Birman-maniacs

γιατι?
φτασαμε τις 500 σελιδες!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν αρχίζετε και γράφετε,δεν σας σταματάει τίποτα:lol:Πάλι μόνος μου ΚΑΙ χωρίς γατάκι:DΝα τα ακούν μερικοί,μερικοί(Γιούλη,Βάσια):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οσον αφορά για τα γατάκια που δίνονται δεν ενδιαφέρομαι καθόλου,αφού απλά δεν είναι Βιρμανίας;)Οση "κάψα" και να ΄χω,το κουσούρι,είναι κουσούρι..θέλω ΜΟΝΟ Βιρμανίας:D

γεια σας κ απο μενα! εχω κ εγω μια γατουλα βιρμανιας κ συντομα θα ανεβασω φωτος.
μηπως εχει κανεις σας αρσενικο βιρμανιας γιατι εχει τρελαθει η γατουλα κ θελει να κανει γατακια??
κ σιαμ να βρω δεν με νοιαζει! απλα θελω να γεννησει μια φορα κ μετα θα την στειρωσω! αυριο θα ανεβασω φωτογραφιες
Αναμένουμε φωτοφραφίες για να δούμε αν ταιριάζει το προξενειό:DΠόσο χρονών είναι η δική σου?Οπως ήδη σου είπαν,είναι κρίμα να την ζευγαρώσεις με άλλη ράτσα...

Kαι κάτι για να γελάσουμε https://rapidshare.com/files/93355534/EPAGELMATA_ZWWN.rar
Είναι προβολή παρουσίασης Powerpoint περίπου μισό ΜΒ,αξίζει:D
Απο https://blogthea.com

Kαι κάτι για να γελάσουμε https://rapidshare.com/files/93355534/EPAGELMATA_ZWWN.rar
δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να το κατεβασω....:(

ειναι και η Δανάη, ο Βασίλης με τη Κατερίνα θα θέλουν?
Εγώ θέλω δύο!!:rolleyes:Ελπίζω να πρόλαβα τη παραγγελία σας:)τα λεφτά που θα τα στείλουμε?

Αγαπητοί, Φωτεινή, Πυρροθίξ και Έλενα_Π ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Νομίζω κατέληξα λίγο!!!Αλλά δεν έχω καταλήξει τη γάτα έχει ο από πάνω μου..Λέει ότι είναι σιαμ, αλλά συγνώμη αν θίξω κανέναν....Τα σιαμ δεν μου αρέσουν προσωπικά ενώ η συγκεκριμένη μου φάνηκε κούκλα και τα μωρά της ακόμη πιο κουκλιά!!!!θα το ψάξω λίγο και θα σας πω..Πάντως για να λέει σιαμ πρέπει να είναι σιαμ!!!Και ήταν ΤΟΣΟ στοργική μαμά..!!!Και είχε και το χαρακτηριστικό των γατιών σιαμ : ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗ!!!!!

Αγαπητοί, Φωτεινή, Πυρροθίξ και Έλενα_Π ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Νομίζω κατέληξα λίγο!!!Αλλά δεν έχω καταλήξει τη γάτα έχει ο από πάνω μου..Λέει ότι είναι σιαμ, αλλά συγνώμη αν θίξω κανέναν....Τα σιαμ δεν μου αρέσουν προσωπικά ενώ η συγκεκριμένη μου φάνηκε κούκλα και τα μωρά της ακόμη πιο κουκλιά!!!!θα το ψάξω λίγο και θα σας πω..Πάντως για να λέει σιαμ πρέπει να είναι σιαμ!!!Και ήταν ΤΟΣΟ στοργική μαμά..!!!Και είχε και το χαρακτηριστικό των γατιών σιαμ : ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗ!!!!!

Τα γατιά Βιρμανίας έχουν άσπρα γάντια σε όλα τους πόδια! Για να καταλάβεις τι εννοώ, μπες στις φωτογραφίες κάποιου από εμάς να δεις. Είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της ράτσας, μοναδικό στις γάτες θα έλεγα λόγω γονιδίου;)

Εγώ θέλω δύο!!:rolleyes:Ελπίζω να πρόλαβα τη παραγγελία σας:)τα λεφτά που θα τα στείλουμε?

Ερεφερίνα, πρώτα θα μας κάνει η Δώρα ένα δείγμα να το δούμε και μετά θα δώσουμε παραγγελίες;)

Καλημέρα σε όλους!Άντε καινουριος στην παρέα!που είσαι Γιούλη ζητάνε τον Μορφέα απο παντου!το κλουβί με τις τρελες θα καταντησει ο καημένος!Μπραβο Δαναη που ήξερες για τους χρωματιστμους των Σιαμεζικων, μη λεμε μόνο για τα δικά μας και αυτά έχουν καταπληκτικό χρώμα!εγω πάντως δεν έχω προβλημα αν θελει ο ανθρωπος να γεννησει μια φορα η γατουλα του, αφου βεβαια βρει να δωσει τα γατακια.Της φύσης ειναι και αυτο και μια γεννα ειναι παντα χαρμοσυνο γεγονος, τωρα αν εχει κινδυνους, ε δεν θα παει με τις αρνητικες πιθανοτητες, και οι κτηνιατροι γι αυτο ειναι να σωζουν καταστασεις!παντως το θεμα ειναι να δωσει τα μωρα!περιμενουμε φωτο!

