Birman-maniacs

αντε με το καλο να το δεχτεις!και ασε τον υπνο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμμ...καλα!
εγω ομως θα ξυπνησω στις 7:οο γιατι εχω να παω για εξετασεις αιματος:((κι εγω χεζομαι Γιουλακο σαν τον Χριστακη)
αρα χρειαζομαι υπνο.
Γενικα δεν ξυπναω κι ευκολα.Ενταξει ρε παιδι μου θα του πω ενα γεια και θα ξαναπεσω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα δεν παιζεσαι!ελα μωρε μωρο εισαι,εξετάσεις αίματος, σιγά!τελικα μπλε θα παρεις κι εσυ βιρμανάκι ε?θα ειστε 2 με τη συμπεθέρα!μπραβο μπράβο

καλα δεν παιζεσαι!ελα μωρε μωρο εισαι,εξετάσεις αίματος, σιγά!τελικα μπλε θα παρεις κι εσυ βιρμανάκι ε?θα ειστε 2 με τη συμπεθέρα!μπραβο μπράβο
ο στοχος ειναι το αρσενικο.Αρα θα το παρω ο,τι και να ΄ναι

εγω λιποθυμαω με το αιμα.ξερεις ποσες φορες με εχουν μαζεψει στα ιατρεια?αφου για εξεταση αιματος παω παντα με το μπαμπα μου.:redface:

ασχετο
διαβασα πολλες σελιδες πριν για κατι θηκες για τα νυχια της γατας.Αυτες γιατι μπαινουν και πως μπαινουν?

ασχετο
διαβασα πολλες σελιδες πριν για κατι θηκες για τα νυχια της γατας.Αυτες γιατι μπαινουν και πως μπαινουν?

τις βαζουμε οταν δεν θελουμε να μας γρατσουνισουν τα επιπλα ή το παιδι μας η γάτα!η Άντα τα ξετρύπωσε, και τα βαζεις όπως σε εμας τα ψευτικα,περιμενε εχω τη διευθυνση κρατημενη νομίζω

https://www.softpaws.com/instructions.html

να το!

https://www.softpaws.com/colors.html

εχει και χρωματα!

αχ στεναχωριεμαι που θα αφησω το μωρουδελι μου εδω το Πασχα, θα παθω τρέλα, τρελή γατοστέρηση!και αυτο θα μελαγχολισει, θα μενει μονο του ωρες το ψυχακι,αντε να ζευγαρωσει με το καλο να εχει παρειτσα!

αχ στεναχωριεμαι που θα αφησω το μωρουδελι μου εδω το Πασχα, θα παθω τρέλα, τρελή γατοστέρηση!και αυτο θα μελαγχολισει, θα μενει μονο του ωρες το ψυχακι,αντε να ζευγαρωσει με το καλο να εχει παρειτσα!
που θα πας Βασακο?
δεν γινεται να ερθει μαζι?

τις βαζουμε οταν δεν θελουμε να μας γρατσουνισουν τα επιπλα ή το παιδι μας η γάτα!η Άντα τα ξετρύπωσε, και τα βαζεις όπως σε εμας τα ψευτικα,περιμενε εχω τη διευθυνση κρατημενη νομίζω

https://www.softpaws.com/instructions.html

να το!
σιγα μην κατσει ο δικος μου να του τα βαλω!!!αν και δεν νομιζω οτι κανει γιατι βγανει και εξω!!!αλλα εχουν πολυ πλακα!!!

που θα πας Βασακο?
δεν γινεται να ερθει μαζι?

θα κατεβω Αθηνα στους δικους μου για Πασχα και η μαμα μου δεν τα θελει τα ζωακια στο σπτι!:mad:θα την πηγαινα και στο εξοχικο θα παλαβωνε απο τα πουλια, σνιφ:(

σιγα μην κατσει ο δικος μου να του τα βαλω!!!αν και δεν νομιζω οτι κανει γιατι βγανει και εξω!!!αλλα εχουν πολυ πλακα!!!

τα ειδες κατι διχρωμα?πολυ trendy!ε?

τωρα της Αθηνας τα πίσω΄πόδια ειναι κατασπρα απο το λουσιμο και κανουν αντιθεση με τα μπροστα που ειναι λιγο βρωμιλακια!χιχι

τωρα της Αθηνας τα πίσω΄πόδια ειναι κατασπρα απο το λουσιμο και κανουν αντιθεση με τα μπροστα που ειναι λιγο βρωμιλακια!χιχι
πως την κανεις μπανιο?κανονικα μπανιερα?ή κανεις κατι με λεκανες που δεν ξερω πως λειτουργει ακριβως αλλα το ελεγε μια κοπελα σε αλλο θρεντ?

ναι μπανιεριτσα παιζει!κοιτα το νερο οπως το εβλεπε τις αρεσε λιγο απο την πιεση του ντουζ φοβοταν αλλα ενταξει μετα!στο σκουπισμα τσιναγε!δεν ειδες φωτο βρεγμενο γατι?μονο πωπο καναμε, οχι μπροστα!:P

ναι μπανιεριτσα παιζει!κοιτα το νερο οπως το εβλεπε τις αρεσε λιγο απο την πιεση του ντουζ φοβοταν αλλα ενταξει μετα!στο σκουπισμα τσιναγε!δεν ειδες φωτο βρεγμενο γατι?μονο πωπο καναμε, οχι μπροστα!:P
ναι βεβαια σας ειδα!!!Η Αθηνα και η σκ...ουλα...στ!μην μας ακουσει ο γαμπρος!!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back