Birman-maniacs

Α, πουλάκι μου... Στη Σαλονίκη σπούδασες; Εμ, γι' αυτό! Έχω πάει 2 φορές και έφυγα την ίδια μέρα. Δεν άντεξα παραπάνω:down: Το μόνο που ζηλεύω από εκεί είναι το μαγαζί του Τερκενλή:lol: Πήγε η αδερφούλα μου τα Χριστούγεννα και μου έφερε κάτι τσουρέκια... μπουκιά και συχώριο! Μέχρι και η Ρενάτα γλειφότανε:lol:

Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? :hmm:
Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; :hmm:Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη;) Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελα ντε τι προλαβες να δεις?α εγω εχω παει σε φιλο μου που σπουδαζε η αδεφη του εκει, και ειχαμε παει και παρεα και καναμε τρελα γλεντια!ετσι κι αλλιως εχουμε συνεδριο εκει καθε 2 χρονια οποτε παω συχνα και μου αρεσει!

καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγμα:Dτι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο...

Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; :hmm:Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη;) Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους:P

Σωστά... Η πόλη δεν μας φταίει... αλλά οι προσωπικές μας εμπειρίες.
Δηλ. π.χ. αν πήγα στο Λονδίνο για 2 μέρες και πλακώθηκα μ'έναν Άγγλο που έτυχε να είναι μα....ας και ο λόγος που πήγα ήταν για να κάνω μια σοβαρή επέμβαση (δυσάρεστος λόγος δηλ.) δε μου φταίει ούτε το Λονδίνο ούτε οι Άγγλοι... :lol:

DSCN0509-1.jpg
κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου!

καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγμα:Dτι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο...

Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...:hmm:Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!!:up:

DSCN0508.jpg
ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα!

DSCN0509-1.jpg
κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου!

Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά:up: Αυτή είναι γάτα!:P

Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή;)) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά...

Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν...
Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας..

αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου!

Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας..

Evian παντως το ψηφιζω με χιλια:up:

DSCN0508.jpg
ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα!

:lol::lol: :hmm::hmm::hmm:Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;:hmm:Θα το δοκιμάσω:hmm:

Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...:hmm:Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!!:up:
Χατζηφωτίου ναι!! :up::up:

ΣΤΑΜΑΤΑ
πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα

πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε!

ΣΤΑΜΑΤΑ
πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα

Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury...:happy: (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; )

Το έβαλα!!!

:lol::lol: :hmm::hmm::hmm:Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;:hmm:Θα το δοκιμάσω:hmm:

σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται!

πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε!

Ναι, ναι, ναι!!!

Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury...:happy: (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει;)
εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back