Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter erefer
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ελπιζω και πιο νωρις, Μαγιατικο γαμο να εχουμε!τώρα που ζευγαρωνουν και τα γαιδούρια:lol::rolleyes:
:lol::lol::lol:Ναι αλλά φαντάζεσαι μετά να σου βγούν donkey point?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι και θα γλύφεται και θα εχει και καφε γλώσσα μετα!:lol:ελα που θα εχεις προβλημα με το χρωμα!με το φύλο έχεις προβλημα ή ας ειναι και θηλυκο?>
Αρσενικό seal point θέλω:DΑν είναι βέβαια να διαλέξω ανάμεσα σε χρώμα και φύλο θα προτιμούσα το φύλο,αρσενικό και οτι να'ναι:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρσενικό seal point θέλω:DΑν είναι βέβαια να διαλέξω ανάμεσα σε χρώμα και φύλο θα προτιμούσα το φύλο,αρσενικό και οτι να'ναι:lol:

ωχ!δηλαδη πρεπει να πετυχουμε 2 αρσενικα, γιατι ενα θα κρατησω εγω!ελπιζω να ειμαστε τυχεροι!:blink:

Λοιπόν Βάσια καληνυχτίζω και ελπίζω να κάνεις κατι ετσι ωστε να συνετιστεί η Αθηνά σου και να της έρθει οίστρος:D

καλη νύχτα, φιλια στην ereferina!

ωχ!δηλαδη πρεπει να πετυχουμε 2 αρσενικα, γιατι ενα θα κρατησω εγω!ελπιζω να ειμαστε τυχεροι!:blink:
Εναποθέτω τις ελπίδες μου στο σπέρμα του Μορφέα,του έχω εμπιστοσύνη:DΚαληνύχτα,εχεις χαιρετίσματα απο την ereferina:hello:

με το που επεστρεψα κατευθειαν στο my cat:Pκαλα περασαμε κι εμεις,ξεποδαριαστικα λιγο αλλα ειδα πολλα δεντρα...:)δεν σας κρυβω οτι μου λειψατε:(
λοιπον Ερεφερ..απο την γεννα την δικη μου θα περιμενουμε seal,chocolate,blue,lilac και ολα αυτα και σε tabby!αν δεν δειτε και τον μαιο προκοπη με την ανεπροκοπη Αθηνα:Pκοιτα μηπως πνηξεις τον πονο σου σε κανενα απο αυτα.Οι επομενες γεννες του εκτροφειου αυτου παντως θα ειναι με ανοιχτοχρωμα βιρμανακια που δεν σου πολυαρεσουν..το κοιταξα το πρωι πριν φυγω γιατι ελεγα αν τελικα παρω θηλυκο να επαιρνα ενα αρσενικο απο επομενη γεννα μιας και τα αρσενικα Βασιας-Γιουλης ειναι reserve:P

μετα λεω ας μην απελπιζομαι!!γιατι μπορει να μου κατσει να παρω το αρσενικο απο τις γερμανιδες και δευτερον αν παρω το θηλυκο θα δω σε ποια χωρα θα ειναι η αδερφη μου απο σεπτεμβρη να ψαξω κι εκει τα εκτροφεια και μπορει να παω τον χειμωνα να παρω ενα:D.Ελπιζω να ζησω οταν πω στον αντρα μου για 3η γατα!χι χι:Pοχι καλος ειναι μωρε δεν θα πει τιποτα(για το καλο του):rolleyes::cool:

Καλημερούδια! Όλα καλά; Βάσια, απίθανο το γατόδεντρο, κούκλα η Αθηνά και μπράβο της που της αρέσει και το χρησιμοποιεί. Η δικιά μου θέλει ένα χέρι ξύλο για να μάθει να φέρεται σα γάτα επιτέλους. Σήμερα το πρωί φεύγοντας, πήγα και την έβαλα στο γατόδεντρο, στο πιο ψηλό σκαλοπατάκι και δεν μπορούσε να κατέβει... Αφού έφευγα και μου έριξε μια παραπονεμένη ματιά... "τι, εδώ θα με αφήσεις;" :lol::lol::lol: Αχ, το μωρό μου... Όταν έκλεισα την πόρτα, την λυπήθηκα, την ταλαιπωρώ λιγουλάκι και είναι τόσο καλή η καημένη που δεν κρατά κακία...

