Birman-maniacs

η Αθηνά έσβησε το κεράκι γενεθλίων της σε μια τούρτα από κοτόπουλο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπράβο Γιούλη, αλλά αν μείνει έγκυος η Αθηνά τώρα το καλοκαίρι θα ξαναμπει το επόμενο καλοκαίρι, οπότε το δωράκι μπορεί να γίνει το καλοκαιράκι, με όλα τα έξοδα ΄δικά μου χιχι

Μόνο που δεν σχολιάζει η Φωτεινή και ανησυχώ...!
Κάτι μας ετοιμάζει η μικρή πονηρή... :hmm:
:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτεινή? Είδες το e-mail που σου έστειλα? Τα κορίτσια λένε ότι ο Ντάικιρι σου θα γίνει όμορφος σαν το μπαμπά του!!

Επίσης μου ήρθε μια καταπληκτική ιδέα!! Του χρόνου το Γενάρη... κανόνισε να πάς κανένα ταξειδάκι στο εξωτερικό να ξεκουραστείς... μπορώ να σου τον κρατήσω εγώ το Ντάικίρι σου...και να τον πάω και καμια βόλτα στη Λαμία να πάρει τον αέρα του το παιδί!
Επίσης στα γενέθλιά του του στις 3 Μαρτίου θα του κάνουμε δωράκι και τη στείρωσή του με τη Βάσια...
Τι λές?? :hmm:
:lol::lol::lol::lol:

Όχι, ευχαριστώ:):bleh::bleh:

η Αθηνά έσβησε το κεράκι γενεθλίων της σε μια τούρτα από κοτόπουλο:)
Καλά δεν θα μας φυλάξετε ούτε ένα κομματάκι? :mad:
Μόνες σας θα τη φάτε?? :mad:
Τσάμπα σας γράφουμε στιχάκια?... :mad:
Είμαστε και στις μεγάλες πείνες μας... :(
:lol::lol::lol:

απλή και κατατοπιστική η απάντηση!καλά ρε Φωτεινή είπαμε μια κουβέντα!:redface:

Καλά δεν θα μας φυλάξετε ούτε ένα κομματάκι? :mad:
Μόνες σας θα τη φάτε?? :mad:
Τσάμπα σας γράφουμε στιχάκια?... :mad:
Είμαστε και στις μεγάλες πείνες μας... :(
:lol::lol::lol:

όποτε θες έλα να σε τρατάρουμε συμπεθέρα, για σενα οι πόρτες είναι παντα ανοιχτές:)

Φωτεινή? Είδες το e-mail που σου έστειλα? Τα κορίτσια λένε ότι ο Ντάικιρι σου θα γίνει όμορφος σαν το μπαμπά του!!

Τώρα το διάβασα, Γιούλη! Πολύ χαίρομαι που ο μικρός θα μοιάζει στον μπαμπά του!:)

άντε και στα επόμενα ή μεθεπόμενα γενέθλια να είναι η Αθηνούλα τετραπλή και πάνω χιχι

Αγάλι αγάλι έρχεται
ο Ντάικιρι κοντά μας
απ'το βορρά το μακρινό
στα μέρη τα δικά μας...

Μωρά πολλά να κάνουμε
που θα΄ναι και γλυκούλια
όμορφα και μικρούτσικα
Νταικιροκοκκινούλια!! :inlove:

όποτε θες έλα να σε τρατάρουμε συμπεθέρα, για σενα οι πόρτες είναι παντα ανοιχτές:)

Το ξέρω συμπεθέρα μου... το ξέρω... και οι πόρτες... και το πιπί της κόρη σου... σύντομα θα ανοίξει!! :redface:
:lol::lol:

Αγάλι αγάλι έρχεται
ο Ντάικιρι κοντά μας
απ'το βορρά το μακρινό
στα μέρη τα δικά μας...

Μωρά πολλά να κάνουμε
που θα΄ναι και γλυκούλια
όμορφα και μικρούτσικα
Νταικιροκοκκινούλια!! :inlove:

τέλειο άντε σε επιασε ο οίστρος πάλι!:lol:
κι όσο για το πιπί...άντε και να δούμε!

DSCN0459.jpg
και το παιχνίδι συνεχίζεται!

