Birman-maniacs

Ειναι αρκετα μεγάλο το αρχείο...θα μου παρει λίγο να το φτιάξω οκ? Δεν μπορείς να το βάλεις σενα τραπεζάκι? ή μια καρέκλα? πράγματι αν κοιτάς χαμηλά γιαυτο πιάνεται ο αυχένας σου.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μωρέ ξέω πως πρέπει να κάθομαι, αλλά οι υπολογιστές μας δεν έχουν ασύρματο Modem οπότε αναγκαστικά είμαι με το καλώδιο και πρέπει να καθομαι κοντά στο Modem και την μπρίζα, άρα δεν καθομαι σε τραπέζι και κοιτάω χαμηλά, ενώ ο υπολογιστή πρέπει να είναι στο ύψος της κεφαλης και λίγο πιο πάνω!πιασε το αυγό και κουρεφτο που λέω κι εγώ....στο νεο σπίτι θα ειμαι καλύτερα πιστεύω!

Ναι...σε είδα! Πράγματι στο καναπέ με τον υπολογιστή αγκαλιά, είναι ό,τι χειρότερο!
Ο γιος μου να δείτε... που είναι καλός μαθητής, αλλά φοβούμενος μη το περάσουν για σπασίκλα έχει γίνει το ζιζάνιο του σχολείου...
Του'χει κολήσει ότι σαν αγόρι / αντράκι δεν πρέπει να είναι τακτικός και ότι πρέπει να διαβάζει στο κρεβάτι με ανοιχτή τη τηλεόραση... !
Βαρέθηκα να φωνάζω πια...η μόδα λέει είναι να είσαι... χύμα...! :(
Να τη βράσω τη μόδια αν είναι να τρέχουμε για... κύφωση ή σχολίωση στη πλάτη!! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξέρεις να κάνεις ιστοσελίδες?εγώ έχω άγνοια στο συγκεκριμένο...:(

Όχι... αλλά μπήκα στην ιστοσελίδα αυτού που έφτιαξε το site του εκτροφείου της Havana... μια ερώτηση θα τους κάνω.. τσάμπα είναι... ;)

https://istioselida.gr/

Αυτή η μόδα θα μας τρελάνει!! μια λύση θα ηταν να ασχοληθεί με καποιο σπορ...εκεί σου μαθαινουν κ τη στάση του σώματος.

παιδια δεν έχω χώρο και δεν έχω ψηλό τραπέζι,υπομονή 2 μήνες μετά στο καινουριο θα κάνω κατάσταση, θα τον βάλω μέσα στο δωματιο της Αθηνας, βιρμανοδωμάτιο χιχι

Αυτή η μόδα θα μας τρελάνει!! μια λύση θα ηταν να ασχοληθεί με καποιο σπορ...εκεί σου μαθαινουν κ τη στάση του σώματος.

Σωστά!!
Έπαιζε ποδόσφαιρο σε ομάδα χρόνια, αλλά ο σύλλογος διαλύθηκε και αρνείται να πάει αλλού... δύσκολο παιδί... όχι τίποτ'άλλο έχω και το Μάριο που κάνουν κόμμα και μου τη σπάνε και οι δύο! :mad:

παιδια δεν έχω χώρο και δεν έχω ψηλό τραπέζι,υπομονή 2 μήνες μετά στο καινουριο θα κάνω κατάσταση, θα τον βάλω μέσα στο δωματιο της Αθηνας, βιρμανοδωμάτιο χιχι

Ναι.. να βάλεις και camera να βλέπουμε Αθηνοζουζουνιές live...! :inlove:

Άντα για σένα οι live cameras ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ! Μη σου μπει καμιά ιδέα.. για Άλφι και Pisu στη διάρκεια επίθεσης στη κρεβατοκάμαρα! :lol::lol:

Μπαίνει στη εφηβεία σιγά σιγά....

Ναι.. να βάλεις και camera να βλέπουμε Αθηνοζουζουνιές live...! :inlove:

Άντα για σένα οι live cameras ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ! Μη σου μπει καμιά ιδέα.. για Άλφι και Pisu στη διάρκεια επίθεσης στη κρεβατοκάμαρα! :lol::lol:
Γιατι????????????? θα ειμαι καλο και φρόνιμο κοριτσάκι !!:bleh::bleh:

Σωστά!!
Έπαιζε ποδόσφαιρο σε ομάδα χρόνια, αλλά ο σύλλογος διαλύθηκε και αρνείται να πάει αλλού... δύσκολο παιδί... όχι τίποτ'άλλο έχω και το Μάριο που κάνουν κόμμα και μου τη σπάνε και οι δύο! :mad:

καλο είναι να πάει σε πισίνα, το κολυμπι ειναι το καλύτερο!τωρα ανοιγει ένα τεράστιο γυμναστήριο εδω με πισινα μέσα και θα κανει και aqua aerobic και λέω να παω, θα ειναι και καλοκαιράκι ότι πρεπει!

Γιατι????????????? θα ειμαι καλο και φρόνιμο κοριτσάκι !!:bleh::bleh:

ναι δεν τα βλεουμε τα γλωσσάκια πως πανε!ασε καλυτερα!:lol::redface:

Γιούλη ειναι ο erefer μεσα, σκεψου ποιημα, αυτος τωρα το ετοιμάζει!

πάντως θα ήθελα και ο erefer και το πυρροθριξ να παιρνανε παιδάκι της Αθηνάς!θα είχαμε και δεσμό αίματος ε συμπεθέρα?

Κανενα socking θα γράψει πάλι??

erefer σε βλέπω ότι μας διαβάζεις;)τι ετοιμάζεις?:hmm:που ειναι η καλή σου ereferina?

Καλημέρα σε σας και τα Βιρμανάκια σας:D

καλημερα μοναδικέ άντρα της παρέας!καλως τον!να σε τρατάρουμε γατάκι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back