Birman-maniacs

Οπως σου είχα πεί η Mona Lisa δεν μου αρέσει σα γάτα,κάτι με τα μάτια της δεν μου κάθεται καλά,ο Ozzi όμως είναι καταπληκτικός γάτος.Να σου πώ την αλήθεια εμένα προσωπικά απο ομορφιά,σε σχέση με Μορφέα και Αθηνά,οι γάτες που έχουν για ζευγάρωμα δεν μου πολυαρέσουν:rolleyes:Οχι οτι δεν θα έπαιρνα,αλλά εφόσον υπάρχει πιθανότητα να πάρω γατάκι απο Μορφέα-Αθηνά,θα την εξαντλήσω!!!Για μένα απο θέμα ομορφιάς είναι απίστευτο ζευγάρι και θα κάνουν καταπληκτικά γατάκια:)Πές με περίεργο στο γούστο μου,αλλα λέω την αλήθεια:lol:

Είδατε πόσο πιο υπομονετικοί είναι οι άντρες καμιά φορά κορίτσια?? ;)
Και βάζω πιο πάνω απ'όλους εμένα... που φημίζομαι για την ανυπομονησία μου...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια το Evian μου αρέσει!οπως και το Esaya!παντως αυτο με τα μεγαλυτερα καλτσακια δεν το καταλαβα:hmm:καλο ειναι αυτο?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια το Evian μου αρέσει!οπως και το Esaya!παντως αυτο με τα μεγαλυτερα καλτσακια δεν το καταλαβα:hmm:καλο ειναι αυτο?:hmm:
Τι εννοείς? Έχασα κάτι?? Κάντε παραθέσεις σας παρακαλώ...βοηθά... :(

Φωτεινή για τον Daiquiri μου είπαν ότι ήταν από τις καλύτερες γέννες τους με τα μεγαλύτερα γατάκια...!! Οι Γερμανοί τρελαίνονται λέει για κόκκινα και κρεμ!!

αυτο εννοω!τα μεγαλα καλτσακια ειναι καλο?

αυτο εννοω!τα μεγαλα καλτσακια ειναι καλο?

καλα αστο!ετρωγα παταλληλα και διαβασα χαζομαρα!:lol::down:

καλα αστο!ετρωγα παταλληλα και διαβασα χαζομαρα!:lol::down:

Ερωτευμένη συμπεθερούλα μου!! :lol:

Φωτεινή, πότε θα έχουμε τις απαντήσεις του τεστ?

Ερωτευμένη συμπεθερούλα μου!! :lol:

μπα το φαγητο με μπερδεψε!:lol:ειδες τι εχουμε παθει τρωμε και διαβαζουμε!

Αλήθεια!! Magnus τον λένε (είναι και πανέμορφος δε... και ψηλός... Magnus κανονικός!!) Εντωμεταξύ η μητέρα του είναι κοκκινομάλα... Αλλά μοιάζει στον πατέρα του που είναι μελαχρινός... φαντάζεσαι να έμοιαζε στη μητέρα του και να΄βγαινε κι'αυτός κοκκινούλης?? :lol::lol::lol:

Υ.Γ. Δε μες λες πολύ στο Σαλονικιό μας το'χεις ρίξει τελευταία... τρέχει τίποτα?? ;):lol:

Ε, και κοκκινούλης να ήταν, πάει... Θα έλεγα ότι κάτι "βρωμάει" στην Τενεκεδούπολη:lol:
Όσο για το Σαλονικιώτικο, εγώ ακούω Θεσσαλονίκη και στρίβω! Α, πα, πα, πα, πα..... Δεν μου αρέσει καθόλου σαν πόλη και δεν "πάω" και τους ανθρώπους εκεί - με ελάχιστες εξαιρέσεις. Λυπάμαι, αγαπητοί συμφορουμίτες και αγαπητές συμφορουμίτισσες από τη Σαλονίκη, αλλά αυτή είναι η πάσα αλήθεια... Ειδικά το "λλ" και το "με, σε, τε, μπρε..." κλπ. είναι αυτό που μου τη δίνει στα νεύρα, αλλά είναι και χαριτωμένο συνάμα... Θυμάμαι την ηθοποιό Μαίρη Μεταξά που έκανε, συνήθως, στις ταινίες την Πολιτισσα μάνα του Βουτσά:lol: Όλο "με, σε, τε, μπρε" ήταν, τη θυμάστε; Απίθανη ηθοποιός και φάτσα του σινεμά...