Καλημέρα βιρμανάκια!Κανείς εδώ;Λέω το μεσημεράκι να προσπαθήσω να σας κάνω ένα δείγμα για να δείτε πως θα είναι.Ελπίζω ο Σείριος να δεχτεί να μείνει στη γατοφόρο,μια και τα χέρια μου πρέπει να είναι εντελώς καθαρά όσο το φτιάχνω...Εκτός αν θέλετε βορμανάκια με δείγματα τρίχας Σείριου!:lol:

δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να το κατεβασω....:(
Καλημέρα, erefer προσπάθησα κ εγώ να κατεβάσω τις ταινίες αλλά με τίποτα τελικά ψάχνοντας κατάλαβα ότι το rapidshare είναι συνδρομητικό έτσι δεν ειναι;

Καλημέρα, erefer προσπάθησα κ εγώ να κατεβάσω τις ταινίες αλλά με τίποτα τελικά ψάχνοντας κατάλαβα ότι το rapidshare είναι συνδρομητικό έτσι δεν ειναι;
Οταν πατάτε το link δεν σας βγάζει σε μια σελίδα που έχει rapidshare για τίτλο?Αν κατεβείτε στο τέλος της σελίδας γράφει premium(για συνδρομητές) και free,εσείς πατάτε free.Θα σας παει σε μια σελίδα που πρέπει να περιμένετε 1 με εναμιση λεπτό και τοτε μπορείτε να το κατεβάσετε(Εμφανίζεται το κουμπί download).Νομίζω πρέπει να γραψεις και 4 γράμματα που σου δείχνει ακριβώς δίπλα,όπως οταν γράφεσαι σε πολλά sites.Δεν είναι ούτε 2 λεπτά υπόθεση με το ρολόϊ..Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι:hmm:

Με προβληματίσατε,εγώ είμαι premium και εχω βάλει να γίνεται αυτόματα το κατέβασμα με flashget οταν πατάω σε καποιο link του rapidshare σε αυτόν τον υπολογιστή.Θα ανοίξω το laptop που δεν εχει τέτοιες ρυθμίσεις να σας πώ

κοίτα έχει να κάνεις registration μόνο στο primium ψαχνω να βρω που έχει για τα free member κ μέχρι στιγμής δεν μπορώ να το βρώ δεν ξέρω αν δεν ψάχνω σωστά ή αν το free είναι μούφα. εγώ κατεβάζω με mule & azureus κ μου έχουν κατσιάσει τον υπολογιστή γι αυτό ειπα αν μπορώ να κατεβάσω απο εκεί μια κ είπες ότι τα κατεβάζει αμέσως

a_sandcastle.gif
καλησπερα και καλη Κυριακη. Καλοσοριζω και τους καινουργιους γατοφιλους...

Ναι,οπως σας το είπα είναι.Πατάτε το λινκ,σας βγάζει σε μια σελίδα,πηγαίνεις κάτω-κάτω πατάς free και σε βγάζει σε μια άλλη που σου λέει ticket reserved και ακριβώς δίπλα την αντίστροφη μέτρηση(εμένα ήταν μισό λεπτό)Μόλις τελείωσε μου εμφάνισε 5 γράμματα και μου είπε να γράψω αυτά τα οποία εχουν στο εσωτερικό τους ενα σχέδιο γάτας:DΛέτε να ξέρουν οτι είμαστε απο το mycat?:lol:Οπότε πατάς αυτά τα γράμματα και ακριβώς δίπλα γράφει download,το πατάς και κατέβηκε,τόσο απλό;)

αυτες απο μενα για σας...
kitten03.jpg

kitten07.jpg

kitten04.jpg

https://cat.angstorium.com/index.php?page=kittens

κοίτα έχει να κάνεις registration μόνο στο primium ψαχνω να βρω που έχει για τα free member κ μέχρι στιγμής δεν μπορώ να το βρώ δεν ξέρω αν δεν ψάχνω σωστά ή αν το free είναι μούφα. εγώ κατεβάζω με mule & azureus κ μου έχουν κατσιάσει τον υπολογιστή γι αυτό ειπα αν μπορώ να κατεβάσω απο εκεί μια κ είπες ότι τα κατεβάζει αμέσως
Δεν πατάς premium αλλά free που είναι δεξιά απ΄το premium

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back