πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:06 Ο πυρροθριξ: #6.701 06-05-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γονείς του Richie και ο Richie από ένα άλλο εκτροφείο της Βαυαρίας που έστειλε η Δανάη... Ο πατέρας... Η μαμά... και ο Richie..seal point... 4 εβδομάδων... Όλα αυτά μέχρι να μας απαντήσουν οι Γερμανίδες για τον Evian... Click για ανάπτυξη... πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι κουκλοοοοοοοοοος????????????????? και κανει και για εκτροφη!Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:08 Ο πυρροθριξ: #6.702 06-05-08 15:08 μπαμπας μαμα δεν ειναι κουλοι??????????αααχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η Fotini έγραψε: #6.703 06-05-08 15:10 Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.704 06-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι κουκλοοοοοοοοοος????????????????? και κανει και για εκτροφη!Γιουλη Click για ανάπτυξη... Τον έχει breeding point??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.705 06-05-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #6.706 06-05-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Richie..seal point... 4 εβδομάδων... Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ήταν και η Ρενάτα μωρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.707 06-05-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.708 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να σου πω... κι εμένα όταν σκουραίνει πολύ η μύτη δεν με τρελαίνει... συνήθως τα choc. το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η Fotini έγραψε: #6.709 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γονείς του Richie και ο Richie από ένα άλλο εκτροφείο της Βαυαρίας που έστειλε η Δανάη... Ο πατέρας... Η μαμά... και ο Richie..seal point... 4 εβδομάδων... Όλα αυτά μέχρι να μας απαντήσουν οι Γερμανίδες για τον Evian... Click για ανάπτυξη... πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι κουκλοοοοοοοοοος????????????????? και κανει και για εκτροφη!Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:08 Ο πυρροθριξ: #6.702 06-05-08 15:08 μπαμπας μαμα δεν ειναι κουλοι??????????αααχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η Fotini έγραψε: #6.703 06-05-08 15:10 Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.704 06-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι κουκλοοοοοοοοοος????????????????? και κανει και για εκτροφη!Γιουλη Click για ανάπτυξη... Τον έχει breeding point??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.705 06-05-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #6.706 06-05-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Richie..seal point... 4 εβδομάδων... Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ήταν και η Ρενάτα μωρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.707 06-05-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.708 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να σου πω... κι εμένα όταν σκουραίνει πολύ η μύτη δεν με τρελαίνει... συνήθως τα choc. το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η Fotini έγραψε: #6.709 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπαμπας μαμα δεν ειναι κουλοι??????????αααχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η Fotini έγραψε: #6.703 06-05-08 15:10 Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.704 06-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι κουκλοοοοοοοοοος????????????????? και κανει και για εκτροφη!Γιουλη Click για ανάπτυξη... Τον έχει breeding point??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.705 06-05-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #6.706 06-05-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Richie..seal point... 4 εβδομάδων... Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ήταν και η Ρενάτα μωρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.707 06-05-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.708 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να σου πω... κι εμένα όταν σκουραίνει πολύ η μύτη δεν με τρελαίνει... συνήθως τα choc. το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η Fotini έγραψε: #6.709 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.704 06-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι κουκλοοοοοοοοοος????????????????? και κανει και για εκτροφη!Γιουλη Click για ανάπτυξη... Τον έχει breeding point??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.705 06-05-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #6.706 06-05-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Richie..seal point... 4 εβδομάδων... Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ήταν και η Ρενάτα μωρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.707 06-05-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.708 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να σου πω... κι εμένα όταν σκουραίνει πολύ η μύτη δεν με τρελαίνει... συνήθως τα choc. το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η Fotini έγραψε: #6.709 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πειτε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι κουκλοοοοοοοοοος????????????????? και κανει και για εκτροφη!Γιουλη Click για ανάπτυξη... Τον έχει breeding point??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.705 06-05-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #6.706 06-05-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Richie..seal point... 4 εβδομάδων... Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ήταν και η Ρενάτα μωρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.707 06-05-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.708 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να σου πω... κι εμένα όταν σκουραίνει πολύ η μύτη δεν με τρελαίνει... συνήθως τα choc. το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η Fotini έγραψε: #6.709 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:12 Η Fotini έγραψε: #6.706 06-05-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Richie..seal point... 4 εβδομάδων... Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ήταν και η Ρενάτα μωρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.707 06-05-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.708 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να σου πω... κι εμένα όταν σκουραίνει πολύ η μύτη δεν με τρελαίνει... συνήθως τα choc. το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η Fotini έγραψε: #6.709 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και ο Richie..seal point... 4 εβδομάδων... Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι ήταν και η Ρενάτα μωρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.707 06-05-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.708 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να σου πω... κι εμένα όταν σκουραίνει πολύ η μύτη δεν με τρελαίνει... συνήθως τα choc. το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η Fotini έγραψε: #6.709 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το!! https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.708 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να σου πω... κι εμένα όταν σκουραίνει πολύ η μύτη δεν με τρελαίνει... συνήθως τα choc. το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η Fotini έγραψε: #6.709 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντε, βρε που θες και seal point για εκτροφή κιόλας! Όσο για τον μικρό, είναι κουκλί όπως όλα τα μικρά! Και η μαμά του μου αρέσει πολύ, περισσότερο από τον μπαμπά... Αυτός έχει πολύ σκούρα μύτη Γιούλη, πες στη Δανάη και για εκείνο το εκτροφείο στην Αυστρία που κοιτούσαμε τότε σπίτι μου... Σε αυτό (της Βιέννης), Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... Να σου πω... κι εμένα όταν σκουραίνει πολύ η μύτη δεν με τρελαίνει... συνήθως τα choc. το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η Fotini έγραψε: #6.709 06-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Litter c θα είναι τέλη Μάη... και προβλέπεται να βγάλει κουκλιά!! Αλλά ποιος πάει Αυστρία?... Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.710 06-05-08 15:17 Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.711 06-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η Fotini έγραψε: #6.712 06-05-08 15:19 Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Fotini έγραψε: #6.713 06-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τέλεια!! Δανάη στείλε για τη litter c... