Birman-maniacs

ααα εγω μετα την επιρροη κορκολη εγινα πολυ ροκου!!! ελα ρε συ δεν θυμασαι που ηταν μοδα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θυμάμαι λέει...καλέ εγώ έχω και δίσκους του!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι που λειπουν και η Βασια και η Γιουλη. Εγω λογω φορτου εργασιας ουτε αυριο με βλεπω και πολυ να μπαινω στο φορουμ .:(
ααααααααααααααααααααααααααααααα μη μου τα λες ετσι αποτομα!!!τι θα κανω εγω αυριο ρε παιδιααααααα??????????

Αν θυμάμαι λέει...καλέ εγώ έχω και δίσκους του!:P
ααααααααααα..........εσυ ησουνα πολυ προχω..............

Κορκολής..???ΙΟΥ!!!!!!Μόνο το Σκορπιός μου άρεσε εμένα..Άντε και το Σκόνη και θρύψαλα..Εγώ ήμουν Φαν του Ρουβά φυσικά!!!:lol:Εξου και το ΡΟΚ στοιχείο μέσα μου!!!!:lol:Καλέ θυμάστε το τζιν με το καουμποικο πράγμα που φόραγε στο "Μην αντιστέκεσαι" και το μαλλί μακρύ μπουκλε???:lol::lol:

Κορκολής..???ΙΟΥ!!!!!!Μόνο το Σκορπιός μου άρεσε εμένα..Άντε και το Σκόνη και θρύψαλα..Εγώ ήμουν Φαν του Ρουβά φυσικά!!!:lol:Εξου και το ΡΟΚ στοιχείο μέσα μου!!!!:lol:Καλέ θυμάστε το τζιν με το καουμποικο πράγμα που φόραγε στο "Μην αντιστέκεσαι" και το μαλλί μακρύ μπουκλε???:lol::lol:
ρουβα δεν ακουσα ποτε.Μου φαινοταν βουτυρομπεμπες!!!!!!!!!!ενω ο κορκολης ε? το σκορπιος ποιο ειναι?δεν το θυμαμαι!!το βιντεο κλιπ του ρουβα το θυμαμαι ομως!!!και τοτε γελαγα!!!

επισης θυμαμαι ενα βιντεο κλιπ του ρουβα σε ενα συνεργειο με μια φορμα μπλε αλλα δεν θυμαμαι το τραγουδι!!
το αλτσχαιμερ ξαναχτυπα!!!:D

ρουβα δεν ακουσα ποτε.Μου φαινοταν βουτυρομπεμπες!!!!!!!!!!ενω ο κορκολης ε? το σκορπιος ποιο ειναι?δεν το θυμαμαι!!το βιντεο κλιπ του ρουβα το θυμαμαι ομως!!!και τοτε γελαγα!!!

"Σαν να 'μουνα σκορπιος λα λα λα λα λα λα " κάπως έτσι πήγαινε!!!!
Βουτυρομπεμπές και γελοίος πως πηδαγε σαν το κατσίκι μες στην τηλεόραση..και εγώ γελούσα αλλά τα ραγουδάκια του ααααααααααα αυτό το "ξανα" πια!!!!!!:lol::lol::lol:Αλλά όχι εντάξει είχε και ωραία..ΚΑλέ αυτό που έλεγε "θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμα για να φας" το θυμάστε???:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αλλά είναι κουκλί ο τύπος!!!Απλά να μην πήδαγε έτσι και όταν περπατάει...:lol::lol:Επ!!!!Είναι και ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ!!!!Λίγα τα σχόλια λοιπόν:P

επισης θυμαμαι ενα βιντεο κλιπ του ρουβα σε ενα συνεργειο με μια φορμα μπλε αλλα δεν θυμαμαι το τραγουδι!!
το αλτσχαιμερ ξαναχτυπα!!!:D

Ναι καλέ αυτό είναι με τα μακαρόνια...Αξέχαστα χρόνια!!!:lol::lol::lol:

