Birman-maniacs

παω να ξαπλωσω λιγο κοριτσοπουλα, αν δεν με παρει ο υπνος θα σας ερθω παλι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παω να ξαπλωσω λιγο κοριτσοπουλα, αν δεν με παρει ο υπνος θα σας ερθω παλι!
αντε καλη σιεστα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτεινη μεχρι να κανουν ολοι το τεστ δεν μου στελνεις τις απαντησεις με πμ γιατι με εχει φαει η περιεργεια?

Τι δίαιτα; Μόλις τσάκισα ένα παγωτάκι Cadbury...:happy: (emoticon που να ξερογλείφεται, δεν έχει;)

Έχει....!!!

Να'το!! :lol::lol:

DSCN0509-1.jpg
κοιτατε πως σκαρφαλωνω στο δεντρο μου!
Είδες το κορίτσι σου που τίμησε τα χρήματα της μανούλας?? ;)

Έχει....!!!

Να'το!! :lol::lol:

Γιούλη, μη με βάζεις σε πειρασμό! Θα πάω στην κόλαση που θα αμαρτήσω με γάτο! :lol::lol::lol::lol:

Φωτεινη μεχρι να κανουν ολοι το τεστ δεν μου στελνεις τις απαντησεις με πμ γιατι με εχει φαει η περιεργεια?

Νο:bleh:

:whistle::whistle:

παρεξηγηθηκαμε?

Όχιιιιιι! Εγώ δεν παρεξηγούμαι με κάτι τέτοια:lol: Άλλωστε, ένα ίχνος bitch το έχω:lol::lol::lol:

Δε θέλω να σου πω με ΠΜ τις απαντήσεις γιατί δεν είναι δίκαιο προς τους άλλους. Άσε που μπορεί να κάνεις σκανταλιά και να τις μάθει και η Άντα...

:kiss:

Όχιιιιιι! Εγώ δεν παρεξηγούμαι με κάτι τέτοια:lol: Άλλωστε, ένα ίχνος bitch το έχω:lol::lol::lol:

Δε θέλω να σου πω με ΠΜ τις απαντήσεις γιατί δεν είναι δίκαιο προς τους άλλους. Άσε που μπορεί να κάνεις σκανταλιά και να τις μάθει και η Άντα...

:kiss:
παλι καλα γιατι ειμαι ηδη αρκετα στεναχωρημενη με τα γατακια,δεν μπορω αλλο..
Αι μαρη που θα κανω σκανταλια!!και να με περασει η Αντα σε βαθμολογια?χαζη ειμαι για?:lol:

παλι καλα γιατι ειμαι ηδη αρκετα στεναχωρημενη με τα γατακια,δεν μπορω αλλο..
Αι μαρη που θα κανω σκανταλια!!και να με περασει η Αντα σε βαθμολογια?χαζη ειμαι για?:lol:

Το αι μαρή το λένε στη Θεσσαλία!!! :lol:

γεια σας. εχω εναν γατο βιρμανιας να έρθω κι εγώ στη παρεα σας?

γεια σας. εχω εναν γατο βιρμανιας να έρθω κι εγώ στη παρεα σας?
φυσικα και το ρωτας?εδω ειμαι εγω που δεν εχω βιρμανακι(αλλα ονειρευομαι να εχω)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back