Birman-maniacs

Και μετά να κι ο... πονοκέφαλος...μου φαίνεται το θέλει το μασαζάκι του από το χεράκι του Γιώργου το σβερκάκι σου... :whistle:
αχ ειναι εδω τωρα και εχει νευριάσει γιατι καθομαι και γραφω και δεν κοιμαμαι μαζι του!αφου δεν νυστάζω!;):mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ μήπως αλλος ειναι ο λόγος που θέλει να ξαπλώσεις δίπλα του??? λεω εγω τώρα....;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην μου πειτε δεν ξερω τι, γιατι ....γρρρρρ!! μονη της τα γραφει!!

σωστο, δεν αξιζει, αλλα εμας δεν επιανε καλα η κεντρικη οποτε το βαλαμε ετσι κι αλλιως!καλα με τον Γιωργο το 24 το βλεπουμε σε 3 μερες σαν τα ζομπι μπροστα στην τηλεόραση!

Α... εσείς ταιριάζετε... εμείς πάλι καθόλου... εμένα η τηλεόραση δε μου αρέσει... αλλά του Μάριου πολύ... κι αν βλέπει καμιά βλακεία, του την αλλάζω! :whistle:(Δημοκρατικά πράγματα! :lol: )

λοιπον κοριτσια..........μολις τελειωσα την αναγνωση:)
εχω να πω οτι σας εχει πιασει για τα καλα η ανοιξη
νομιζω την ζημια την εκανε 1ος ο ερεφερ με τα υποννουμενα να το πω?το λεω:D
αλλα και εσεις μια χαρα ακολουθειτε.....:lol:
ποτε θα μας διωξουν απο το φορουμ ηθελα να'ξερα!!Γιαυτο Γιουλακο να το επισπευσεις το σαιτ γιατι δεν θα μπορουμε να τα λεμε για πολυ ακομα!!!!:lol:

αχ ειναι εδω τωρα και εχει νευριάσει γιατι καθομαι και γραφω και δεν κοιμαμαι μαζι του!αφου δεν νυστάζω!;):mad:

Ας τον είχε κι η Άντα.. και θα σου'λεγα εγώ!! Τρέχα Αλφιιιιι!! :lol:

και οποια ειδε πριζον μπρεικ χθες να μου πει τι εγινε γαι το εχασα!!!:(

λοιπον κοριτσια..........μολις τελειωσα την αναγνωση:)
εχω να πω οτι σας εχει πιασει για τα καλα η ανοιξη
νομιζω την ζημια την εκανε 1ος ο ερεφερ με τα υποννουμενα να το πω?το λεω:D
αλλα και εσεις μια χαρα ακολουθειτε.....:lol:
ποτε θα μας διωξουν απο το φορουμ ηθελα να'ξερα!!Γιαυτο Γιουλακο να το επισπευσεις το σαιτ γιατι δεν θα μπορουμε να τα λεμε για πολυ ακομα!!!!:lol:

:lol::lol::lol:
βρε Άντα τώρα που το σκέφτομαι... εσύ λες για τις επιδόσεις του αντρούλη σου... κι αυτό το κακόμοιρο... έχει να δει τον άντρα του από τα Χριστούγεννα... κι εμείς το σκανταλίζουμε:redface:
Συγνώμη πυρροθριξάκι μου... τώρα το σκέφτηκα... :(

Δυστυχώς ειμαι ενα κύκλο επεισοδείων μπροστά...δεν μπορω να βοηθήσω! εμεις τα κατεβαζουμε και τα βλεπουμε ολα μαζι σε μια μερα σχεδον!! εκει να δειτε πόρωση ... με το ποπ κορν μπροστα!!

Χμμ μήπως αλλος ειναι ο λόγος που θέλει να ξαπλώσεις δίπλα του??? λεω εγω τώρα....;)

μπα ροχαλιζει ήδη, δεν θελει τωρα ειναι κουρασμενος!

:lol::lol::lol:
βρε Άντα τώρα που το σκέφτομαι... εσύ λες για τις επιδόσεις του αντρούλη σου... κι αυτό το κακόμοιρο... έχει να δει τον άντρα του από τα Χριστούγεννα... κι εμείς το σκανταλίζουμε:redface:
Συγνώμη πυρροθριξάκι μου... τώρα το σκέφτηκα... :(
Γι'αυτο μόλις τον δει θα τον βάλει κάτω και ....:redface:. Βέβαια μπορεί να προλάβει εκείνος πρώτος!! ;)

και οποια ειδε πριζον μπρεικ χθες να μου πει τι εγινε γαι το εχασα!!!:(

κι εγώ έχω δει το 13 απο τον 3ο κύκλο , μετα σταματάει γιατι κανουν απεργια οι σεναριογραφοι!τα εχω όλα αν ειναι να στα στειλω!

Και ο δικός μου ροχαλίζει...κ σήμερα το πρωι που ειχα βγάλει τον Αλφι εξω απο το δωμάτιο, μόλις ακουγε το σφορρρρρρρρρρρ γρατσούναγε τη πόρτα :lol:

Λοιπόν... για να θυμηθούμε λίγο και τα... Βιρμανάκια μας!
Πυρροθριξ είδες τα video που έστειλε η Φωτεινή??
Δεν είναι τρέλα τα Βιρμανάκια? :inlove:

Και ο δικός μου ροχαλίζει...κ σήμερα το πρωι που ειχα βγάλει τον Αλφι εξω απο το δωμάτιο, μόλις ακουγε το σφορρρρρρρρρρρ γρατσούναγε τη πόρτα :lol:

αχ εμενα ροχαλιζει πολύ, το κοιταει τωρα για καμια επεμβαση!η Αθηνα δεν ροχαλιζει επι του βιρμανοθεματος!:lol:

Γι'αυτο μόλις τον δει θα τον βάλει κάτω και ....:redface:. Βέβαια μπορεί να προλάβει εκείνος πρώτος!! ;)
καταρχιν την ωρα που θα ερθει 5:00 εγω θα κοιμαμαι.Θα σηκωθω θα χαρετισω και θα ξανακοιμηθω γιατι το πρωι εχουμε και δουλεια.Μολις συνελθει απο το ζεντ λαγκ μετα απο τρεις μερες βλεπουμε.....μεχρι τοτε...ζζζζζζζζζζζζζ

το μπουτι το κοτοπουλο δεν το τρωει το τερας!της εφτιξα χτες απο αυτο γιατι εκανα και σε μας και το τρωει με κρυα καρδια!ξινη σας λέω:P

καταρχιν την ωρα που θα ερθει 5:00 εγω θα κοιμαμαι.Θα σηκωθω θα χαρετισω και θα ξανακοιμηθω γιατι το πρωι εχουμε και δουλεια.Μολις συνελθει απο το ζεντ λαγκ μετα απο τρεις μερες βλεπουμε.....μεχρι τοτε...ζζζζζζζζζζζζζ

ααα, εσυ εισαι χειροτερη απο μενα!μετα απο τοσο καιρο θα κοιμηθεις?Αντα τι λεει αυτη?

Ο Αλφι ροχαλίζει !! εχει πολυ μεγάλη πλάκα! :)

Κοιτάξτε τώρα μια Βιρμανή ταρταρούγα και πείτε μου εαν υπάρχουν και ωραίες ταρταρούγες ή όχι?

pangari_290907_2akt.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back