Birman-maniacs

Λοιπόν, επειδή προφανώς δεν έγινα κατανοητή: φυσικά και εδώ γίνεται συζήτηση για γάτες Βιρμανίας. Αλλά τα γενικότερα θέματα, που δεν αφορούν ΜΟΝΟ τις γάτες Βιρμανίας, πρέπει να ανοίγονται στις σωστές κατηγορίες.
Ένα παράδειγμα από τα σημερινά:

(κ.λπ. - δεν το παραθέτω ολόκληρο)
Κι από κάτω η απάντηση:

Και η συζήτηση συνεχίζεται.

Αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να γίνεται στα Προβλήματα υγείας, γιατί μας αφορά δυνητικά όλους. Το φόρουμ δεν είναι chat, είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων. Δεν είναι κρίμα να μη μπορούν να ωφεληθούν όλοι από τη συζήτηση που γίνεται εδώ; Δεν είναι κρίμα να μην υπάρχει συσσωρευμένη γνώση για έναν χρήστη που θα μπει στο μέλλον με παρόμοιο πρόβλημα; Γι' αυτό λέμε να μπαίνουν τα θέματα στις σωστές κατηγορίες και όχι από βίτσιο.

Και αυτή η συζήτηση θα σπλιταριστεί.

χιλια συγγνωμη παλι ξεχαστηκαμε, η αληθεια ειναι οτι εγω δεν γνωριζω να κανω spit και μετα απο την ανταλλαγη αποψεων οντως θα επρεπε να σου στειλουμε μηνυμα!:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εισαι λιγο sycho?? μια κλαις και μια γελας!! τι εισαι dr Jeikel and mister Hide?

γιατι το λες αυτο:(:lol:?

ελα μωρε η θλιψη ειναι για μενα και τα γελια για τον Κουγια!αχου τωρα κλαει τι να κανω να μην γελασω>?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χιλια συγγνωμη παλι ξεχαστηκαμε, η αληθεια ειναι οτι εγω δεν γνωριζω να κανω spit και μετα απο την ανταλλαγη αποψεων οντως θα επρεπε να σου στειλουμε μηνυμα!:confused:

Βάσια... μπορείς να ανοίξεις θέμα... μάλλον αυτό εννοεί η ruko...:hmm:

Βάσια... μπορείς να ανοίξεις θέμα... μάλλον αυτό εννοεί η ruko...:hmm:

ναι καταλαβα, αλλα εγω δεν ξερω να το κανω:(καλα θα προσπαθησουμε να συνετιστουμε!Η Φωτεινη φταει τωρα...:lol::lol:πλακα κανω μην με δειρετε!

Tο καταλαβαίνω οτι ειναι καλό να ανοίγονται γενικα θεματα, απλα και εγω οταν πρωτομπήκα και ήθελα μια αμεση απαντηση, χαθηκα στην αναζήτηση παλιων θεματων, δεν ηξερα ποιο να διαβάσω και μετα ηταν οτι ηταν απαντησεις προς αλλους...σαν να μην αγγιζαν το προβλημα μου, εμενα...

Γιουλη εστειλα στον erefer δες και το ΠΜ!

απο δω και περα να το εχουμε στο νου μας και να το θυμιζει η μια στην αλλη!

Μετα εδω που συζηταμε τα παντα :redface: ειναι επειδη σας γνωρισα κ σας εμπιστευτηκα, τωρα να ανοιγονται δεν ξερω που νεα θεματα ,αντε τωρα τα ψαξω....δεν ξερω επειδη ειμαι κ εσωστρεφης, θελω λιγο την ''ασφαλεια'' της φιλιας μας. Διαφορετικα θα κλειστω και παλι στο καβουκι μου:(

αν λεω κατι λαθος, διορθωστε με....:|

Μετα εδω που συζηταμε τα παντα :redface: ειναι επειδη σας γνωρισα κ σας εμπιστευτηκα, τωρα να ανοιγονται δεν ξερω που νεα θεματα ,αντε τωρα τα ψαξω....δεν ξερω επειδη ειμαι κ εσωστρεφης, θελω λιγο την ''ασφαλεια'' της φιλιας μας. Διαφορετικα θα κλειστω και παλι στο καβουκι μου:(

Άντα μιλάει η ruko για θέματα σοβαρά... Όπως υγείας... π.χ. το σημερινό θέμα της Φωτεινής για τα κακάκια της Ρενάτας... αυτό έπρεπε να το ανοίξουμε σε νέο Post... τα καθημερινά τα δικά μας όχι...

Απ'την αλλη σορρυ....αλλα τωρα νιωθω σαν να με παρακολουθουν. Απλα νιωθω λιγο παραξενα που θα πρεπει να σκεφτω αν κανει ή οχι να πω κατι....τωρα σκεφτομαι ας πουμε, μηπως εχω προσβάλει κ καποιον με αυτα που εχω πει...

