ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.921 17-04-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Click για ανάπτυξη... Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #3.922 17-04-08 12:47 Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.923 17-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Βάζεις τα ξυστήρια δίπλα στους καναπέδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #3.924 17-04-08 12:52 Αυτό ομως που ξεχνάω - συνέχεια - ειναι οτι η Πισου δεν παίζει πια ..σπάνια. Τώρα ειδικά με τον Αλφι που τρεχει σαν παλαβό με το ποντικι στο σπίτι, ''κουράζεται '' μόνο που τον βλέπει!!! Με αλλα λογια αν πάρω κατι σαν κ αυτό που η Βάσια στην Αθήνα, μόνο ο Αλφι θα παίζει....η αλλη πάλι στο καναπέ θα παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.925 17-04-08 12:54 Κι η Καλυψώ μου πια δεν παίζει... Μεγάλωσε....έγινε σοβαρή κυρία! Της το είχα μάθει όταν ήταν μικρούλα... Τι να σου πω... Σηκώνω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Αντα έγραψε: #3.926 17-04-08 12:55 Ναι τα βάζω διπλα στους καναπέδες....μεχρι και εγω εσπασα τα νύχια μου, προσπαθοντας να τους δειξω την ''χρήση'' τους. Σας πληροφορώ και τα δυο με κοιτούσαν με απορία!! <τι κάνει αυτη η τρελη μαμα μας στα τέσσερα και χτυπίεται δίπλα απο το ψευτικό ποντίκι ??> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Fotini έγραψε: #3.927 17-04-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #3.928 17-04-08 12:56 Απλα εχω μια μικρή ελπίδα ....της εδειξα οτι ειναι οκ να ακονιζει τα νύχια της σε ενα χαλάκι που εχω για την είσοδο. Δεν την μαλώνω και την ενθαρρυνω αλλα καπου καπου θέλει κ το καναπέ της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #3.929 17-04-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι. Και μετά το άφησα να στεγνώσει. Δεν είχα σκεφτεί για το χαρτόνι Αλλά τώρα πια το έχω μέσα και το "περνάω" μόνο με σκούπα... Click για ανάπτυξη... Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:47 Η Αντα έγραψε: #3.922 17-04-08 12:47 Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.923 17-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Βάζεις τα ξυστήρια δίπλα στους καναπέδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #3.924 17-04-08 12:52 Αυτό ομως που ξεχνάω - συνέχεια - ειναι οτι η Πισου δεν παίζει πια ..σπάνια. Τώρα ειδικά με τον Αλφι που τρεχει σαν παλαβό με το ποντικι στο σπίτι, ''κουράζεται '' μόνο που τον βλέπει!!! Με αλλα λογια αν πάρω κατι σαν κ αυτό που η Βάσια στην Αθήνα, μόνο ο Αλφι θα παίζει....η αλλη πάλι στο καναπέ θα παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.925 17-04-08 12:54 Κι η Καλυψώ μου πια δεν παίζει... Μεγάλωσε....έγινε σοβαρή κυρία! Της το είχα μάθει όταν ήταν μικρούλα... Τι να σου πω... Σηκώνω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Αντα έγραψε: #3.926 17-04-08 12:55 Ναι τα βάζω διπλα στους καναπέδες....μεχρι και εγω εσπασα τα νύχια μου, προσπαθοντας να τους δειξω την ''χρήση'' τους. Σας πληροφορώ και τα δυο με κοιτούσαν με απορία!! <τι κάνει αυτη η τρελη μαμα μας στα τέσσερα και χτυπίεται δίπλα απο το ψευτικό ποντίκι ??> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Fotini έγραψε: #3.927 17-04-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #3.928 17-04-08 12:56 Απλα εχω μια μικρή ελπίδα ....της εδειξα οτι ειναι οκ να ακονιζει τα νύχια της σε ενα χαλάκι που εχω για την είσοδο. Δεν την μαλώνω και την ενθαρρυνω αλλα καπου καπου θέλει κ το καναπέ της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #3.929 17-04-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.923 17-04-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Βάζεις τα ξυστήρια δίπλα στους καναπέδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #3.924 17-04-08 12:52 Αυτό ομως που ξεχνάω - συνέχεια - ειναι οτι η Πισου δεν παίζει πια ..σπάνια. Τώρα ειδικά με τον Αλφι που τρεχει σαν παλαβό με το ποντικι στο σπίτι, ''κουράζεται '' μόνο που τον βλέπει!!! Με αλλα λογια αν πάρω κατι σαν κ αυτό που η Βάσια στην Αθήνα, μόνο ο Αλφι θα παίζει....η αλλη πάλι στο καναπέ θα παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.925 17-04-08 12:54 Κι η Καλυψώ μου πια δεν παίζει... Μεγάλωσε....έγινε σοβαρή κυρία! Της το είχα μάθει όταν ήταν μικρούλα... Τι να σου πω... Σηκώνω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Αντα έγραψε: #3.926 17-04-08 12:55 Ναι τα βάζω διπλα στους καναπέδες....