"Σαν να 'μουνα σκορπιος λα λα λα λα λα λα " κάπως έτσι πήγαινε!!!!
Βουτυρομπεμπές και γελοίος πως πηδαγε σαν το κατσίκι μες στην τηλεόραση..και εγώ γελούσα αλλά τα ραγουδάκια του ααααααααααα αυτό το "ξανα" πια!!!!!!:lol::lol::lol:Αλλά όχι εντάξει είχε και ωραία..ΚΑλέ αυτό που έλεγε "θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμα για να φας" το θυμάστε???:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αλλά είναι κουκλί ο τύπος!!!Απλά να μην πήδαγε έτσι και όταν περπατάει...:lol::lol:Επ!!!!Είναι και ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ!!!!Λίγα τα σχόλια λοιπόν:P
καλε οχι και κουκλι ο ρουβας!!!ολα στραβα ειναι πανω στο προσωπο του!!και επειδη εκανε κοιλιακους εγινε και αντρας?αυτο ειναι μικρο ακομα και θα μεινει,γιατι κατα την αποψη μου οι αντρες γεννιουνται δεν γινονται!!:P

καλε τι λετε?τι λογοδιαρροα ειναι αυτη για Ρουβα και Κορκολή!Αντουλα μου μην στεναχωριεσαι κούκλα μου σιγα σιγα γινονται όλα, αλλα και τα οικονομικα ειναι βασικα, ενα παιδι εχει πολλα εξοδα, αλλα σε καταλαβαινω γιατι και ο καλος μου ειναι ετσι σαν εσενα, βέβαια αλλα τα χρονια αυτου και αλλα τα δικα σου!

Δαναη τα εχεις δώσει όλα!πολλα κέφια βλέπω, αχ τι να σε κάνω και εγω θελω να μπω αλλα τι να κάνω, σνιφ δεν θα επιστρεψω θα καθομαι ωρες μπροστα απο τον υπολογιστη

και να φανταστεις θέλω να μπω και αλλου αλλά δεν προλαβαίνω, ειναι λίγος ο χρόνος μεσα, ουτε τα βρετανικα ουτε τα περσικα εχω δει!

Δαναη τα εχεις δώσει όλα!πολλα κέφια βλέπω, αχ τι να σε κάνω και εγω θελω να μπω αλλα τι να κάνω, σνιφ δεν θα επιστρεψω θα καθομαι ωρες μπροστα απο τον υπολογιστη
το καλο που σου θελω!!!:D

και να φανταστεις θέλω να μπω και αλλου αλλά δεν προλαβαίνω, ειναι λίγος ο χρόνος μεσα, ουτε τα βρετανικα ουτε τα περσικα εχω δει!
τα περσικα τα ειδα,δεν ειδα κατι ενιαφερον..
τα βρεττανικα δεν τα ειδα
τα σιαμ εχουν σταματισει πολυ καιρο..

που εισαι τωρα καλε?εμφανίσου!μου ειπε και η συμπεθερα να παω σημερα αλλα ειμαι πτωμα, το πρωι ημουν Κηφισια, το απογευμα στο Χολαργο σε ενα κτηνιατρειο μετα ψωνια στο σουπερ μαρκετ,και τωρα καταρρέωωωω

αχ μου εχει λειψει και το ζουζουνακι μου και αυτο εχει παθει ψιλοκαταθλιξη απο οτι μου λεει!σνιφ

που εισαι τωρα καλε?εμφανίσου!μου ειπε και η συμπεθερα να παω σημερα αλλα ειμαι πτωμα, το πρωι ημουν Κηφισια, το απογευμα στο Χολαργο σε ενα κτηνιατρειο μετα ψωνια στο σουπερ μαρκετ,και τωρα καταρρέωωωω
καλε γραφω τοση ωρα!!!δεν με βλεπεις?:(

αντε σε αφηνω!ειμαι στον αδερφο μου τωρα και γραφω και με διωχνει σιγα σιγα με το καλο, σνιφ!

αχ μου εχει λειψει και το ζουζουνακι μου και αυτο εχει παθει ψιλοκαταθλιξη απο οτι μου λεει!σνιφ
ααα μωρε το τσαμενο μου!
ποτε πας πισω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back