Πάω να δω στα ΠΜ τι κάνατε με το τεστ..:hmm:

Καλημερούδια! Όλα καλά; Βάσια, απίθανο το γατόδεντρο, κούκλα η Αθηνά και μπράβο της που της αρέσει και το χρησιμοποιεί. Η δικιά μου θέλει ένα χέρι ξύλο για να μάθει να φέρεται σα γάτα επιτέλους. Σήμερα το πρωί φεύγοντας, πήγα και την έβαλα στο γατόδεντρο, στο πιο ψηλό σκαλοπατάκι και δεν μπορούσε να κατέβει... Αφού έφευγα και μου έριξε μια παραπονεμένη ματιά... "τι, εδώ θα με αφήσεις;" :lol::lol::lol: Αχ, το μωρό μου... Όταν έκλεισα την πόρτα, την λυπήθηκα, την ταλαιπωρώ λιγουλάκι και είναι τόσο καλή η καημένη που δεν κρατά κακία...

Πάω να δω στα ΠΜ τι κάνατε με το τεστ..:hmm:

καλημέρα Φωτεινη!εμενα η Αθηνα οταν το φτιάξαμε το κοιταγε απο μακρια και ελεγε "αυτο δεν ειναι δικο μου ειναι επιπλο", μετα αρχισα να τη βάζω πάνω και αμεσως εφευγε!το κολπο ήταν να το βαλω διπλα στην πολυθρονα που καθοταν και διπλα στην τζαμαρια!τελος ολο εκει ειναι σκαρφαλωνει σαν τιγρης πανω στα ονυχοδρομια μπαινει στο κουτι και αναμεσα στα σκαλοπατια!σα χαζο κανει!τον σωλήνα τον πακετάρισα, παει αυτος δεν τον θελει:down:τσαμπα πηγαν τα 25 ευρω:down:τελικα το γατοδεντρο μου πηγε 60 ευρω, ο pet shopas της Γιουλης κανει πολυ καλες τιμες τελικα παιδια, 70 το εδινε εκεινος κοιταξα τα τεφτερια μου!

το τεστ δεν εχω προλαβει ακομα να το δω:(θα αντιγράψω τη Δανάη!

τον σωλήνα τον πακετάρισα, παει αυτος δεν τον θελει:down:τσαμπα πηγαν τα 25 ευρω:down:

Βάσια, άσε το σωλήνα εκεί δίπλα, μπορεί να το συνηθίσει με τον καιρό. Αν πάλι δε θες να σου πιάνει χώρο, τότε μπορείς να τον κάνεις δώρο σε κάποιον:P

Όσο για το τεστ, δε θυμάμαι σε ποια σελίδα θα το βρεις, αλλά αν θες μπορώ να σου το στείλω με ΠΜ για να μη ψάχνεις!;)

Είχα μήνυμα από τις εκτροφείς στη Γερμανία... Μου είπαν ότι από τη γέννα της Ζου-Ζου, πέθαναν τελικά 2 κοριτσάκια παρόλες τις φροντίδες και το ξενύχτι που έριξαν οι δυο τους...:(:( Έτσι, τώρα, είναι ένα αγοράκι και 2 κοριτσάκια, τα οποία απ' ό,τι φαίνεται, θα επιβιώσουν. Επίσης τέλος Μάη έχουν 2 γέννες, μία προγραμματισμένη και μία έκτακτη γιατί μια γατούλα, η Κίτυ, ήθελε ζευγάρωμα και για να μην αρρωστήσει την έβαλαν με τον Βερσάτσε... Δανάη, ακούς;
Κατα τ' άλλα, γίνεται μια έκθεση στην πόλη τους με γάτες Βιρμανίας και είναι ενθουσιασμένες που θα πάρουν μέρος. Και με περιμένουν το καλοκαίρι πως και πως, όπως και 'γω περιμένω εναγωνίως να φτάσει η ώρα να πάω...:redface::)

Βάσια, άσε το σωλήνα εκεί δίπλα, μπορεί να το συνηθίσει με τον καιρό. Αν πάλι δε θες να σου πιάνει χώρο, τότε μπορείς να τον κάνεις δώρο σε κάποιον:P

Όσο για το τεστ, δε θυμάμαι σε ποια σελίδα θα το βρεις, αλλά αν θες μπορώ να σου το στείλω με ΠΜ για να μη ψάχνεις!;)

τον σωληνα τον πακεταρισα παλι οπως ηταν στη σακουλιτσα του και θα τον βγαλω οταν ερθουν τα μικρα μου φαινεται!:lol:αν ειναι στειλε το τεστ με ΠΜ αν και ψιλοθυμαμαι που ειναι!

