ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.001 02-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, πουλάκι μου... Στη Σαλονίκη σπούδασες; Εμ, γι' αυτό! Έχω πάει 2 φορές και έφυγα την ίδια μέρα. Δεν άντεξα παραπάνω Το μόνο που ζηλεύω από εκεί είναι το μαγαζί του Τερκενλή Πήγε η αδερφούλα μου τα Χριστούγεννα και μου έφερε κάτι τσουρέκια... μπουκιά και συχώριο! Μέχρι και η Ρενάτα γλειφότανε Click για ανάπτυξη... Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η Fotini έγραψε: #6.002 02-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? Click για ανάπτυξη... Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Βάσια13859: #6.003 02-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε τι προλαβες να δεις?α εγω εχω παει σε φιλο μου που σπουδαζε η αδεφη του εκει, και ειχαμε παει και παρεα και καναμε τρελα γλεντια!ετσι κι αλλιως εχουμε συνεδριο εκει καθε 2 χρονια οποτε παω συχνα και μου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Βάσια13859: #6.004 02-05-08 14:43 καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.005 02-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους Click για ανάπτυξη... Σωστά... Η πόλη δεν μας φταίει... αλλά οι προσωπικές μας εμπειρίες. Δηλ. π.χ. αν πήγα στο Λονδίνο για 2 μέρες και πλακώθηκα μ'έναν Άγγλο που έτυχε να είναι μα....ας και ο λόγος που πήγα ήταν για να κάνω μια σοβαρή επέμβαση (δυσάρεστος λόγος δηλ.) δε μου φταίει ούτε το Λονδίνο ούτε οι Άγγλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Βάσια13859: #6.006 02-05-08 14:52 κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #6.007 02-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Βάσια13859: #6.008 02-05-08 14:54 ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #6.009 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, πουλάκι μου... Στη Σαλονίκη σπούδασες; Εμ, γι' αυτό! Έχω πάει 2 φορές και έφυγα την ίδια μέρα. Δεν άντεξα παραπάνω Το μόνο που ζηλεύω από εκεί είναι το μαγαζί του Τερκενλή Πήγε η αδερφούλα μου τα Χριστούγεννα και μου έφερε κάτι τσουρέκια... μπουκιά και συχώριο! Μέχρι και η Ρενάτα γλειφότανε Click για ανάπτυξη... Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η Fotini έγραψε: #6.002 02-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? Click για ανάπτυξη... Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Βάσια13859: #6.003 02-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε τι προλαβες να δεις?α εγω εχω παει σε φιλο μου που σπουδαζε η αδεφη του εκει, και ειχαμε παει και παρεα και καναμε τρελα γλεντια!ετσι κι αλλιως εχουμε συνεδριο εκει καθε 2 χρονια οποτε παω συχνα και μου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Βάσια13859: #6.004 02-05-08 14:43 καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.005 02-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους Click για ανάπτυξη... Σωστά... Η πόλη δεν μας φταίει... αλλά οι προσωπικές μας εμπειρίες. Δηλ. π.χ. αν πήγα στο Λονδίνο για 2 μέρες και πλακώθηκα μ'έναν Άγγλο που έτυχε να είναι μα....ας και ο λόγος που πήγα ήταν για να κάνω μια σοβαρή επέμβαση (δυσάρεστος λόγος δηλ.) δε μου φταίει ούτε το Λονδίνο ούτε οι Άγγλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Βάσια13859: #6.006 02-05-08 14:52 κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #6.007 02-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Βάσια13859: #6.008 02-05-08 14:54 ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #6.009 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? Click για ανάπτυξη... Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Βάσια13859: #6.003 02-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε τι προλαβες να δεις?α εγω εχω παει σε φιλο μου που σπουδαζε η αδεφη του εκει, και ειχαμε παει και παρεα και καναμε τρελα γλεντια!