά στον σβέρκο σου!! Αγόρασε από τώρα τα κατάλληλα ρούχα να ταιριάζουν με το... γκρι!! :lol:
Δε πειράζει,εμένα μου αρέσουν τα μεγαλόσωμα γατιά,το Εκτορίνι μας ήταν ενάμισι έτους και 6,5 κιλά όταν το χάσαμε.

Δε πειράζει,εμένα μου αρέσουν τα μεγαλόσωμα γατιά,το Εκτορίνι μας ήταν ενάμισι έτους και 6,5 κιλά όταν το χάσαμε.

Κι εμένα τα μεγάλα μου αρέσουν... κρίμα για τον Μεγάλο σου Έκτορα... στ' αχνάρια του θα είναι και ο Σείριος ο Λαμπερός!!

Χτες μου γεννηθηκε η απορία ..ποσα κιλα ειναι ο Αλφι τελικά? καμια ιδεα πως να τον ζυγίσω στο σπίτι?

Χτες μου γεννηθηκε η απορία ..ποσα κιλα ειναι ο Αλφι τελικά? καμια ιδεα πως να τον ζυγίσω στο σπίτι?

Δεν έχεις ζυγαριά? :hmm:

Θα τον κρατήσει?? χι χι

Θα τον κρατήσει?? χι χι
Ξέρω μία πλάστιγκα στο Ν. Ηράκλειο που ζυγίζει φορτηγά. Λες να τον πας εκεί? :hmm:
:lol::lol::lol:

Πλάκα κάνω, θα καθήσει? δεν ξέρω αν θα δείξει πραγματικά αποτελέσματα - κιλά ..θα ειναι σωστα μοιρασμένο το βάρος? μια ζυγαρια για μωρά θα μου χρειαζόταν ..

Θα τον κρατήσει?? χι χι

Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου...

Ξέρω μία πλάστιγκα στο Ν. Ηράκλειο που ζυγίζει φορτηγά. Λες να τον πας εκεί? :hmm:
:lol::lol::lol:
Είναι οτι πρέπει γιαυτόν!! :lol:

Εγώ τον έχωσα σε μία σακούλα και τον ακούμπησα στη ζυγαριά μου...
Κλειστή η σακούλα? ;)

Κλειστή η σακούλα? ;)

... άντε βρε το γατούλη...για δοκίμασέ το και πες μας αύριο τα αποτελέσματα...

Θα το δείξει η νεκροψία!!!!!:lol:

Κορίτσια, τι έγινε; Όλα καλά; Μου βγήκε το λάδι να σας διαβάσω, πότε προλάβατε και γράψατε τόσα πολλά;:blink: Είστε της πάρλας, τελικά! Γιούλη, εύγε κορίτσι μου και για τα στιχάκια, κρατάς το προφίλ των birmaniacs υψηλό:lol: Όσο για τις κονσέρβες Petreet, ναι μόνο στα πετ σοπ υπάρχουν.

Βάσια, να χαίρεσαι το παιδί σου! Ελπίζουμε να φανεί αντάξια των προσδοκιών μας:P

Άντα, γιατί δεν έχεις πάει ακόμα τον Άλφι στον κτηνίατρο, ε;:mad: Μια εξέταση δεν θα του έκανε κακό...

Δανάη, βάστα γερά, καρντιά μου... Τα αγαθά κόποις κτώνται, τώρα θα βγει το μεροκάματο και θα δουλέψεις για να φας ψωμί με τον ιδρώτα του προσώπου σου... (τι λέω πάλι;;;;:redface:)

Παιδιά, έβαλα στη Ρενάτα το σπρέι frontline και το πέρασα πάνω από τη γούνα της όπως σύστησε ο κτηνίατρος... Ευτυχώς, δεν το πολυέγλειψε και δεν έδειξε - έως τώρα - παρενέργειες, π.χ. φαγούρα. Αναρωτιέμαι αν τελικά το φάρμακο αυτό είναι τόσο ακίνδυνο όσο λένε...:hmm:

γεια σας, Άντα για να το ζυγίσεις θα μπορούσες να ανέβεις κι εσυ να τον εχεις αγκαλια και μετα αφαιρεις το δικό σου.
Φωτεινή αν δεν βραχει το δερμα δεν κάνεις τίποτα, μονο στην τριχα δεν δρα το frontline!

εκτος αν το έκανες δοκιμαστικά!

αχ και ευχαριστώ για τις ευχές σου!μεχρις στιγμής δεν έχουμε παράπονο από το μικρό μόνο ότι δεν κάθεται πολύ αγκαλιά!

Φωτεινή? Είδες το e-mail που σου έστειλα? Τα κορίτσια λένε ότι ο Ντάικιρι σου θα γίνει όμορφος σαν το μπαμπά του!!

Επίσης μου ήρθε μια καταπληκτική ιδέα!! Του χρόνου το Γενάρη... κανόνισε να πάς κανένα ταξειδάκι στο εξωτερικό να ξεκουραστείς... μπορώ να σου τον κρατήσω εγώ το Ντάικίρι σου...και να τον πάω και καμια βόλτα στη Λαμία να πάρει τον αέρα του το παιδί!
Επίσης στα γενέθλιά του του στις 3 Μαρτίου θα του κάνουμε δωράκι και τη στείρωσή του με τη Βάσια...
Τι λές?? :hmm:
:lol::lol::lol::lol:

μπράβο Γιούλη, αλλά αν μείνει έγκυος η Αθηνά τώρα το καλοκαίρι θα ξαναμπει το επόμενο καλοκαίρι, οπότε το δωράκι μπορεί να γίνει το καλοκαιράκι, με όλα τα έξοδα ΄δικά μου χιχι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back