Birman-maniacs

Αχ, βρε ruko μου, πολλή δουλεια είχες βλέπω:/::lol:
Είδατε τι κάνατε καλέ με την πολλή πάρλα σας;;;:P:lol::lol::lol:

αχ μην μας κραζεις κι εσυ!:Pεμεις εδω το εχουμε δει καπως οτι ειμαστε μια παρεα και τα λεμε ολα, αναπτυσσουμε οτι θεμα μας κατεβασει!κακο αυτο αλλα αντε να το κοψεις για τι σαν παρεακι δεν σου ρχεται να πεις "α!κατσε να ανοιψω αλλο θέμα γι αυτο" και συν τοις αλλοις παντα καταληγουμε στα βιρμανακια οποτε παλι πρεπει να αλλαζουμε Post!δεν πειραζει ομως πιστευω να μαζευτουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ μην μας κραζεις κι εσυ!:Pεμεις εδω το εχουμε δει καπως οτι ειμαστε μια παρεα και τα λεμε ολα, αναπτυσσουμε οτι θεμα μας κατεβασει!κακο αυτο αλλα αντε να το κοψεις για τι σαν παρεακι δεν σου ρχεται να πεις "α!κατσε να ανοιψω αλλο θέμα γι αυτο" και συν τοις αλλοις παντα καταληγουμε στα βιρμανακια οποτε παλι πρεπει να αλλαζουμε Post!δεν πειραζει ομως πιστευω να μαζευτουμε!

Ναι μωρέ, σας καταλαβαίνω....;)
αλλά η πάρλα παραμένει πάρλα:P:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτεινη η Trixie εχει αυτοματη ποτιστρα με τρεχουμενο νερο, εσυ δεν έψαχνες?
24391_K_h.jpg

κακο αυτο αλλα αντε να το κοψεις για τι σαν παρεακι δεν σου ρχεται να πεις "α!κατσε να ανοιψω αλλο θέμα γι αυτο"

Όταν συμβαίνει αυτό μπορείτε να μου στέλνετε ένα πμ (με το λινκ της σελίδας με την άσχετη συζήτηση) για να σας κάνω σπλιτ.;)

Το λέω αυτό, επειδή έχει συμβεί κάποιος καινούργιος να ρωτάει κάτι και να του λέτε "Το έχουμε συζητήσει αυτό, ψάξε στις πίσω σελίδες". Ποιος θα κάτσει να διαβάσει 600+ σελίδες; Ενώ έτσι είναι πιο εύκολο για όλους.:)

Woody1.jpg
Δαναη ο παππούς!επειδη ρωτησες!
https://www.klassyklogs.co.uk/woody.html
The Birman Cat Club's Best Stud Cat show years 1998/99/2000
ρε παιδια τι ωραιο σοι που εχει η Αθηνουλα!!!!τι ματια ειναι αυτα?ζαλιζομαι!!!!!!
ε βγαλε και μια κοντινη με φως της Αθηνας να δουμε το ματι ντε!!!

Αχ, βρε ruko μου, πολλή δουλεια είχες βλέπω:/::lol:
Είδατε τι κάνατε καλέ με την πολλή πάρλα σας;;;:P:lol::lol::lol:
παιδια ναι εδω εχουμε μαζευτει ολες οι πολυλογουδες...:P

Γιουλη αντε να βαλεις κι εσυ του γαμπρου να δει ο erefer τι θα παρει, αν.......
Γιούλη βάλε καμια φωτογραφία για να το σκεφτώ πολύ αν θα πάρω απο εσάς:rolleyes::lol::lol::lol:Εντάξει μονο της Αθηνάς το σοϊ φτάνει,με πείσατε:D

Το μόνο που μένει είναι να "ξυπνήσει" η Αθηνά απο τη παιδική της ανωριμότητα:lol:Ρε Βάσια μήπως στην έδωσαν στειρωμένη?:DΑλήθεια,πως καταλαβαίνεις αν σου δώσουν θηλυκό και είναι στειρωμένο,φαίνονται τα ράμματα?:hmm:

Το μόνο που μένει είναι "ξυπνήσει" η Αθηνά απο τη παιδική της ανωριμότητα:lol:Ρε Βάσια μήπως στην έδωσαν στειρωμένη?:DΑλήθεια,πως καταλαβαίνεις αν σου δώσουν θηλυκό και είναι στειρωμένο,φαίνονται τα ράμματα?:hmm:

ναι καλα φαινεται αν ειναι προσφατο!αλλα αφου μίλησα με τον εκτροφεα και μου ειπε οτι θα κανει πολυ ωραια μωρα, λες να ειναι στειρωμένη?;)

candy.jpg
ο παππους του Μορφέα!ε κουκλος?

april.jpg
και η γιαγια Μορφεα!

εχετε φύγει όλοι ε?καφεδακι και φαι?αυτα ειναι!εγω γυρισα για να την πεσω λίγο και σε καμια ωριτσα πάλι έξω!τα λεμε παιδια...

εμενα μου ειχαν παρει το λαπτοπ.Ημουν σπιτι και εκανα δουλειες.:down:
Ο παππους μορφεα ειναι κουκλος!!!Η γιαγια ειναι λιγο πανουκλα...:lol:
sorry Γιουλη!!!!

ναι καλα φαινεται αν ειναι προσφατο!αλλα αφου μίλησα με τον εκτροφεα και μου ειπε οτι θα κανει πολυ ωραια μωρα, λες να ειναι στειρωμένη?;)
Μήπως το είπε συμβολικά και τα μωρά εννοεί αυτά που θα βγάλει οταν πάει τουαλέτα:D:lol::lol::lol:

april.jpg
και η γιαγια Μορφεα!
Φοβερές γραμμές για Βιρμανίας αλλά ξέρετε τις απόψεις μου για αυτό το χρώμα:rolleyes::DΠάντως και τα 2 έχουν πάρα πολύ ωραίους προγόνους:up:Εντάξει,εντάξει θα περιμένω να ζευγαρώσουν μη με πιέζετε..:lol:

Ο παππούς όλα τα λεφτά:up:

ναι ναι:up:ενα τετοιον θελω τωρα!και η Αθηνα εχει μπλε μεσα στο σοι του πατερα της!

Φοβερές γραμμές για Βιρμανίας αλλά ξέρετε τις απόψεις μου για αυτό το χρώμα:rolleyes::DΠάντως και τα 2 έχουν πάρα πολύ ωραίους προγόνους:up:Εντάξει,εντάξει θα περιμένω να ζευγαρώσουν μη με πιέζετε..:lol:

οχι ρε συ εγω τα βαζω ως φωτογραφιες, κι εγω τωρα τα ψάχνω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back