Birman-maniacs

να πω τωρα κάτι?γιατι δεν βάζει φωτογραφία απο τα μικρά?θα πάει κάποιος στη Ναξο και θα δει ότι δεν του κανουν τα γατάκια?:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να πω τωρα κάτι?γιατι δεν βάζει φωτογραφία απο τα μικρά?θα πάει κάποιος στη Ναξο και θα δει ότι δεν του κανουν τα γατάκια?:down:

Περιμένει λίγο ακόμα λέει να μεγαλώσουν τα γατάκια...για ευνόητους λόγους... νομίζω... μάλλον κάτι για γρουσουζιά... αν κι εγώ κάτι τέτοια δεν τα πιστεύω... :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον είναι πολύ μικρά ακόμα για φωτογραφίες. Είπε ότι γεννήθηκαν στις 31/3.. Θα βάλει, λέει, φωτογραφίες της μαμάς τους.

Μάλλον είναι πολύ μικρά ακόμα για φωτογραφίες. Είπε ότι γεννήθηκαν στις 31/3.. Θα βάλει, λέει, φωτογραφίες της μαμάς τους.

Λέτε ο Πυρροθριξ να ενδιαφέρεται? την πήρα το πρωι τηλ.. αλλά ήταν απασχολημένη;) και μου είπε ότι θα έμπαινε και θα ασχολούταν το μεσημέρι...

Ίσως και ο erefer να ενδιαφερθεί!
Παιδιά αν τα γατάκια μοιάσουν στη μαμά τους και δεν έχουν κανένα στουμπωτό φατσάκι περσικό... ίσως ωραία να είναι...:hmm:
Βέβαια... πρέπει ο κύριος να προσέξει και τη τιμή...

Λέτε ο Πυρροθριξ να ενδιαφέρεται? την πήρα το πρωι τηλ.. αλλά ήταν απασχολημένη;) και μου είπε ότι θα έμπαινε και θα ασχολούταν το μεσημέρι...

Είναι πολύ πιθανό! Αντί να τρέχει στη Γερμανία, τα βρίσκει εδώ! Άσε να δει την αγγελία και θα μας πει;)

Χμμ ηταν ''απασχολημενη'' ?? :redface::redface:

Χμμ ηταν ''απασχολημενη'' ?? :redface::redface:

Σου'ριξα το δόλωμα και τσίμπησες Αντούλα:hmm:... να σε... γαργαλήσω ήθελα, γιατί με τα κοσμήματα κι αυτά χαλάρωσες σήμερα...:lol:

οκ για το αλλο που δεν θα κρεμιεται για τον αντρα βαλε φουντίτσα!
Βάσια όλο με μπερδεύεις,πόσα αρνιά και πόσα γατιά καλέ;

Ίσως και ο erefer να ενδιαφερθεί!
Παιδιά αν τα γατάκια μοιάσουν στη μαμά τους και δεν έχουν κανένα στουμπωτό φατσάκι περσικό... ίσως ωραία να είναι...:hmm:
Βέβαια... πρέπει ο κύριος να προσέξει και τη τιμή...

Ναι, θα είναι όμορφα αν μοιάσουν στη μαμά τους. Αλλά δε θα κάνουν για ζευγάρωμα, μπορεί να βγάλουν περσικά με τη σειρά τους:hmm:Όσο για την τιμή, στο εξωτερικό παίρνεις καθαρόαιμα με διπλάσια των 350 ευρώ. Εξακολουθεί, όμως, το ποσό αυτό να είναι υψηλό για ημίαιμα και τα δεδομένα της Ελλάδας:hmm:Εγώ τους κόβω να ενδιαφέρονται... Αφού δεν κρατιούνται καλέ και ονειρεύονται ότι απάγουν τον Μορφέα:lol:

Βάσια όλο με μπερδεύεις,πόσα αρνιά και πόσα γατιά καλέ;
Αμάν Βάσια...έτσι όπως τα γράφεις γιατρίνα

Θέλει
1 Βιρμανάκι σαν το δικό μας
1 πρόβατο για γυναίκα
1 πρόβατο για άνδρα

Άντα και εμένα η Αθηνα κάθεται πάντα με ένα ποδι σε εκταση, σαν τον Άλφι σου!οταν εχει και τα 2 ποδαράκια, σπάνια δηλαδή τη έω μπαλίτσα!
Γιατι αραγε για να δειξει οτι ειναι αυθεντική?? :) ενω η Πισου λεει να τα βάλει απο κατω για το κρυψει???:lol::lol::up:

Αμάν Βάσια...έτσι όπως τα γράφεις γιατρίνα

Θέλει
1 Βιρμανάκι σαν το δικό μας
1 πρόβατο για γυναίκα
1 πρόβατο για άνδρα

Λάθος! :bleh:

1 Βιρμανάκι κολιέ σαν το δικό μας
1 πρόβατο για γυναίκα (κολιέ;;; )
1 πρόβατο για άντρα (για διακοσμητικό)

Που 'σαι, Βάσια!!!:lol:

Σου'ριξα το δόλωμα και τσίμπησες Αντούλα:hmm:... να σε... γαργαλήσω ήθελα, γιατί με τα κοσμήματα κι αυτά χαλάρωσες σήμερα...:lol:
Νομίζεις!! ηρθε εδω μια κοπελα μια ενημερωση και πηρα διαφορα βιβλία για την υγεια, τα βοτανα και τις αλλεργιες, πρωτες βοηθειες και το σεξ!! :lol:

:up:

Άσχετο, Άντα: έχουμε τα ίδια κάγκελα, αλλά τα δικά μας είναι πιο χοντρά, καραβίσια...
Ευτυχως να λες που ειναι στρογγυλα..γιατι αλλιως θα την εβλεπα να κοβει βολτες εκει!!:confused:;)

Παιδιά φοβάμαι ότι οι πατούσες του Μορφέα μου... δεν είναι τόσο ωραίες σαν τις δικές σας... έχουν περισσότερο άσπρο.... γι'αυτό χαμένος κόπος να τον φωτογραφίσω...!!

Μετα από μυστική ψηφοφρία;) που έκαναν κάποιοι φίλοι του mycat βγήκαν οι καλύτερες πατούσες!!!

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ?????????????????

Προσπαθω να καταλάβω πιο προβατο, ποιο φιογκο και γενικα εχω χάσει τη μπάλα!:(

Παιδιά φοβάμαι ότι οι πατούσες του Μορφέα μου... δεν είναι τόσο ωραίες σαν τις δικές σας... έχουν περισσότερο άσπρο.... γι'αυτό χαμένος κόπος να τον φωτογραφίσω...!!

Μετα από μυστική ψηφοφρία;) που έκαναν κάποιοι φίλοι του mycat βγήκαν οι καλύτερες πατούσες!!!

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ?????????????????
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:up:

Νομίζεις!! ηρθε εδω μια κοπελα μια ενημερωση και πηρα διαφορα βιβλία για την υγεια, τα βοτανα και τις αλλεργιες, πρωτες βοηθειες και το σεξ!! :lol:

Για το σεξ?? Αφού η συγγραφέας είσαι εσυ!! Δικό σου βιβλίο θα πάρεις?? :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back