Birman-maniacs

μου κανει εντυπωση που καθεται!!!και οταν λες τσιναει στο σκουπισμα?βαζει νυχι και τετοια?η κανει ενα κουχ και τελειωσε?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μου κανει εντυπωση που καθεται!!!και οταν λες τσιναει στο σκουπισμα?βαζει νυχι και τετοια?η κανει ενα κουχ και τελειωσε?:P

ναι μωρε κουχ κουχ και τραβιεται!τι νυχι?παιδι μου μονο στο κοψιμο τα βλεπω, τερμα αυτα!μονο το ονυχοδρομιο τα νιωθει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι μωρε κουχ κουχ και τραβιεται!τι νυχι?παιδι μου μονο στο κοψιμο τα βλεπω, τερμα αυτα!μονο το ονυχοδρομιο τα νιωθει!
οταν με το καλο θα παρω το καινουριο μου παιδι πρεπει να μεμαθεις να τα κοβω και εγω.Στην θεωρια το ξερω αλλα φοβαμαι:redface:

καλα σημερα χτενιζα τον δικο μου εκει που ετρωγε!εμεις ολες τις δουλειες οταν τρωμε τις κανουμε.Και μου κανει ενα α..α.α.α.α μελωδικο τωρα τι ηταν αυτο?εχω γιο τενορο?:P

μπαχαλο, προσπαθω να κανονισω να βγουμε με ενα ζευγαρι και το αγορι θελει φαγητο και το κοριτσι ποτο, εμεις δεν εχουμε προβλημα και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει!

μπαχαλο, προσπαθω να κανονισω να βγουμε με ενα ζευγαρι και το αγορι θελει φαγητο και το κοριτσι ποτο, εμεις δεν εχουμε προβλημα και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει!
καταλαβα...χαιρετισματα!!!!:P

καλα σημερα χτενιζα τον δικο μου εκει που ετρωγε!εμεις ολες τις δουλειες οταν τρωμε τις κανουμε.Και μου κανει ενα α..α.α.α.α μελωδικο τωρα τι ηταν αυτο?εχω γιο τενορο?:P

α σκετο?χωρις ν μπροστα?δηλαδη κατι σε νιααααα!περιεργος ήχος:hmm:

συγνωμη ρε παιδια εγω ποτε θα προβιβαστω?:D(ο καθενας με τον πονο του)

α σκετο?χωρις ν μπροστα?δηλαδη κατι σε νιααααα!περιεργος ήχος:hmm:
ναι παιδι μου α κανονικο!!!αφου ξαφνιαστικα τοσο πολυ που σταματισα να τον χτενιζω.Λες να το εκανα πολυ δυνατα κ τον πονεσα?παντως μετα δεν μου ξαναπεταξε κορονα!

σε αφηνω σε λιγο, τελικα μαλλον για φαγητο θα καταληξουμε!

σε αφηνω σε λιγο, τελικα μαλλον για φαγητο θα καταληξουμε!
ε κατσε να περασει καμια ωριτσα ακομα και θα αποφασισουν!!!πω πω δεν τα μπορω αυτα !!!εγω θελω τα πραγματα να γινονται τσακα-τσακα.Και το χειροτερο μου ειναι να βρισκομαστε ας πουμε και να λεμε 3 ατομα που θα παμε?οπου θες εσυ λεει ο ενας,οπου θες εσυ λεει ο αλλος!!!και μπορει να μιλανε 10' ετσι.Οταν μπλεκω σε τετοιες καταστασεις συνηθως παμε οπου θελω εγω.Γιατι οταν ερχεται η σειρα μου δεν λεεω δεν εχω προβλημα οπου θες εσυ...λεω:παμε εκει!
χι χι:D

καλη νυχτα!

Βασακο μου σε αφηνω για να κλεισω σιγα-σιγα
καλα να περασετε και φαε και κατι για μενα που σημερα θα την βγαλω με γιαουρτακι!!!!:cry::cry:
γεια σου!!!!!:bye::bye:
τα λεμε αυριο:)

Καλημέρα γατομαμάδες!

Καλημέρα κορίτσια κι αγόρι...!

Ο γιόκας μου είναι ένας ήρωας!
Κιχ δεν έκανε!!!
Του έβγαλε η οδοντίατρος ένα νεογιλό μικρούλι και ένα τεράστιο προγόμφιο...έχει άλλα 4... που την εβδομάδα 5 Μάη θα τα βγάλουμε κι αυτά σε 3 ραντεβού...
Καμάρωνε σα γύφτικο σκεπάρνι... ο Μάριος (που δε κάνει και βαρύ ύπνο) το βράδυ τον είχε έννοια και κάποια στιγμή τους βρήκα παρέα μες τη νύχτα να τα λένε, γιατί ο μικρός μου ψιλιπονούσε... συγκινήθγκα βρε παιδιά... και να φανταστείτε ότι δεν είναι δικό του παιδί... είναι στον άνθρωπο τελικά...
Ξέχασα η χαζή τη φωτογραφική μηχανή στο γραφείο και δεν τράβηξα τις πατούσες του Μορφέα μου...:redface:Θα σας τις στείλω τη Δευτέρα.. Συγνώμη...αλλά το μυαλό μου ήταν στα δοντάκια του γιόκα μου...

Καλημέρα γατομαμάδες!

Καλημέρα συμπεθεράκι...
Πολύ μου άρεσε η ιδέα σας για ένα κοσμηματάκι Birmaniac...
Απ΄όλα αυτά που διάβασα.... θα μου άρεσε ένα μικρό διακριτικό seal Βιρμανάκι κρεμασμένο με δερματινο λουράκι από το λαιμό...τι λέτε εσείς? Νομίζω ότι θα είναι όμορφο για το Καλοκαίρι...

Βλέπω τη Δώρα μέσα... θα τη καλέσω για καφέ στους Birmaniacs! ;)

Καλημέρα κορίτσια κι αγόρι...!

Ο γιόκας μου είναι ένας ήρωας!
Κιχ δεν έκανε!!!
Του έβγαλε η οδοντίατρος ένα νεογιλό μικρούλι και ένα τεράστιο προγόμφιο...έχει άλλα 4... που την εβδομάδα 5 Μάη θα τα βγάλουμε κι αυτά σε 3 ραντεβού...
Καμάρωνε σα γύφτικο σκεπάρνι... ο Μάριος (που δε κάνει και βαρύ ύπνο) το βράδυ τον είχε έννοια και κάποια στιγμή τους βρήκα παρέα μες τη νύχτα να τα λένε, γιατί ο μικρός μου ψιλιπονούσε... συγκινήθγκα βρε παιδιά... και να φανταστείτε ότι δεν είναι δικό του παιδί... είναι στον άνθρωπο τελικά...
Ξέχασα η χαζή τη φωτογραφική μηχανή στο γραφείο και δεν τράβηξα τις πατούσες του Μορφέα μου...:redface:Θα σας τις στείλω τη Δευτέρα.. Συγνώμη...αλλά το μυαλό μου ήταν στα δοντάκια του γιόκα μου...

αχ κι εγω συγκινήθηκα!μπραβο στο γιο μπράβο και στο Μαριο!

Καλημερα Φωτεινη σε ειδα μέσα:Pεσυ εισαι μεσα για το κοσμημα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back