μεχρι και εγω εσπασα τα νύχια μου, προσπαθοντας να τους δειξω την ''χρήση'' τους. Σας πληροφορώ και τα δυο με κοιτούσαν με απορία!! <τι κάνει αυτη η τρελη μαμα μας στα τέσσερα και χτυπίεται δίπλα απο το ψευτικό ποντίκι ??> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Fotini έγραψε: #3.927 17-04-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #3.928 17-04-08 12:56 Απλα εχω μια μικρή ελπίδα ....της εδειξα οτι ειναι οκ να ακονιζει τα νύχια της σε ενα χαλάκι που εχω για την είσοδο. Δεν την μαλώνω και την ενθαρρυνω αλλα καπου καπου θέλει κ το καναπέ της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #3.929 17-04-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Βάζεις τα ξυστήρια δίπλα στους καναπέδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:52 Η Αντα έγραψε: #3.924 17-04-08 12:52 Αυτό ομως που ξεχνάω - συνέχεια - ειναι οτι η Πισου δεν παίζει πια ..σπάνια. Τώρα ειδικά με τον Αλφι που τρεχει σαν παλαβό με το ποντικι στο σπίτι, ''κουράζεται '' μόνο που τον βλέπει!!! Με αλλα λογια αν πάρω κατι σαν κ αυτό που η Βάσια στην Αθήνα, μόνο ο Αλφι θα παίζει....η αλλη πάλι στο καναπέ θα παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.925 17-04-08 12:54 Κι η Καλυψώ μου πια δεν παίζει... Μεγάλωσε....έγινε σοβαρή κυρία! Της το είχα μάθει όταν ήταν μικρούλα... Τι να σου πω... Σηκώνω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Αντα έγραψε: #3.926 17-04-08 12:55 Ναι τα βάζω διπλα στους καναπέδες....μεχρι και εγω εσπασα τα νύχια μου, προσπαθοντας να τους δειξω την ''χρήση'' τους. Σας πληροφορώ και τα δυο με κοιτούσαν με απορία!! <τι κάνει αυτη η τρελη μαμα μας στα τέσσερα και χτυπίεται δίπλα απο το ψευτικό ποντίκι ??> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Fotini έγραψε: #3.927 17-04-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #3.928 17-04-08 12:56 Απλα εχω μια μικρή ελπίδα ....της εδειξα οτι ειναι οκ να ακονιζει τα νύχια της σε ενα χαλάκι που εχω για την είσοδο. Δεν την μαλώνω και την ενθαρρυνω αλλα καπου καπου θέλει κ το καναπέ της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #3.929 17-04-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό ομως που ξεχνάω - συνέχεια - ειναι οτι η Πισου δεν παίζει πια ..σπάνια. Τώρα ειδικά με τον Αλφι που τρεχει σαν παλαβό με το ποντικι στο σπίτι, ''κουράζεται '' μόνο που τον βλέπει!!! Με αλλα λογια αν πάρω κατι σαν κ αυτό που η Βάσια στην Αθήνα, μόνο ο Αλφι θα παίζει....η αλλη πάλι στο καναπέ θα παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.925 17-04-08 12:54 Κι η Καλυψώ μου πια δεν παίζει... Μεγάλωσε....έγινε σοβαρή κυρία! Της το είχα μάθει όταν ήταν μικρούλα... Τι να σου πω... Σηκώνω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Αντα έγραψε: #3.926 17-04-08 12:55 Ναι τα βάζω διπλα στους καναπέδες....μεχρι και εγω εσπασα τα νύχια μου, προσπαθοντας να τους δειξω την ''χρήση'' τους. Σας πληροφορώ και τα δυο με κοιτούσαν με απορία!! <τι κάνει αυτη η τρελη μαμα μας στα τέσσερα και χτυπίεται δίπλα απο το ψευτικό ποντίκι ??> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Fotini έγραψε: #3.927 17-04-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #3.928 17-04-08 12:56 Απλα εχω μια μικρή ελπίδα ....της εδειξα οτι ειναι οκ να ακονιζει τα νύχια της σε ενα χαλάκι που εχω για την είσοδο. Δεν την μαλώνω και την ενθαρρυνω αλλα καπου καπου θέλει κ το καναπέ της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #3.929 17-04-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι η Καλυψώ μου πια δεν παίζει... Μεγάλωσε....έγινε σοβαρή κυρία! Της το είχα μάθει όταν ήταν μικρούλα... Τι να σου πω... Σηκώνω τα χέρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Αντα έγραψε: #3.926 17-04-08 12:55 Ναι τα βάζω διπλα στους καναπέδες....μεχρι και εγω εσπασα τα νύχια μου, προσπαθοντας να τους δειξω την ''χρήση'' τους. Σας πληροφορώ και τα δυο με κοιτούσαν με απορία!! <τι κάνει αυτη η τρελη μαμα μας στα τέσσερα και χτυπίεται δίπλα απο το ψευτικό ποντίκι ??> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Fotini έγραψε: #3.927 17-04-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #3.928 17-04-08 12:56 Απλα εχω μια μικρή ελπίδα ....