Πήγα πριν από λίγο να δω που είναι η Ρενάτα και αντί για τη συνηθισμένη της θέση στο μαξιλάρι, βρήκα το πάπλωμά μου ανάστατο... "Βρε", λέω, "εγώ αυτό το έστρωσα το πρωί...":hmm:Και, τελικά, είναι η κυρία από κάτω και κοιμάται του καλού καιρού!!!:lol: Ίσως να την πέσω και 'γω όταν φάω, καθότι με ξύπνησε πάλι από τα χαράματα:mad: Τη μια ήθελε φαϊ, την άλλη νερό, την άλλη να τη βγάλω στο μπαλκόνι... Και δώστου η γρίνα, οπότε σηκώθηκα ψόφια από το χτεσινό ποδαρόδρομο:(

Πήγα πριν από λίγο να δω που είναι η Ρενάτα και αντί για τη συνηθισμένη της θέση στο μαξιλάρι, βρήκα το πάπλωμά μου ανάστατο... "Βρε", λέω, "εγώ αυτό το έστρωσα το πρωί...":hmm:Και, τελικά, είναι η κυρία από κάτω και κοιμάται του καλού καιρού!!!:lol: Ίσως να την πέσω και 'γω όταν φάω, καθότι με ξύπνησε πάλι από τα χαράματα:mad: Τη μια ήθελε φαϊ, την άλλη νερό, την άλλη να τη βγάλω στο μπαλκόνι... Και δώστου η γρίνα, οπότε σηκώθηκα ψόφια από το χτεσινό ποδαρόδρομο:(

Υπομονή... μόλις έρθει ο Ντάικιρι μαζί του θα ασχολείται και θα σε αφήνει στην ησυχία σου...;)
Και τα δικά μας τα κορίτσια με το Ντάικιρι θα... ασχοληθούν... που θα'ναι και έμπειρα!:lol::lol:

Ναι ναι ετσι πιστευετε? οτι θα ησυχάσετε? χα χα ρωτήστε και εμένα!

Τώρα δυο - τρεις μέρες ασχολουνται και τα δυο μαζί μου!! 5 παρά παρακαλώ τους πιάνει η ανησυχία πότε θα ξυπνήσει η μαμα να τους ταισει, ποτισει κ.τ.λ

Υπομονή... μόλις έρθει ο Ντάικιρι μαζί του θα ασχολείται και θα σε αφήνει στην ησυχία σου...;)
Και τα δικά μας τα κορίτσια με το Ντάικιρι θα... ασχοληθούν... που θα'ναι και έμπειρα!:lol::lol:

Αυτό νομίζω κι εγώ! Ότι θα ασχολείται μαζί του και θα με αφήσει λίγο ήσυχη:redface: Όσο για τα δικά σας τα κορίτσια, καταλαβαίνω ότι είναι κρίμα να στειρωθεί ένας αρσενικός, αλλά δε θέλω να τον ζευγαρώσω... Από τη μια γιατί άπαξ και γίνει αντράκι θα αρχίσει να ψεκάζει (και μετά θα με διώξουν στα σίγουρα από το σπίτι) και από την άλλη δε χρειάζομαι άλλα γατιά... Λυπάμαι:rolleyes: δε θα σώσω εγώ την Ελλάδα με Βιρμανάκια. Όποιος θέλει τέτοια ράτσα να πάει στο εξωτερικό ένα ταξιδάκι και να πληρώσει κανονικότατα, όπως κάναμε εμείς. Και όποιος δεν έχει τη δυνατότητα αυτή, μπορεί να χαρίσει την αγάπη του και την καρδιά του σε ένα από τα αναρίθμητα κεραμιδογατάκια που "παρακαλάνε" για ένα σπιτικό. Κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια με κεραμιδόγατα ήμουν...

Ναι ναι ετσι πιστευετε? οτι θα ησυχάσετε? χα χα ρωτήστε και εμένα!

Εσύ Άντα, τι πρόβλημα έχεις? Ανεβαίνουν στη βιβλιοθήκη και σε κοιτούν αφ' υψηλού! :lol:
Σε ενοχλούν τα παιδιάκια από κει πάνω?

Περπατάνε πάνω απο τα κεφάλια μας , ενίοτε μας χώνουν και μια πατούσα στο ματι ή στο στόμα, ετσι για να ειμαστε σε εγρήγορση...η Πισου γρατσουναέι την ακρη του κρεβατιου - πραγμα που με κάνει να πετάγομαι απο το κρεβατι, και το ξερει ...γι'αυτο το λόγο το κανει άλλωστε! - και ο Αλφι το χαλί δίπλα απο το κρεβατι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back