μπα το φαγητο με μπερδεψε!:lol:ειδες τι εχουμε παθει τρωμε και διαβαζουμε!
Τι καλό μασουλάς??

Μπορώ να σας τις δώσω και σήμερα...αλλά να μην κάνει το τεστ και η Άντα;:hmm:

Ε, και κοκκινούλης να ήταν, πάει... Θα έλεγα ότι κάτι "βρωμάει" στην Τενεκεδούπολη:lol:
Όσο για το Σαλονικιώτικο, εγώ ακούω Θεσσαλονίκη και στρίβω! Α, πα, πα, πα, πα..... Δεν μου αρέσει καθόλου σαν πόλη και δεν "πάω" και τους ανθρώπους εκεί - με ελάχιστες εξαιρέσεις. Λυπάμαι, αγαπητοί συμφορουμίτες και αγαπητές συμφορουμίτισσες από τη Σαλονίκη, αλλά αυτή είναι η πάσα αλήθεια... Ειδικά το "λλ" και το "με, σε, τε, μπρε..." κλπ. είναι αυτό που μου τη δίνει στα νεύρα, αλλά είναι και χαριτωμένο συνάμα... Θυμάμαι την ηθοποιό Μαίρη Μεταξά που έκανε, συνήθως, στις ταινίες την Πολιτισσα μάνα του Βουτσά:lol: Όλο "με, σε, τε, μπρε" ήταν, τη θυμάστε; Απίθανη ηθοποιός και φάτσα του σινεμά...

α εγω τους συμπαθω τους βορειοελλαδιτες!και ο μπαμπας μου απο τη Δραμα ειναι και ειναι πολυ ευχαροι και ανοιχτοι ανθρωποι!αλλα παντου υπαρχουν καλοι και κακοι!

εστειλα και εγω τα αποτελεσματα του τεστ!

α εγω τους συμπαθω τους βορειοελλαδιτες!και ο μπαμπας μου απο τη Δραμα ειναι και ειναι πολυ ευχαροι και ανοιχτοι ανθρωποι!αλλα παντου υπαρχουν καλοι και κακοι!

εστειλα και εγω τα αποτελεσματα του τεστ!

Τα πήρα τα αποτελέσματα!;)

Όσο για τους βορειοελλαδίτες, μια χαρά άνθρωποι είναι! Εγώ για τους Σαλονικιούς λέωωωωωω:D

Τι καλό μασουλάς??

μακαρονια εφαγα εγω!ο καλος μου ματσουλαει ακομα το αρνι το οποιο σιχαινομαι:lol:

Μπορώ να σας τις δώσω και σήμερα...αλλά να μην κάνει το τεστ και η Άντα;:hmm:

Αν θέλετε, πάντως, πέστε μου γιατί θα είμαι εδώ μέχρι τις 5.00 και δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να μπω το ΣΚ... Να πω στην Άντα να το κάνει πριν δει τις απαντήσεις;;;;:hmm:

Τα πήρα τα αποτελέσματα!;)

Όσο για τους βορειοελλαδίτες, μια χαρά άνθρωποι είναι! Εγώ για τους Σαλονικιούς λέωωωωωω:D

5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη... έζησα τα καλύτερα μου χρόνια με τους καλύτερους ανθρώπους...
Έχεις πάει πολλές φορές?

μακαρονια εφαγα εγω!ο καλος μου ματσουλαει ακομα το αρνι το οποιο σιχαινομαι:lol:

Μια.. απ'τα ίδια... τρελαίνομαι για μακαρονάδα:up: και σιχαίνομαι το αρνί...:mpliaks:

5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη... έζησα τα καλύτερα μου χρόνια με τους καλύτερους ανθρώπους...
Έχεις πάει πολλές φορές?

Α, πουλάκι μου... Στη Σαλονίκη σπούδασες; Εμ, γι' αυτό! Έχω πάει 2 φορές και έφυγα την ίδια μέρα. Δεν άντεξα παραπάνω:down: Το μόνο που ζηλεύω από εκεί είναι το μαγαζί του Τερκενλή:lol: Πήγε η αδερφούλα μου τα Χριστούγεννα και μου έφερε κάτι τσουρέκια... μπουκιά και συχώριο! Μέχρι και η Ρενάτα γλειφότανε:lol:

Αν θέλετε, πάντως, πέστε μου γιατί θα είμαι εδώ μέχρι τις 5.00 και δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να μπω το ΣΚ... Να πω στην Άντα να το κάνει πριν δει τις απαντήσεις;;;;:hmm:
Μόνο η Άντα μένει?
Ε... ας το κάνει κι αυτή τότε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back