ετσι κι αλλιως εχουμε συνεδριο εκει καθε 2 χρονια οποτε παω συχνα και μου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Βάσια13859: #6.004 02-05-08 14:43 καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.005 02-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους Click για ανάπτυξη... Σωστά... Η πόλη δεν μας φταίει... αλλά οι προσωπικές μας εμπειρίες. Δηλ. π.χ. αν πήγα στο Λονδίνο για 2 μέρες και πλακώθηκα μ'έναν Άγγλο που έτυχε να είναι μα....ας και ο λόγος που πήγα ήταν για να κάνω μια σοβαρή επέμβαση (δυσάρεστος λόγος δηλ.) δε μου φταίει ούτε το Λονδίνο ούτε οι Άγγλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Βάσια13859: #6.006 02-05-08 14:52 κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #6.007 02-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Βάσια13859: #6.008 02-05-08 14:54 ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #6.009 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... μόνο 2 φορές και για τόσο λίγο? Και έχεις όλη αυτή την εικόνα? Click για ανάπτυξη... ελα ντε τι προλαβες να δεις?α εγω εχω παει σε φιλο μου που σπουδαζε η αδεφη του εκει, και ειχαμε παει και παρεα και καναμε τρελα γλεντια!ετσι κι αλλιως εχουμε συνεδριο εκει καθε 2 χρονια οποτε παω συχνα και μου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Βάσια13859: #6.004 02-05-08 14:43 καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.005 02-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους Click για ανάπτυξη... Σωστά... Η πόλη δεν μας φταίει... αλλά οι προσωπικές μας εμπειρίες. Δηλ. π.χ. αν πήγα στο Λονδίνο για 2 μέρες και πλακώθηκα μ'έναν Άγγλο που έτυχε να είναι μα....ας και ο λόγος που πήγα ήταν για να κάνω μια σοβαρή επέμβαση (δυσάρεστος λόγος δηλ.) δε μου φταίει ούτε το Λονδίνο ούτε οι Άγγλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Βάσια13859: #6.006 02-05-08 14:52 κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #6.007 02-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Βάσια13859: #6.008 02-05-08 14:54 ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #6.009 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.005 02-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους Click για ανάπτυξη... Σωστά... Η πόλη δεν μας φταίει... αλλά οι προσωπικές μας εμπειρίες. Δηλ. π.χ. αν πήγα στο Λονδίνο για 2 μέρες και πλακώθηκα μ'έναν Άγγλο που έτυχε να είναι μα....ας και ο λόγος που πήγα ήταν για να κάνω μια σοβαρή επέμβαση (δυσάρεστος λόγος δηλ.) δε μου φταίει ούτε το Λονδίνο ούτε οι Άγγλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Βάσια13859: #6.006 02-05-08 14:52 κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #6.007 02-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Βάσια13859: #6.008 02-05-08 14:54 ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #6.009 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι... λες να έχω απωθημένα από προηγούμενη ζωή; Μου βγάζει κάτι το απωθητικό αυτή η πόλη... Ίσως αν είχα εμπειρίες ζώντας εκεί, να σχημάτιζα άλλη γνώμη... Τι να σε πω... Γούστα είναι αυτά... Αν σου έλεγα ποια είναι η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο, θα με πέρναγες για τρελή, αλλά είναι οι προσωπικές εμπειρίες που τελικά διαμορφώνουν άποψη Οπότε, η Θεσσαλονίκη είναι, αντικειμενικά, μια ωραία πόλη με ευχάριστους ανθρώπους Click για ανάπτυξη... Σωστά... Η πόλη δεν μας φταίει... αλλά οι προσωπικές μας εμπειρίες. Δηλ. π.χ. αν πήγα στο Λονδίνο για 2 μέρες και πλακώθηκα μ'έναν Άγγλο που έτυχε να είναι μα....ας και ο λόγος που πήγα ήταν για να κάνω μια σοβαρή επέμβαση (δυσάρεστος λόγος δηλ.) δε μου φταίει ούτε το Λονδίνο ούτε οι Άγγλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η Βάσια13859: #6.006 02-05-08 14:52 κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #6.007 02-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Βάσια13859: #6.008 02-05-08 14:54 ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #6.009 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #6.007 02-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Βάσια13859: #6.008 02-05-08 14:54 ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #6.009 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Βάσια13859: #6.008 02-05-08 14:54 ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #6.009 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #6.009 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου! Click για ανάπτυξη... Βρε, την τσούπρα! Ταπ, ταπ, ταπ... και αγναντεύει τον κόσμο απο ψηλά Αυτή είναι γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Ο πυρροθριξ: #6.010 02-05-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως αν με το καλό πάρεις τον Evian (τον Έρωτα της ζωής σου δηλαδή) να τα προσέξεις τα 2 αρσενικούλια μη φαγωθούν... κι επειδή θα τον ψιλοαπομονώσεις... θα ζηλέψει ο Μελάνωρας... αν και πιστεύω ότι είναι καλούλης ο Μελάνωρας και θα τα πάνε καλά τελικά... Ξέχασα να σου πω ότι το Σ/Κ η μία θα πάει στην Έκθεση κι η άλλη θα κάτσει με τα μωρά και ίσως να μην έχουμε νέα γιατί δεν θα προλάβουν να γράψουν... Click για ανάπτυξη... Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η Βάσια13859: #6.011 02-05-08 14:55 αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ μην μιλατε για γλυκα πεθαινω....ειναι η αδυναμία μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Βάσια13859: #6.012 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μπααα σιγα μην φαγωθουν ,το καλο μου τρελενεται για παρεα!αφου δεν σας ειπα για τον γατο-φιλο του?τωρα τον αφηνει και του τρωει το φαι και μια μερα τους βρηκα να κοιμουνται μαζι!!τι να κανει το ερμο?πολλες οι ωρες της μοναξιας.. Click για ανάπτυξη... Evian παντως το ψηφιζω με χιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #6.013 02-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ειμαι μια κλωσιτσα και κλωσσαω το ποντικι μου μεσα στη φωλιτσα! Click για ανάπτυξη... Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.014 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αχ, Βάσια, είναι ένας Θεσσαλονικιός ζαχαροπλάστης, να δεις πώς λέγεται...Χατζηφωτίου, μάλλον.. έχει ανοίξει στην οδό Ιπποκράτους λίγο πιο πάνω από τη γωνία με Ακαδημίας. Και έχει μέσα κάτι γλυκά!!! Σλουρπ!!! Τσουρέκια, παστάκια και απίθανα πουράκια!!! Click για ανάπτυξη... Χατζηφωτίου ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #6.015 02-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ο Τενκερλης ειναι αλλο πραγματι δε θα δινα να ειχα τα κουτκουμπινακια τωρα, αλλα και ο Χατζης ειναι πολυ καλος και η καλυτερη τουρτα που εχω φαει στη ζωη μου ειναι τουρτα μερεντα απο τον Μιλτο της Θεσ/κης!αχ τι θυμηθηκα τωρα....θα παω σε κανενα ζαχαροπλαστειο... Click για ανάπτυξη... ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #6.016 02-05-08 14:58 πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.017 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΤΑΜΑΤΑ πρσπαθω να κανω διαιτα και θα με στειλεις στο περιπτερο για σοκολατα Click για ανάπτυξη... Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει; ) Το έβαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Βάσια13859: #6.018 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μήπως να έβαζα και το δικό μου γατόδεντρο μπροστά στη μπαλκονόπορτα μπας και ανέβει να αγναντέψει;Θα το δοκιμάσω Click για ανάπτυξη... σαφως και να το βαλεις εκει!εμενα περναει ολη τη μερα πανω και βλεπει εξω για να κουτσομπολευει!και το βραδυ εκει κοιμαται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Fotini έγραψε: #6.019 02-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πηρα και μια φοβερη βούρτσα που εχει ενα πλαστικο και βγαζει τις τριχες απο τη βουρτσα και βολευει, και της αρεσει πολυ το χτενισμα, και 2 πιατα trendy πηραμε, θα σας βαλω φωτο και απο αυτα να τα δειτε! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #6.020 02-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury... (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει Click για ανάπτυξη... εχει..και σταματιστε γιατι μου τρεχουν τα σαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.