Birman-maniacs

παραθεση για την αμμο!κι εγω everclean ψηφιζω!εγω παιρνω αυτη που δεν κολαει στα πατουσια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαλσαμωμένη Καλυψώ! :lol:

CIMG0492.JPG
τι μουστακι ειναι αυτο, κοριτσι πραγμα??!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντα εσένα χώνονται στη ντουλάπα?

Εμένα θέλουν πολύ προσοχή, ειδικά η Καλυψώ όπου πριν φύγω από το σπίτι, ελέγχω ότι είναι και τα 2 έξω για να μη κλείσω κανένα μέσα κατα λάθος... :(

παραθεση για την αμμο!κι εγω everclean ψηφιζω!εγω παιρνω αυτη που δεν κολαει στα πατουσια!

:P:P
Είναι επειδή δεν έχεις δοκιμάσει την κρυσταλική... :lol:
Πλάκα κάνω... με ό,τι βολεύεται ο καθένας...

Γρήγορα στα σκυλιά σου εσύ:mad:... κοπανατζού!:lol:

παιδια το πλακακι τελειο!Γιουλη εγω το θελω!
Το βρήκα από εκτροφείο... κι εμένα μου άρεσε πολύ...

θα μαθω το απογευμα για τις σταγονες Γιουλη και θα σου πω!

παιδια καλημερα σε ολους!!!εχω ξεκινησει και διαβαζω απο τις 12...μεχρι να τελειωσω...περασαν 3 τεταρτα!!!!:)
χθες ετρεχα σαν την τρελη!!!πηγα ικεα το οποιο ειναι πολυ μουφα και δεν ξαναπαω!!!!χασαμε πολλες ωρες και αυτα ππου θελαμε δεν υπηρχαν:down:
μετα πηγαμε macro,practiker..φορτωσα και κατι βαζα για το μαγαζι..ξερετε τι ωρα γυρισα?10 το βραδυ.Τα ποδια μου απο το πρηξιμο ειχαν γινει σαν το ροπαλο του Ηρακλη..:(

γεια σου Δαναη!μας ελειψες!ειδικα εγω που ειμαι και μετα τις 7 μεσα, σνιφ!μονη μου τα ελεγα!

Και τα δυο τους τρελαίνονται για τη ντουλαπα!ο Αλφι ειδικά του αρεσει να μασουλαει κ κορδονια!! βεβαια καινουριο φετιχ εχει τωρα...μην βρει κορδονι, το μασαει. Ειδικα το πρωι που θες να φορεσεις το αθλητικο σου να φύγεις, αυτος σε κυνηγαει για να το αρπάξει..και εσυ τσουπ τσουπ να δενεις τα κορδονια στο ενα ποδι!! μια τρελα ειμαστε!! :lol:

κανα νεο απο τα γερμανακια?

παιδια καλημερα σε ολους!!!εχω ξεκινησει και διαβαζω απο τις 12...μεχρι να τελειωσω...περασαν 3 τεταρτα!!!!:)
χθες ετρεχα σαν την τρελη!!!πηγα ικεα το οποιο ειναι πολυ μουφα και δεν ξαναπαω!!!!χασαμε πολλες ωρες και αυτα ππου θελαμε δεν υπηρχαν:down:
μετα πηγαμε macro,practiker..φορτωσα και κατι βαζα για το μαγαζι..ξερετε τι ωρα γυρισα?10 το βραδυ.Τα ποδια μου απο το πρηξιμο ειχαν γινει σαν το ροπαλο του Ηρακλη..:(

:lol::lol:Αυτό μόνη σου το σκέφτηκες ή είναι έκφραση?:lol::lol:

Γεια σου Δανάη!! το εχω παθει αυτο με το ΙΚΕΑ. Σπανια βρισκω κατι να μου αρεσει, και συνηθως μικροπράγματα!!

Και τα δυο τους τρελαίνονται για τη ντουλαπα!ο Αλφι ειδικά του αρεσει να μασουλαει κ κορδονια!! βεβαια καινουριο φετιχ εχει τωρα...μην βρει κορδονι, το μασαει. Ειδικα το πρωι που θες να φορεσεις το αθλητικο σου να φύγεις, αυτος σε κυνηγαει για να το αρπάξει..και εσυ τσουπ τσουπ να δενεις τα κορδονια στο ενα ποδι!! μια τρελα ειμαστε!! :lol:

Εμένα ο Μορφέας μου'χει αχρηστέψει 3 φορτιστές κινητού...:(

Η Πισου τρελαινεται για οδοντικο νημα!! της αρεσει να το μασαει !!

Γεια σου Δανάη!! το εχω παθει αυτο με το ΙΚΕΑ. Σπανια βρισκω κατι να μου αρεσει, και συνηθως μικροπράγματα!!

Ένας φίλος μου είπε το καλύτερο για το ΙΚΕΑ!
Πήγε να αγοράσει μια ντουλάπα, αλλά είχαν πολύ λίγα μέρη της ντουλάπας απομείνει στο stock, τα υπόλοιπα θα τα έφερναν... κάποια στιγμή... κι αυτός τους είπε...

"Αφήστε το... δε πειράζει... άμα είναι έτσι... θα προτιμήσω τη deagostini" :lol:

Η Πισου τρελαινεται για οδοντικο νημα!! της αρεσει να το μασαει !!

Τέλεια!Αυτό θα της κάνει και οδοντικό καθαρισμό! :lol:

Ένας φίλος μου είπε το καλύτερο για το ΙΚΕΑ!
Πήγε να αγοράσει μια ντουλάπα, αλλά είχαν πολύ λίγα μέρη της ντουλάπας απομείνει στο stock, τα υπόλοιπα θα τα έφερναν... κάποια στιγμή... κι αυτός τους είπε...

"Αφήστε το... δε πειράζει... άμα είναι έτσι... θα προτιμήσω τη deagostini" :lol:
καλε και μας ετσι μας ειπαν..γκρρρρρρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back