της εδειξα οτι ειναι οκ να ακονιζει τα νύχια της σε ενα χαλάκι που εχω για την είσοδο. Δεν την μαλώνω και την ενθαρρυνω αλλα καπου καπου θέλει κ το καναπέ της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #3.929 17-04-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι τα βάζω διπλα στους καναπέδες....μεχρι και εγω εσπασα τα νύχια μου, προσπαθοντας να τους δειξω την ''χρήση'' τους. Σας πληροφορώ και τα δυο με κοιτούσαν με απορία!! <τι κάνει αυτη η τρελη μαμα μας στα τέσσερα και χτυπίεται δίπλα απο το ψευτικό ποντίκι ??> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:55 Η Fotini έγραψε: #3.927 17-04-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #3.928 17-04-08 12:56 Απλα εχω μια μικρή ελπίδα ....της εδειξα οτι ειναι οκ να ακονιζει τα νύχια της σε ενα χαλάκι που εχω για την είσοδο. Δεν την μαλώνω και την ενθαρρυνω αλλα καπου καπου θέλει κ το καναπέ της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #3.929 17-04-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το έχεις σε φωτό? Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο...αυτό που έχω μέσα το ψηλό. Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #3.928 17-04-08 12:56 Απλα εχω μια μικρή ελπίδα ....της εδειξα οτι ειναι οκ να ακονιζει τα νύχια της σε ενα χαλάκι που εχω για την είσοδο. Δεν την μαλώνω και την ενθαρρυνω αλλα καπου καπου θέλει κ το καναπέ της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #3.929 17-04-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλα εχω μια μικρή ελπίδα ....της εδειξα οτι ειναι οκ να ακονιζει τα νύχια της σε ενα χαλάκι που εχω για την είσοδο. Δεν την μαλώνω και την ενθαρρυνω αλλα καπου καπου θέλει κ το καναπέ της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #3.929 17-04-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τώρα εχω κ τον Αλφι και οτι κακια συνήθεια εχει η Πισου την αντιγράφει!! δοκίμασα να τους τραβήξω τη προσοχή σε διάφορα... ενα μεγάλο ποντίκι, ενα ονυχοδρόμιο κ.α - τα ''επνιξα και στο κατνιπ - κανενα αποτελεσμα!! Click για ανάπτυξη... Άσε, όταν τους κολλήσει κάτι, εκεί!!! Το χαβά τους! Κι εγώ πόσες φορές της έδειξα ότι το γατόδεντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ονυχοδρόμιο... Της έπιασα τα χέρια και τις έξυνα τα νύχια εκεί πάνω! Που....χαμπάρι! Ξανά στην πλάτη της πολύθρόνας, που έχει χοντρή επένδυση και τη βοηθά να κρεμιέται κιόλας... Γατζώνει τα νύχια και κουνιέται πέρα δώθε... Ευτυχώς που είναι παλιές οι πολυθρόνες και δε μας πολυνοιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.930 17-04-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι αυτό Click για ανάπτυξη... Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Fotini έγραψε: #3.931 17-04-08 13:03 Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #3.932 17-04-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο! Ανεβαίνει τουλάχιστον πάνω? Click για ανάπτυξη... Όχι! Και όταν την ανεβάζω εγώ, πηδάει αμέσως κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.933 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν πα να λες εσύ... εγώ θα κάνω ό,τι μ' αρέσει.... Click για ανάπτυξη... Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #3.934 17-04-08 13:06 Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #3.935 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο φούρνο με... πατάτες και μανιτάρια!!! Click για ανάπτυξη... Κανόνισε πότε θα έρθεις να την προετοιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Αντα έγραψε: #3.936 17-04-08 13:08 Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι !!! μανιτάρια , με πατάτες και ψιψίνα στο φουρνο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #3.937 17-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβώς ετσι Φωτεινή μου!!! Η Πισου εχει την συνηθεια να ''σκεπαζει'' το φαγητό που δεν της αρέσει ή που το θέλει για αργοτερα (κανει τη κίνηση στον αέρα με την πατούσα της γύρω απο το πιάτο)...και τωρα την κάνει και ο Αλφι...πιο νωχελικά βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #3.938 17-04-08 13:09 Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Αντα έγραψε: #3.939 17-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βρε, τα άτιμα! Το ένα αντιγράφει το άλλο κανονικότατα! Θα έχει και πολλή πλάκα να τα βλέπεις όλα αυτά, Άντα Click για ανάπτυξη... Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #3.940 17-04-08 13:11 Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.