Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 10:53 Η Αντα έγραψε: #3.881 17-04-08 10:53 Με το ebay εχω ασχημα προηγουμενα...ουτε εκει πολλοι προμηθευτές τα στέλνουν Ελλάδα και ας λενε Ευρώπη. Στείλε μηνυμα καλύτερα σε αυτούς πριν να τα παραγγειλεις.Στο αμαζον δοκίμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:03 Η Fotini έγραψε: #3.882 17-04-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γρρ ..ξέρεις πόσες φορές το εχω λάβει αυτό το μήνυμα? τα εξοδα αποστολής ειναι πολυ υψηλά, και δεν τους συμφέρει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω... Αυτοί θα πληρώσουν τα έξοδα αποστολής; Ο πελάτης τα βάζει από την τσέπη του, αυτούς τι τους νοιάζει; Έκανα την παραγγελία στο e-bay από μια εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα για γάτες και τα στέλνει σε όλο τον κόσμο, το αναφέρει σε κάθετι που πουλάνε. Βέβαια, τα μεταφορικά είναι υψηλά, αλλά δε με νοιάζει γιατί την ποτίστρα που θέλω αποκλείεται να τη βρω στην Ελλάδα. Όσο για το Άμαζον, εκεί είναι που διαολίστηκα γιατί στα προϊόντα που επέλεξα δεν ανέφεραν ότι δεν τα στέλνουν Ελλάδα - κατόπιν εορτής μου το είπαν! Πήρα αυτό (+φίλτρα και σκουπάκι για καθάρισμα στην τιμή αγοράς όλα μαζί) https://a763.g.akamai.net/7/763/1644/5/app.infopia.com/img/image/fp/VPID/4467164 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #3.883 17-04-08 11:06 Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.884 17-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν μπορώ να καταλάβω... Αυτοί θα πληρώσουν τα έξοδα αποστολής; Ο πελάτης τα βάζει από την τσέπη του, αυτούς τι τους νοιάζει; Έκανα την παραγγελία στο e-bay από μια εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα για γάτες και τα στέλνει σε όλο τον κόσμο, το αναφέρει σε κάθετι που πουλάνε. Βέβαια, τα μεταφορικά είναι υψηλά, αλλά δε με νοιάζει γιατί την ποτίστρα που θέλω αποκλείεται να τη βρω στην Ελλάδα. Όσο για το Άμαζον, εκεί είναι που διαολίστηκα γιατί στα προϊόντα που επέλεξα δεν ανέφεραν ότι δεν τα στέλνουν Ελλάδα - κατόπιν εορτής μου το είπαν! Πήρα αυτό (+φίλτρα και σκουπάκι για καθάρισμα στην τιμή αγοράς όλα μαζί) https://a763.g.akamai.net/7/763/1644/5/app.infopia.com/img/image/fp/VPID/4467164 Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο Φωτεινή!!! Μπράβο! Και για τη Ρενατούλα σου και για το feng shui!! Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η Fotini έγραψε: #3.885 17-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Click για ανάπτυξη... Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Fotini έγραψε: #3.886 17-04-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Βάσια13859: #3.887 17-04-08 11:15 καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.888 17-04-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Click για ανάπτυξη... Καλή goldeno πάλη λοιπόν! Να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.889 17-04-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με το ebay εχω ασχημα προηγουμενα...ουτε εκει πολλοι προμηθευτές τα στέλνουν Ελλάδα και ας λενε Ευρώπη. Στείλε μηνυμα καλύτερα σε αυτούς πριν να τα παραγγειλεις.Στο αμαζον δοκίμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:03 Η Fotini έγραψε: #3.882 17-04-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γρρ ..ξέρεις πόσες φορές το εχω λάβει αυτό το μήνυμα? τα εξοδα αποστολής ειναι πολυ υψηλά, και δεν τους συμφέρει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω... Αυτοί θα πληρώσουν τα έξοδα αποστολής; Ο πελάτης τα βάζει από την τσέπη του, αυτούς τι τους νοιάζει; Έκανα την παραγγελία στο e-bay από μια εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα για γάτες και τα στέλνει σε όλο τον κόσμο, το αναφέρει σε κάθετι που πουλάνε. Βέβαια, τα μεταφορικά είναι υψηλά, αλλά δε με νοιάζει γιατί την ποτίστρα που θέλω αποκλείεται να τη βρω στην Ελλάδα. Όσο για το Άμαζον, εκεί είναι που διαολίστηκα γιατί στα προϊόντα που επέλεξα δεν ανέφεραν ότι δεν τα στέλνουν Ελλάδα - κατόπιν εορτής μου το είπαν! Πήρα αυτό (+φίλτρα και σκουπάκι για καθάρισμα στην τιμή αγοράς όλα