Birman-maniacs

ειναι στην ακρη του παραθύρου και αγναντεύουν...

θελω κι εγω δευτεροοοοο.τι καλα που ειναι μαζι!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη ο γιος καλα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χωρίς να θέλω να φανώ τσιγκούνα... ας μας τα δώσει η Βάσια όταν κατέβει Αθήνα. Τι λέτε ε? :hmm:

Εντάξει, κανένα πρόβλημα από εμένα. Απλά, να μην τη βάζουμε σε κόπο τη Βάσια.

Προς το παρόν όχι,αλλά αν θέλετε και αποφασίσετε πόσα κομμάτια,μπορώ να σας τα κάνω ένα δέμα με σελοφάν με φούσκες για να μην τα διαλύσουν τα ΕΛΤΑ και να σας τα στείλω.Στα μαγαζιά με τα οποία δουλεύω ακόμα στη Θεσσαλονίκη,έτσι τα στέλνω πάντως.

Ποια μαγαζια? στην Θεσ/νικη καλε???:blink:

ειναι στην ακρη του παραθύρου και αγναντεύουν...

:up:

Άσχετο, Άντα: έχουμε τα ίδια κάγκελα, αλλά τα δικά μας είναι πιο χοντρά, καραβίσια...

Εντάξει, κανένα πρόβλημα από εμένα. Απλά, να μην τη βάζουμε σε κόπο την κοπέλα.

κοιτάξτε το μόνο πρόβλημα ειναι να κανονίσω την εξορμηση στο Βόλο, αλλα μια τσιπουροκατασταση μπορω να την κανω την πρωτομαγια ας πουμε:lol:οπότε μετά μπορει να σας τα στειλω με κουριερ απο το πανεπιστημιο ειναι free, αλλα θα θελω μια διευθυνση 12-5 το μεσημερι, καπου ευκολα να τη βρει το κουριερ!Βεβαια πρεπει να τα φτιάξει και η κοπέλα μην ξεχνιόμαστε!

η Δανάη λετε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας τώρα?

ΟΚ ας τα φτιάξω πρώτα και αποφασίζουμε για την παράδοση.Βάσια για να πάρεις μια ιδέα για το πρόβατο,είναι έτσι,χωρίς τη φούντα στο κεφάλι.
Niarr προμηθεύω κάποια μαγαζιά με χειροποίητα στη Θεσσαλονίκη,κυρίως καλοκαίρι και Χριστούγεννα,στολίδια και καρφιτσάκια,αλλά δεν πήραν φέτος και δεν ξέρω αν τους έχει μείνει κάτι ακόμα.

παιδια με εχει τσατισει αυτο το γατι, τωρα δεν θελει ουτε το κοτοπουλο στήθος, ξινη ξινη!

ΟΚ ας τα φτιάξω πρώτα και αποφασίζουμε για την παράδοση.Βάσια για να πάρεις μια ιδέα για το πρόβατο,είναι έτσι,χωρίς τη φούντα στο κεφάλι.
Niarr προμηθεύω κάποια μαγαζιά με χειροποίητα στη Θεσσαλονίκη,κυρίως καλοκαίρι και Χριστούγεννα,στολίδια και καρφιτσάκια,αλλά δεν πήραν φέτος και δεν ξέρω αν τους έχει μείνει κάτι ακόμα.

γιατι οχι τη φουντα στο κεφάλι?τη θελω!

Λοιπόν!Έχω νέα.
Η Βιρμανή της Νάξου είναι γνήσια με χαρτιά από Ρωσία.
Τα γατάκια είναι ημίαιμα με Πέρση Λευκό αλλά ο κ. λέει ότι και τα 2 είναι ίδια η μαμά τους και με άσπρα πόδια.
Θέλει λέει με την πώλησή τους να βγάλει τα έξοδα της αγοράς ενός αρσενικού Βιρμανού από το εξωτερικό (είναι τουλάχιστον ειλικρινής).
Δεν έχει ακόμα αποφασίσει τιμή. Του είπα ότι ένας αρσενικός γνήσιος θα στοιχίσει γύρω στα 600 - 700 ευρώ... δηλ. ζητά 350 ευρώ το γατάκι??
Σε λίγες μέρες θα τα βάλει φωτό!
Σχολιάστε με την άνεσή σας!

κοιτάξτε το μόνο πρόβλημα ειναι να κανονίσω την εξορμηση στο Βόλο, αλλα μια τσιπουροκατασταση μπορω να την κανω την πρωτομαγια ας πουμε:lol:οπότε μετά μπορει να σας τα στειλω με κουριερ απο το πανεπιστημιο ειναι free, αλλα θα θελω μια διευθυνση 12-5 το μεσημερι, καπου ευκολα να τη βρει το κουριερ!Βεβαια πρεπει να τα φτιάξει και η κοπέλα μην ξεχνιόμαστε!
ΟΚ! Μπορείς και σε μένα!

Λοιπόν!Έχω νέα.
Η Βιρμανή της Νάξου είναι γνήσια με χαρτιά από Ρωσία.
Τα γατάκια είναι ημίαιμα με Πέρση Λευκό αλλά ο κ. λέει ότι και τα 2 είναι ίδια η μαμά τους και με άσπρα πόδια.
Θέλει λέει με την πώλησή τους να βγάλει τα έξοδα της αγοράς ενός αρσενικού Βιρμανού από το εξωτερικό (είναι τουλάχιστον ειλικρινής).
Δεν έχει ακόμα αποφασίσει τιμή. Του είπα ότι ένας αρσενικός γνήσιος θα στοιχίσει γύρω στα 600 - 700 ευρώ... δηλ. ζητά 350 ευρώ το γατάκι??
Σε λίγες μέρες θα τα βάλει φωτό!
Σχολιάστε με την άνεσή σας!

ας αποφασίσει ο καθένας!παντως δεν πρέπει να γράφει βιρμανάκια στην αγγελεία!

η Δανάη λετε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας τώρα?

Μάλλον:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ή θα έχουν πάθει τα νεύρα της στο μαγαζί...

Α,καλά άμα τη θέλεις!Απλά δεν βρίσκαμε τρόπο να το κρεμάσουμε με τη φούντα.

Άντα και εμένα η Αθηνα κάθεται πάντα με ένα ποδι σε εκταση, σαν τον Άλφι σου!οταν εχει και τα 2 ποδαράκια, σπάνια δηλαδή τη έω μπαλίτσα!

ας αποφασίσει ο καθένας!παντως δεν πρέπει να γράφει βιρμανάκια στην αγγελεία!

Συμφωνώ, αλλά από τη στιγμή που είναι ίδια η μαμά τους ό,τι θέλει λέει...:rolleyes: Αυτός που θα τα πάρει, πάντως, θα έχει ημίαιμα. Τι χρώμα είναι η μαμά Βιρμανή, Γιούλη; Σου είπε;:hmm:

Βάσια... πήγαινε στην αγγελία... το έφτιαξε... ;)
Α... ρε Γιούλη... (συγνώμη δεν είναι ψωνάρα..δίκαιη...)

Βάσια... πήγαινε στην αγγελία... το έφτιαξε... ;)

Συγνώμη... ήθελα να πω...Α... ρε Γιούλη... (συγνώμη δεν είμαι ψωνάρα..δίκαιη...)

Α,καλά άμα τη θέλεις!Απλά δεν βρίσκαμε τρόπο να το κρεμάσουμε με τη φούντα.

οκ για το αλλο που δεν θα κρεμιεται για τον αντρα βαλε φουντίτσα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back