Είχα μήνυμα από τις εκτροφείς στη Γερμανία... Μου είπαν ότι από τη γέννα της Ζου-Ζου, πέθαναν τελικά 2 κοριτσάκια παρόλες τις φροντίδες και το ξενύχτι που έριξαν οι δυο τους...:(:( Έτσι, τώρα, είναι ένα αγοράκι και 2 κοριτσάκια, τα οποία απ' ό,τι φαίνεται, θα επιβιώσουν. Επίσης τέλος Μάη έχουν 2 γέννες, μία προγραμματισμένη και μία έκτακτη γιατί μια γατούλα, η Κίτυ, ήθελε ζευγάρωμα και για να μην αρρωστήσει την έβαλαν με τον Βερσάτσε... Δανάη, ακούς;
Κατα τ' άλλα, γίνεται μια έκθεση στην πόλη τους με γάτες Βιρμανίας και είναι ενθουσιασμένες που θα πάρουν μέρος. Και με περιμένουν το καλοκαίρι πως και πως, όπως και 'γω περιμένω εναγωνίως να φτάσει η ώρα να πάω...:redface::)

κριμα τα καημενα!:(ετσι ειναι αν δεν τρωνε απο τη μαμα τους και ειδικα χωρις το πρωτογαλα ειναι προβλημα για τα μωρα!ας ελπισουμε να πανε ολα καλα στα αλλα!εσυ σε τι ηλικια θα το παρεις Φωτεινη?εχουν καποια στανταρντ ηλικια που τα δινουν?

Φωτεινη εχεις κανει λαθος στο τεστ η φυλη αναγνωριστηκε το 1967 και απο την Αμερικη και απο το CFA, το 1966 που λες αναγνωριστηκε μονο απο τη Βρεττανία!δες το και στο εξης site
https://www.birman.org/faq/index.html#History
"Recognized as a breed in Britain in 1966, the Birman was not recognized in the United States until 1967, when the CFA approved the Standard."

εκτος αν δεν καταλαβα καλα!

εσυ σε τι ηλικια θα το παρεις Φωτεινη?εχουν καποια στανταρντ ηλικια που τα δινουν?

Θα το πάρω 4 μηνών περίπου.. Θα πάω είτε τέλη Ιούνη είτε αρχές Ιούλη, θα ξέρω ίσως την επόμενη εβδομάδα που θα ψάχνω για εισητήρια... Συνήθως τα δίνουν όταν συμπληρώσουν τις 14 εβδομάδες...

Θα το πάρω 4 μηνών περίπου.. Θα πάω είτε τέλη Ιούνη είτε αρχές Ιούλη, θα ξέρω ίσως την επόμενη εβδομάδα που θα ψάχνω για εισητήρια... Συνήθως τα δίνουν όταν συμπληρώσουν τις 14 εβδομάδες...

ναι αλλα πρεπει να εχει κανει και το εμβολιο λυσσας, οποτε μετα τους 4 σιγουρα ή πριν τους 3!δεν πας να το παρεις μικρουλη 2,5 με 3 μηνων,καλυτερα να το χαρεις μικρουλη!

καλα η Γιουλη που ειναι παλι?

Φωτεινη εχεις κανει λαθος στο τεστ η φυλη αναγνωριστηκε το 1967 και απο την Αμερικη και απο το CFA, το 1966 που λες αναγνωριστηκε μονο απο τη Βρεττανία!δες το και στο εξης site
https://www.birman.org/faq/index.html#History
"Recognized as a breed in Britain in 1966, the Birman was not recognized in the United States until 1967, when the CFA approved the Standard."

εκτος αν δεν καταλαβα καλα!

Η ερώτηση είναι ποια χρονιά αναγνωρίστηκε από τη CFA;) Δεν μας νοιάζουν οι χώρες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back