Birman-maniacs

Άντα και Φωτεινή,

Όταν με το καλό βρεθούμε την άλλη εβδομάδα θέλετε να δώσω στη καθεμία σας και στη Βάσια ένα φτυαράκι που είναι δώρο στην άμμο που παίρνω?
Σας το στέλνω να το δείτε.

CIMG0798.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβώς ετσι....ασε που πρέπει να βαλεις κ κατι κατω απο τα πιατάκια τους (σουπλα) γιατι λερωνουν γυρω γυρω.

Και 'γω σουπλά της έχω, μόνο που το χαβά της! Όταν θέλει να φάει την κροκέτα από το πάτωμα, θα τη βγάλει από το πιάτο και θα την ακουμπήσει χάμω!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντα και Φωτεινή,

Όταν με το καλό βρεθούμε την άλλη εβδομάδα θέλετε να δώσω στη καθεμία σας και στη Βάσια ένα φτυαράκι που είναι δώρο στην άμμο που παίρνω?
Σας το στέλνω να το δείτε.

Ευχαριστούμε πολύ, Γιούλη! Τα φτυαράκια είναι πάντα χρήσιμα:)

Ναι..η Πισου τρωει μικρές ποσότητες και αρκετα συχνα...κατι που δεν ειναι κακό (μου ειπε η κτηνιατρος) γιατί την βοηθάει να μην παίρνει βαρος. Ο Αλφι ειναι κοιλιόδουλος!!

Ευχαριστούμε πολύ, Γιούλη! Τα φτυαράκια είναι πάντα χρήσιμα:)

Ωραία! Θα τα φέρω για όλες σας!!
Γιατί με την άμμο αυτή θα... γεμίσω φτυαράκια!! :lol:

Ευχαριστώ Βάσια!! ταιριάζει με τα χρώματα της λεκάνης που εχω!!!!!! ;)

Ξύσιμο, πλύσιμο 2 σε 1 ! :lol:

CIMG0791.JPG

Ευχαριστώ Βάσια!! ταιριάζει με τα χρώματα της λεκάνης που εχω!!!!!! ;)
Γιούλη με λένε! :redface::lol:

Η Καλυψώ και η Pisu που είναι πιο λιγόφαγες τρώνε αργά και με δόσεις και οι αρσενικοί οι φαταούλες μονοκοπανιά!
Σκέφτηκες Φωτεινή να τη περιορίσεις μόνο στη ξηρά τροφή και να δεις πως θα πάει?

Βασικά, και η Ρενάτα τρώει σε δόσεις! Και από τώρα σκέφτομαι πόσο δύσκολο θα είναι να τρώνε χωριστά γιατί το σπίτι μου έχει παλιά διαρρύθμιση και δεν είναι εύκολο να βάζω αλλού της Ρενάτας και αλλού του Ντάικι:( Θα προσπαθήσω, όμως!

Δεν ξέρω για αυτό που με ρωτάς, Γιούλη... Δηλαδή τη "ζημιά" την κάνει η μια κουταλιά του γλυκού κονσέρβα;:hmm:Αφού έχει μόνο 1% λιπαρά και η ξηρά τροφή 10%! Ίσως να περιόριζα λίγο την ποσότητα των κροκετών, δηλ. αντί για τεσσεράμισι κουταλιές (80 γρ.) να έβαζα μία λιγότερη (60 γρ.):hmm::hmm:

Και 'γω σουπλά της έχω, μόνο που το χαβά της! Όταν θέλει να φάει την κροκέτα από το πάτωμα, θα τη βγάλει από το πιάτο και θα την ακουμπήσει χάμω!:mad:
Η κροκέτα παει κ ερχεται...το κρεατάκι που τους αρέσει να το βαζουν στο πατωμα και πασαλειβουν τα παντα!! :down:

Βασικά, και η Ρενάτα τρώει σε δόσεις! Και από τώρα σκέφτομαι πόσο δύσκολο θα είναι να τρώνε χωριστά γιατί το σπίτι μου έχει παλιά διαρρύθμιση και δεν είναι εύκολο να βάζω αλλού της Ρενάτας και αλλού του Ντάικι:( Θα προσπαθήσω, όμως!

Δεν ξέρω για αυτό που με ρωτάς, Γιούλη... Δηλαδή τη "ζημιά" την κάνει η μια κουταλιά του γλυκού κονσέρβα;:hmm:Αφού έχει μόνο 1% λιπαρά και η ξηρά τροφή 10%! Ίσως να περιόριζα λίγο την ποσότητα των κροκετών, δηλ. αντί για τεσσεράμισι κουταλιές (80 γρ.) να έβαζα μία λιγότερη (60 γρ.):hmm::hmm:

Ναι... αυτό κάνε... 60γρ. κι εγώ τόσο του βάζω... υπολογίζοντας κι αυτό που κλέβει από τη Καλυψώ (γύρω στα 10γρ.) σύνολο 70γρ... για αρσενικό... καλά είναι... Ρώτα καλύτερα τις εκτροφείς για τη ποιότητα της τροφής που θα πρέπει να τους δίνεις εξηγώντας τη κατάσταση του σπιτιού να σου πουν τη γνώμη τους.

Α, Γιούλη! Έκανα την παραγγελία για την ποτίστρα και τα Γκρίνις, αλλά μετά έλαβα ένα e-mail που έλεγε ότι "δυστυχώς δεν αποστέλλουμε στην Ελλάδα":( Παρόλο που στην ιστοσελίδα τους γράφουν, οι άχρηστοι, ότι στέλνουν σε όλο τον κόσμο! Τέλος πάντων, έψαξα και βρήκα στο e-bay ποτίστρα, αλλά δεν εντόπισα Greenies... Συγγνώμη:redface::redface:

Α, Γιούλη! Έκανα την παραγγελία για την ποτίστρα και τα Γκρίνις, αλλά μετά έλαβα ένα e-mail που έλεγε ότι "δυστυχώς δεν αποστέλλουμε στην Ελλάδα":( Παρόλο που στην ιστοσελίδα τους γράφουν, οι άχρηστοι, ότι στέλνουν σε όλο τον κόσμο! Τέλος πάντων, έψαξα και βρήκα στο e-bay ποτίστρα, αλλά δεν εντόπισα Greenies... Συγγνώμη:redface::redface:

Δε πειράζει! Δεν θα σκάσουμε κιόλας!

Η κροκέτα παει κ ερχεται...το κρεατάκι που τους αρέσει να το βαζουν στο πατωμα και πασαλειβουν τα παντα!! :down:

Άσε, φρίκη!:mpliaks:

με μελετάει η Βασια;)

Κάτι για να θαυμάζουμε...

untitled.jpg

με μελετάει η Βασια;)
Που είναι αυτή σήμερα??
Μάλλον Καρδίτσα στο πανεπιστήμιο... :hmm:

Γρρ ..ξέρεις πόσες φορές το εχω λάβει αυτό το μήνυμα? τα εξοδα αποστολής ειναι πολυ υψηλά, και δεν τους συμφέρει!

Μου αρέσει η φωτο της Καλυψώς..τελικά οχι αδικα λένε οτι οι γυναίκες μπορουν να κανουν δυο πράγματα ταυτόχρονα!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back