μαζί) https://a763.g.akamai.net/7/763/1644/5/app.infopia.com/img/image/fp/VPID/4467164 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #3.883 17-04-08 11:06 Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.884 17-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν μπορώ να καταλάβω... Αυτοί θα πληρώσουν τα έξοδα αποστολής; Ο πελάτης τα βάζει από την τσέπη του, αυτούς τι τους νοιάζει; Έκανα την παραγγελία στο e-bay από μια εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα για γάτες και τα στέλνει σε όλο τον κόσμο, το αναφέρει σε κάθετι που πουλάνε. Βέβαια, τα μεταφορικά είναι υψηλά, αλλά δε με νοιάζει γιατί την ποτίστρα που θέλω αποκλείεται να τη βρω στην Ελλάδα. Όσο για το Άμαζον, εκεί είναι που διαολίστηκα γιατί στα προϊόντα που επέλεξα δεν ανέφεραν ότι δεν τα στέλνουν Ελλάδα - κατόπιν εορτής μου το είπαν! Πήρα αυτό (+φίλτρα και σκουπάκι για καθάρισμα στην τιμή αγοράς όλα μαζί) https://a763.g.akamai.net/7/763/1644/5/app.infopia.com/img/image/fp/VPID/4467164 Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο Φωτεινή!!! Μπράβο! Και για τη Ρενατούλα σου και για το feng shui!! Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η Fotini έγραψε: #3.885 17-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Click για ανάπτυξη... Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Fotini έγραψε: #3.886 17-04-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Βάσια13859: #3.887 17-04-08 11:15 καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.888 17-04-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Click για ανάπτυξη... Καλή goldeno πάλη λοιπόν! Να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.889 17-04-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γρρ ..ξέρεις πόσες φορές το εχω λάβει αυτό το μήνυμα? τα εξοδα αποστολής ειναι πολυ υψηλά, και δεν τους συμφέρει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω... Αυτοί θα πληρώσουν τα έξοδα αποστολής; Ο πελάτης τα βάζει από την τσέπη του, αυτούς τι τους νοιάζει; Έκανα την παραγγελία στο e-bay από μια εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα για γάτες και τα στέλνει σε όλο τον κόσμο, το αναφέρει σε κάθετι που πουλάνε. Βέβαια, τα μεταφορικά είναι υψηλά, αλλά δε με νοιάζει γιατί την ποτίστρα που θέλω αποκλείεται να τη βρω στην Ελλάδα. Όσο για το Άμαζον, εκεί είναι που διαολίστηκα γιατί στα προϊόντα που επέλεξα δεν ανέφεραν ότι δεν τα στέλνουν Ελλάδα - κατόπιν εορτής μου το είπαν! Πήρα αυτό (+φίλτρα και σκουπάκι για καθάρισμα στην τιμή αγοράς όλα μαζί) https://a763.g.akamai.net/7/763/1644/5/app.infopia.com/img/image/fp/VPID/4467164 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:06 Η Αντα έγραψε: #3.883 17-04-08 11:06 Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.884 17-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν μπορώ να καταλάβω... Αυτοί θα πληρώσουν τα έξοδα αποστολής; Ο πελάτης τα βάζει από την τσέπη του, αυτούς τι τους νοιάζει; Έκανα την παραγγελία στο e-bay από μια εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα για γάτες και τα στέλνει σε όλο τον κόσμο, το αναφέρει σε κάθετι που πουλάνε. Βέβαια, τα μεταφορικά είναι υψηλά, αλλά δε με νοιάζει γιατί την ποτίστρα που θέλω αποκλείεται να τη βρω στην Ελλάδα. Όσο για το Άμαζον, εκεί είναι που διαολίστηκα γιατί στα προϊόντα που επέλεξα δεν ανέφεραν ότι δεν τα στέλνουν Ελλάδα - κατόπιν εορτής μου το είπαν! Πήρα αυτό (+φίλτρα και σκουπάκι για καθάρισμα στην τιμή αγοράς όλα μαζί) https://a763.g.akamai.net/7/763/1644/5/app.infopia.com/img/image/fp/VPID/4467164 Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο Φωτεινή!!! Μπράβο! Και για τη Ρενατούλα σου και για το feng shui!! Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η Fotini έγραψε: #3.885 17-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Click για ανάπτυξη... Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Fotini έγραψε: #3.886 17-04-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Βάσια13859: #3.887 17-04-08 11:15 καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.888 17-04-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Click για ανάπτυξη... Καλή goldeno πάλη λοιπόν! Να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.889 17-04-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.884 17-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν μπορώ να καταλάβω... Αυτοί θα πληρώσουν τα έξοδα αποστολής; Ο πελάτης τα βάζει από την τσέπη του, αυτούς τι τους νοιάζει; Έκανα την παραγγελία στο e-bay από μια εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα για γάτες και τα στέλνει σε όλο τον κόσμο, το αναφέρει σε κάθετι που πουλάνε. Βέβαια, τα μεταφορικά είναι υψηλά, αλλά δε με νοιάζει γιατί την ποτίστρα που θέλω αποκλείεται να τη βρω στην Ελλάδα. Όσο για το Άμαζον, εκεί είναι που διαολίστηκα γιατί στα προϊόντα που επέλεξα δεν ανέφεραν ότι δεν τα στέλνουν Ελλάδα - κατόπιν εορτής μου το είπαν! Πήρα αυτό (+φίλτρα και σκουπάκι για καθάρισμα στην τιμή αγοράς όλα μαζί) https://a763.g.akamai.net/7/763/1644/5/app.infopia.com/img/image/fp/VPID/4467164 Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο Φωτεινή!!! Μπράβο! Και για τη Ρενατούλα σου και για το feng shui!! Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η Fotini έγραψε: #3.885 17-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Click για ανάπτυξη... Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Fotini έγραψε: #3.886 17-04-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Βάσια13859: #3.887 17-04-08 11:15 καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.888 17-04-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Click για ανάπτυξη... Καλή goldeno πάλη λοιπόν! Να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.889 17-04-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν μπορώ να καταλάβω... Αυτοί θα πληρώσουν τα έξοδα αποστολής; Ο πελάτης τα βάζει από την τσέπη του, αυτούς τι τους νοιάζει; Έκανα την παραγγελία στο e-bay από μια εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα για γάτες και τα στέλνει σε όλο τον κόσμο, το αναφέρει σε κάθετι που πουλάνε. Βέβαια, τα μεταφορικά είναι υψηλά, αλλά δε με νοιάζει γιατί την ποτίστρα που θέλω αποκλείεται να τη βρω στην Ελλάδα. Όσο για το Άμαζον, εκεί είναι που διαολίστηκα γιατί στα προϊόντα που επέλεξα δεν ανέφεραν ότι δεν τα στέλνουν Ελλάδα - κατόπιν εορτής μου το είπαν! Πήρα αυτό (+φίλτρα και σκουπάκι για καθάρισμα στην τιμή αγοράς όλα μαζί) https://a763.g.akamai.net/7/763/1644/5/app.infopia.com/img/image/fp/VPID/4467164 Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο Φωτεινή!!! Μπράβο! Και για τη Ρενατούλα σου και για το feng shui!! Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:13 Η Fotini έγραψε: #3.885 17-04-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Click για ανάπτυξη... Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Fotini έγραψε: #3.886 17-04-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Βάσια13859: #3.887 17-04-08 11:15 καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.888 17-04-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Click για ανάπτυξη... Καλή goldeno πάλη λοιπόν! Να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.889 17-04-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ ωραίο φαίνεται....ρωτησες τον προμηθευτή αν σου τα στένει στην Ελλάδα? αγόρασεσ το προιον στην αρχικη του τιμή ή μπήκες σε πλειστηριασμό? Click για ανάπτυξη... Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Fotini έγραψε: #3.886 17-04-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Βάσια13859: #3.887 17-04-08 11:15 καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.888 17-04-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Click για ανάπτυξη... Καλή goldeno πάλη λοιπόν! Να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.889 17-04-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τώρα Φωτεινή που θα πας στη Γερμανία να μου πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το εκτροφείο και πως συμβιώνουν μαζί τόσες θηλυκές κι αν κάποιες είναι χώρια!! Σκάναρε τα πάντα και πες μου... εγώ δεν το είδα γιατί στη Γερμανία αρρώστησα με πολύ πυρετό και μου έφεραν το Μορφέα εκείνες στο σπίτι της φίλης μου που έμενα (2 ώρες απόσταση...). Να φανταστείς ταξείδεψα με 38 πυρετό... Click για ανάπτυξη... Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:15 Η Βάσια13859: #3.887 17-04-08 11:15 καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.888 17-04-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Click για ανάπτυξη... Καλή goldeno πάλη λοιπόν! Να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.889 17-04-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.888 17-04-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Click για ανάπτυξη... Καλή goldeno πάλη λοιπόν! Να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.889 17-04-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα!δεν προλαβαίνω να δω τι γράψατε, παλεύω με τις σκύλες στην κυριολεξία! Click για ανάπτυξη... Καλή goldeno πάλη λοιπόν! Να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.889 17-04-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ωχ! Πακέτο κι αυτό! Να πας ταξίδι και να αρρωστήσεις... Καλά, όταν με το καλό πάω, θα σας γράψω έκθεση μετά Και θα έχει και φωτογραφικό υλικό για υποστήριξη Click για ανάπτυξη... Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:22 Η Αντα έγραψε: #3.890 17-04-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι! Το αγόρασα κατευθείαν, που να περιμένω πλειστηριασμούς και ιστορίες για αγρίους; Αφού το ήθελα! Και μόλις είδα ειδοποίηση στο e-mail μου ότι μου το ταχυδρόμησαν εχτές κιόλας! Το περιμένω πως και πως, όταν το λάβω θα σας πω εντυπώσεις! Αν και από τις κριτικές που διάβασα από άλλους που το αγόρασαν, οι εντυπώσεις είναι αρκετά έως πολύ καλές! Ε, ρε έτσι και το "φτύσει" η Ρενάτα, θα την αποκεφαλίσω! Ίδρωσα μέχρι να το βρω Click για ανάπτυξη... Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:43 Η Fotini έγραψε: #3.891 17-04-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α ωραια !! τι αλλα προιοντα εχει αυτος ο προμηθευτής ? πως τον λένε? Click για ανάπτυξη... https://myworld.ebay.com/debnroo/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #3.892 17-04-08 11:53 Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.893 17-04-08 11:54 Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:03 Η Fotini έγραψε: #3.894 17-04-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινή! Η Ρενάτα σου είναι μια σκέτη ομορφιά!! Μπήκα και τη χάζευα στο gallery... μια πανέμορφη Βιρμανούλα... ! Πολύ γλυκιά... ! Με το Νταικι θα κάνουν ένα ωραίο ζευγαράκι χρωματικών αντιθέσεων!! Click για ανάπτυξη... Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:04 Η Fotini έγραψε: #3.895 17-04-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και κατι ακόμη...πώς πληρώνεις? με το PAYPAL?? Click για ανάπτυξη... Ναι, με πιστωτική κάρτα μέσω paypal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.896 17-04-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλέ, πιο gallery; Αυτό δεν το έχω ανανεώσει με τις καινούριες του Απρίλη Πήγαινε στο link που βλέπεις στην υπογραφή μου! ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα! Click για ανάπτυξη... Ωραίες κι αυτές... αλλά στο gallery έχει κάποιες άπαιχτες! Να και μια σοφή κουκουβάγια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.897 17-04-08 12:18 Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το βρήκα στο site που μας έστειλες! Κορίτσια τρομερή ιδέα για τα... κορίτσια μας ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:20 Η Αντα έγραψε: #3.898 17-04-08 12:20 Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.899 17-04-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα...δεν ειναι ωραίο!! καλυτερα να τα ντύσουμε ποντίκι!! Click για ανάπτυξη... Και... βέβαια! Γελοίο είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:25 Η Αντα έγραψε: #3.900 17-04-08 12:25 κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατι τετοιο , που να κρεμεται απο τη πόρτα ,λετε να ειναι χρησιμο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.