Birman-maniacs

Μια χαρα ελληνικες μυτουλες εχουμε!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρα ελληνικες μυτουλες εχουμε!!!:)
ναι καλα!εχε χαρη που χεζομαι με τους γιατρους,αλλιως θα σου ελεγα.Και ψεματα σας ειπαν!τα αγαλματα εχουν ολα ισια μυτη!εξου και το ελληνικο προφιλ που λεμε!!!στην αγγλια ακομα το λενε αν θελουν να πουν οτι καποιος εχει ωραιο προφιλ!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε μας...σιγα να μην πας κ στο extreme makeover!!!!!!

Ασε μας...σιγα να μην πας κ στο extreme makeover!!!!!!
ε οχι ενταξει,νουμερο δεν θα γινομουνα!!!:)
Γιουλη στειλε και τον αντρα μου να το δει και μετα η Βασια...να μου πει και η Αντα την γνωμη της..

Κοριτσια σας αφηνω..καλο σαββατοκυριακο. Φιλάκια!! μακια μακια

Γιουλη μοιαζεις στην μαμα ή μου φαινεται?:)

Κοριτσια σας αφηνω..καλο σαββατοκυριακο. Φιλάκια!! μακια μακια
γεα σου Αντακο!!!
εμεις τα λεμε και απο Δευτερα...:P

ΠΑΤΑ απαντηση και μετα στο συνδετηρα να κανεις attach, μετα αναζητηση - βρισκεις τον φακελο που εχεις στον υπολογιστη σου (συμβουλη βαλτα στην επφανεια εργασιας τις εικονες) και ανεβασμα στο τελος.
εμενα δεν μου το κανει ρε παιδια!!!!!!!!!!!

γεια και παλι!εδω ειμαι, αλλα σε λιγο θα βγω για ενα καφεδακι!

εγω τον πινω ηδη ..... Καλον καφε καλο σαβ/κο και καλη μεγαλη βδομαδα!!!

καλο weekend σε όλους φιλια στους βιρμανοφιλους!

Και γενικοτερα γατοφιλους...

ναι οντως και γενικα σε όλους!αλλα επειδη ειμαστε εδω....

ναι οντως και γενικα σε όλους!αλλα επειδη ειμαστε εδω....
ναι κι απο μενα πολλα χχχχχχχ και καλο σ/κ!!!!
και θελω καποια να μου κανει σεμιναριο γιατι τα κανω σκα...α με τις φωτο...

Οχι... να τη βάλεις σε κόπο γιατί πήρε και προαγωγή! :up:;)

Και θα μας φέρει και...μαρόν ε Φωτεινή?
(πλάκα κάνω:lol:)

Γιούλη, παίζεις με τον πόνο μου... Προαγωγή δεν πήρα, μια σκα.... μου δώσανε - μας μάζωξε το καλό μου το αφεντικούλι και μας χαρακτήρισε αποθήκη:mad: Εκεί πήγαινε η λέξη "προαγωγή". Εσύ νόμιζες ότι μου έδωσαν ανώτερη θέση; Χα, χα, χα... :lol::lol::lol: Εδώ γελάμε... Ούτε 1.000 ευρώ δεν παίρνω μετά από 8,5 χρόνια εργασίας και σκληρής μάλιστα... Όλη τη βιβλιοθήκη έτσι όπως είναι τώρα (με βιβλία,περιοδικά, πρότυπα, κλπ.) εγώ τους την έφτιαξα από το χάος που υπήρχε... Και το ευχαριστώ είναι ο χαρακτηρισμός "αποθήκη" και ότι επιτέλους η βιβλιοθήκη μπαίνει στο παραγωγικό κομμάτι της εταιρίας = δηλ. τόσα χρόνια με πλήρωναν τσάμπα!!!:mad:

Άντα, όταν με διαβάσεις τη Δευτέρα, να μου πεις αν υπάρχει κανένα ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι σου σε περίπτωση που κάνει ζέστη και δεν μπορέσω να φέρω σοκολατοειδή. Είμαι και μακριά βλέπεις...:(

Γιούλη, παίζεις με τον πόνο μου... Προαγωγή δεν πήρα, μια σκα.... μου δώσανε - μας μάζωξε το καλό μου το αφεντικούλι και μας χαρακτήρισε αποθήκη:mad: Εκεί πήγαινε η λέξη "προαγωγή". Εσύ νόμιζες ότι μου έδωσαν ανώτερη θέση; Χα, χα, χα... :lol::lol::lol: Εδώ γελάμε... Ούτε 1.000 ευρώ δεν παίρνω μετά από 8,5 χρόνια εργασίας και σκληρής μάλιστα... Όλη τη βιβλιοθήκη έτσι όπως είναι τώρα (με βιβλία,περιοδικά, πρότυπα, κλπ.) εγώ τους την έφτιαξα από το χάος που υπήρχε... Και το ευχαριστώ είναι ο χαρακτηρισμός "αποθήκη" και ότι επιτέλους η βιβλιοθήκη μπαίνει στο παραγωγικό κομμάτι της εταιρίας = δηλ. τόσα χρόνια με πλήρωναν τσάμπα!!!:mad:

μην τρελενεσαι Φωτεινη όλοι εχουμε κακες μέρες στη δουλεια!συμβαινουν αυτα, ξεκουρασου το Σαβ-Κυριακο και μετα μακροβουτι απο Δευτέρα!:)

γεια σας κ απο μενα! εχω κ εγω μια γατουλα βιρμανιας κ συντομα θα ανεβασω φωτος.
μηπως εχει κανεις σας αρσενικο βιρμανιας γιατι εχει τρελαθει η γατουλα κ θελει να κανει γατακια??

γεια σας κ απο μενα! εχω κ εγω μια γατουλα βιρμανιας κ συντομα θα ανεβασω φωτος.
μηπως εχει κανεις σας αρσενικο βιρμανιας γιατι εχει τρελαθει η γατουλα κ θελει να κανει γατακια??

Βρε, καλώς τονα κι ας άργησε! Πού ήσουν εσύ; Ακόμα για γάτο ψάχνεις; Γιατί δεν τη στειρώνεις τη γατούλα να ησυχάσετε και οι δύο; Γάτος υπάρχει μόνο της Γιούλης, αλλά δεν έχει "ξυπνήσει" ακόμα.

Που 'στε, συμπεθέρες... Πολλή δουλειά πλάκωσε για τον Μορφέα!!!:lol::lol::lol:

Πες μας περισσότερα για τη γατούλα σου και ανέβασε και φωτογραφίες! Εμ, να μη δούμε σε ποιά "νύφη" θα δώσουμε το "παιδί" μας;;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back