Birman-maniacs

Τελικά πρέπει να εχω Βιρμανίτιδα:DΧαρακτηρίζομαι απο συνεχείς και έντονες σκέψεις με τάσεις μανίας σε Βιρμανίας,σχεδόν παντός τύπου χρωμάτων και ηλικίας:)Βάσια σα γιατρός,τι προτείνεις να μου δώσεις?:lol::lol::lol:

δεν ξερω κι εγω αυτο ψαχνω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN0571_thumb.jpg
κοιτα ξαπλες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN0575_thumb.jpg

DSCN0576_thumb.jpg
πηγαινε στο gallery να δεις!

DSCN0578_thumb.jpg
και η τελευταια να μην με κραξουν!

DSCN0578_thumb.jpg
και η τελευταια να μην με κραξουν!
Τι ξάπλες είναι αυτές,θα μας τρελάνει η Αθηνά σου:lol:

Τι ξάπλες είναι αυτές,θα μας τρελάνει η Αθηνά σου:lol:

καλα ουτε εγω την ειχα δει ετσι!μου το ελεγε ο Γιωργος οτι τα εκανε αυτα το Πασχα που ελειπα και δεν το πιστευα!τωρα το ειδα κι εγω!:):lol:

Οι φωτογραφίες που έχεις είναι τρομερές δεν τις είχα δεί,περιττά τα λόγια,δεν παίζεται η Αθηνά σου:DΘα παραγγείλω απο το ebay εκείνη τη κούκλα Βιρμανίας και θα κάνω πως είναι αληθινή:lol:

Οι φωτογραφίες που έχεις είναι τρομερές δεν τις είχα δεί,περιττά τα λόγια,δεν παίζεται η Αθηνά σου:DΘα παραγγείλω απο το ebay εκείνη τη κούκλα Βιρμανίας και θα κάνω πως είναι αληθινή:lol:

ελα μωρε!πιο γρηγορα απο εμενα και τη Γιουλη θα αποκτησεις βιρμανακι!βεβαια εγω εβλεπα μονο φωτογραφίες απο εκτροφεια, αλλα παλι με φουντωνανε!αγαλι αγαλι!:lol:

σας αφηνω καλο βράδυ, τα λέμε αυριο!ονειρα γλυκα και πονηρα με βιρμανακια:D

Βάσια αν την κρατάμε εγώ κι εσύ την Αθηνά και βάλει η Γιούλη τον Μορφέα απο πίσω θα κάνουμε τίποτα?:DΔεν νομίζω να μας πάνε μέσα για βιασμό εκ προμελέτης,εξάλλου για γάτες πρόκειται:lol:Εμεις απλώς θα κρατάμε την Αθηνά και θα την εμψυχώνουμε:"Ηρέμησε κορίτσι μου,τελειώνει το μαρτύριο κτλ":lol::lol::lol:

Βάσια αν την κρατάμε εγώ κι εσύ την Αθηνά και βάλει η Γιούλη τον Μορφέα απο πίσω θα κάνουμε τίποτα?:DΔεν νομίζω να μας πάνε μέσα για βιασμό εκ προμελέτης,εξάλλου για γάτες πρόκειται:lol:Εμεις απλώς θα κρατάμε την Αθηνά και θα την εμψυχώνουμε:"Ηρέμησε κορίτσι μου,τελειώνει το μαρτύριο κτλ":lol::lol::lol:

ναι να την κραταμε, αλλα τι να κανει?αν δεν υπαρχει ωαριο να γονιμοποιηθεί τι να κανει?το κλουβιο αυγο?:lol::lol:σιγα σιγα με το καλο....η συμπεθερα να περιμενει μονο...

παντως η αληθεια ειναι οτι στις γατες το sex ειναι επωδυνο καθως το "οργανο" του γατουλι εχει τριχουλες στη βαση και ειναι επωδυνο....γι αυτο τις σβερκωνουν τις καημενες:(ατιμες ορμονες τι κανετε;)

Βιρμανίας θα πάρω σίγουρα,το θέμα είναι πότε?Καληνύχτα θα τα πούμε αύριο και σκέψου το λίγο για το βιασμό της Αθηνάς..είναι για καλό,θα γίνει μάνα!:D:hello:

καληνυχτα!και μην τη μελετας αλλο γιατι φταρνιζοταν και την επιασε και λοξυγγας!:Dστα αληθεια!

Τη φάγαμε:lol:

Καλημέρα!

Μου λείψατε παιδάκια!! :(
Ευτυχώς μιλήσαμε στο τηλέφωνο...

Δανάηηηηηηηηη..... είχαμε κανένα νέο από τα μέτωπα????

Βρήκα ένα όνομα για αρσενικό Βιρμανό που με ξετρέλανε απίστευτα (συγνώμη αλλά σκασίλα μου αν δεν σας αρέσει:lol:) εμπνευσμένο από το μάτια του παππού της Αθηνάς και το σχόλιο της Δανάης ότι μοιάζουν με το μπλε του Αιγαίου!!
Αιγαίας. Τι λές Δανάη???
Και μη μου κάνετε συνειρμούς για τα χαζοτουρκοελληνικά σήριαλ...:P:lol:

Αυτή είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ φωτό!!
Βάσια, θα στα απαγάγω όλα τα γατιά που θα κάνει η Αθηνά!! :lol:

Αυτή είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ φωτό!!
Βάσια, θα στα απαγάγω όλα τα γατιά που θα κάνει η Αθηνά!! :lol:

ευχαριστουμε συμπεθερούλα!το μπαλακι απο το γατοδεντρο ειναι 2 η φορα που το ξίλωσε!αυτη δεν παιζει με αυτο, κρεμιεται σαν τη μαιμου, το παιρνει αγκαλια και φευγει...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back