Birman-maniacs

γεια σας και παλι!σας διαβαζω τακτικα αλλα ευτυχως δεν λετε πολλα τώρα και σας προλαβαινω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν απο λιγο τελειώσα το εσωτερικο meeting....εκανα το λάθος να ελπιζω οτι την πεμπτη θα εχω αδεια. Χα χα τελευταια στιγμη θα οργανωθουμε για το ταξιδι. :( Τα νευρα μου!! μαλλον πρεπει να φερνω τα γατια στο γραφειο για να με ηρεμουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας και παλι!σας διαβαζω τακτικα αλλα ευτυχως δεν λετε πολλα τώρα και σας προλαβαινω!
Εχουμε πηξει μεγάλη εβδομάδα και δεν κανει να βριζουμε. Εσυ τι κανεις? βολτισες? αχχ σελω και εγω..:cool:

οχι μωρε ήσυχα!παω και σε ενα κτηνιατρειο εδω και βοηθαω, ετσι για να πιανω καμια τριχομπαλα, σκυλισια ή γατισια κια να μου φευγει η στέρηση.

Μπορεις να μου πεις Βασια αυτο που πηρες για την Αθηνουλα, ποσο σου κοστισε περιπου? ηταν καμια γνωστη μαρκα?

ποιο καλε?το γατοδεντρο?Τrixie!δεν καταλαβα σε ποιο αναφερεσαι

ποιο καλε?το γατοδεντρο?Τrixie!δεν καταλαβα σε ποιο αναφερεσαι
Το ξυστήρι μάλλον εννοεί! :lol:

Οχι αυτο που παρεγγειλες κ ακομη να ερθει. Αυτο το χαμηλο με το στυλο και τη μπαλιτσα.

ολα της Trixie ηταν!80 ευρω ειχε περιπου αλλα εμενα μου εκανε αλλη τιμη λογω οτι ειμαστε φιλοι και συναδελφοι, σου ειχα πει να μου πεις κωδικο τοτε να τον ρωταγα ποσο θα στο αφηνε αλλα δεν μου ειπες

αν βρεις κατι πες μου ποσο στο αφηνουν να τον ρωτησω αν μπορει να κανει κατι καλύτερο!απλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να το παραγγειλει γιατι εχουν μινιμουμ ποσο παραγγελιας αλλα μπορει να θελει και τιποτα αλλο και να το κανει!πες μου και θα σου πω!

Επειδη τα βλεπω λιγο ανησυχα στο θεμα των νυχιων και προβληματιζομαι γενικα στη τιμη, σκεφτηκα μηπως παρω ενα μικρο τωρα σαν το δικο σου και αν δω αποτελεσμα τοτε να προχωρησω στο μεγαλυτερο. Να πω οτι δεν εχω και τον τεραστιο χωρο στο σπιτι για αν βαλω ενα πολυ μεγαλο....Επισης ο Γιωργος με προβληματισε λεγοντας μηπως και το ψηλο - που θελω - δεν θα ειναι κ σταθερο.:hmm:

σας αφηνω τα λεμε το απογευμα

Επειδη τα βλεπω λιγο ανησυχα στο θεμα των νυχιων και προβληματιζομαι γενικα στη τιμη, σκεφτηκα μηπως παρω ενα μικρο τωρα σαν το δικο σου και αν δω αποτελεσμα τοτε να προχωρησω στο μεγαλυτερο. Να πω οτι δεν εχω και τον τεραστιο χωρο στο σπιτι για αν βαλω ενα πολυ μεγαλο....Επισης ο Γιωργος με προβληματισε λεγοντας μηπως και το ψηλο - που θελω - δεν θα ειναι κ σταθερο.:hmm:

Εγώ το δίπατο το έχω βρει κάτω 3 φορές!
Ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλοπάτι ο... χοντρός και κουτρουβαλιάζεται :lol::lol:
Του έχω βάλει έπιπλο κόντρα από τότε και... γλίτωσα!

Αρα ενα δικιο το εχει ο Γιωργος. χμμ ...θα το σκεφτω..:hmm:

Αρα ενα δικιο το εχει ο Γιωργος. χμμ ...θα το σκεφτω..:hmm:

Νομίζω εμένα αυτό που πέφτει δεν είναι trixie πάντως... ίσως τα trixie να είναι πιο γερά... :hmm:

Ηι!Κι εμείς Birman- maniacs είμαστε! Είναι πανέμορφα και ιδιαίτερα τα μωρά τους!
καλως μας βρηκες!!!!

Γεια σου!! τι κανεισ? ωραιο καιρο εχει και σημερα....αχ να'μασταν εξω να πινουμε καφε ...αχχ

Καλημέρα συμπεθεράκι μου πονεμένο... σου αφιερώνω τις παρακάτω φωτό...και το ποιηματάκι σου...

Αγάλι αγάλι
θε να ρθει η μάνα μου και πάλι
η άκαρδη η άπονη
που μ'άφησε μονάχη

Μανουλά μου Βασίτσα μου
όταν θα ξαναφεύγεις
μές στη βαλίτσα σου θα μπω
να μη με λησμονεύεις....

:lol:

DSCN0316.jpg
γεια σου Γιουλη με τα ποιηματακια σου!!!!!!!!!!!!!!!
καλα τελεια η φωτο ε?
και ξανα:καρδια μου λιωωωωνωωω για σενα μοοοονοοοο........

Γεια σου!! τι κανεισ? ωραιο καιρο εχει και σημερα....αχ να'μασταν εξω να πινουμε καφε ...αχχ
αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back