Απ'την σορρυ....αλλα τωρα νιωθω σαν να με παρακολουθουν. Απλα νιωθω λιγο παραξενα που θα πρεπει να σκεφτω αν κανει ή χι να πω κατι....τωρα σκεφτομαι ας πουμε, μηπως εχω προσβάλει κ καποιον με αυτα που εχω πει...

ελα Αντουλα δεν εχεις θιξει καποιον!μια χαρα απλα για τα θεματα τα γενικα λενε οι moderators!

καλα ο Κουγιας εχει ακομα το σημαδι στο μαγουλο!απο τον καβγα με την Βατιδου!αστα εχει φυγει ο ανθρωπος!

Δεν μου λες, τελικά στο τουνελ δεν δινει καμια σημασια?

ελα Αντουλα δεν εχεις θιξει καποιον!μια χαρα απλα για τα θεματα τα γενικα λενε οι moderators!

Ναι... καλέ... για τα θέματα υγείας π.χ.
Για να μοιραζόμαστε τα θέματα και με τα άλλα παιδιά του forum!

Και θυμησε μου ποσο το πηρες...σκεφτομουν να παρω και ενα πιο παλια, αλλα στα πετ σοπ δεν βρηκα κατι.

ναι καταλαβα, αλλα εγω δεν ξερω να το κανω:(καλα θα προσπαθησουμε να συνετιστουμε!Η Φωτεινη φταει τωρα...:lol::lol:πλακα κανω μην με δειρετε!

Για να ανοίξεις νέο θέμα πηγαίνεις στην αντίστοιχη κατηγορία (π.χ. Προβλήματα υγείας, Συμπεριφορά και εκπαίδευση κ.λπ.) και πατάς το κουμπί Νέο θέμα:P πάνω αριστερά. Δεν ξέρω αν εννοούσες αυτό.
Γενικά, αν δεν ξέρετε πώς λειτουργεί κάτι στο φόρουμ, υπάρχει το θέμα Ερωτήσεις και απαντήσεις.;)

Tο καταλαβαίνω οτι ειναι καλό να ανοίγονται γενικα θεματα, απλα και εγω οταν πρωτομπήκα και ήθελα μια αμεση απαντηση, χαθηκα στην αναζήτηση παλιων θεματων, δεν ηξερα ποιο να διαβάσω και μετα ηταν οτι ηταν απαντησεις προς αλλους...σαν να μην αγγιζαν το προβλημα μου, εμενα...

Για τέτοιες δουλειές υπάρχει το κουμπί της Αναζήτησης πάνω δεξιά. Από εκεί μπορείς να ψάξεις είτε με βάση κάποιο keyword είτε να επιλέξεις Εξελιγμένη αναζήτηση για να ψάξεις μόνο τους τίτλους μηνυμάτων.

Δεν λέω ότι όποτε έχετε κάποια απορία πρέπει πάση θυσία να βρείτε ένα παλιό θέμα για να την κολλήσετε εκεί, απλά να γράφετε τις απορίες σας στις σωστές κατηγορίες, ώστε να τις βρίσκουμε όλοι πιο εύκολα.:)

Για να ανοίξεις νέο θέμα πηγαίνεις στην αντίστοιχη κατηγορία (π.χ. Προβλήματα υγείας, Συμπεριφορά και εκπαίδευση κ.λπ.) και πατάς το κουμπί Νέο θέμα:P πάνω αριστερά. Δεν ξέρω αν εννοούσες αυτό.
Γενικά, αν δεν ξέρετε πώς λειτουργεί κάτι στο φόρουμ, υπάρχει το θέμα Ερωτήσεις και απαντήσεις.;)

Για τέτοιες δουλειές υπάρχει το κουμπί της Αναζήτησης πάνω δεξιά. Από εκεί μπορείς να ψάξεις είτε με βάση κάποιο keyword είτε να επιλέξεις Εξελιγμένη αναζήτηση για να ψάξεις μόνο τους τίτλους μηνυμάτων.

Δεν λέω ότι όποτε έχετε κάποια απορία πρέπει πάση θυσία να βρείτε ένα παλιό θέμα για να την κολλήσετε εκεί, απλά να γράφετε τις απορίες σας στις σωστές κατηγορίες, ώστε να τις βρίσκουμε όλοι πιο εύκολα.:)

οκ ευχαριστω!

Όσο γι' αυτά που λες, Άντα, να σου θυμίσω ότι εδώ ο χώρος είναι δημόσιος. Οποιοσδήποτε σερφάρει στο ίντερνετ μπορεί να διαβάσει αυτές τις συζητήσεις.
Πάντως να σου πω ότι δε χρειάζεται να ντρέπεσαι ή να αισθάνεσαι άσχημα, γιατί όλοι εδώ είμαστε μια παρέα.:)

Και θυμησε μου ποσο το πηρες...σκεφτομουν να παρω και ενα πιο παλια, αλλα στα πετ σοπ δεν βρηκα κατι.

το πηρα 29 ευρω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back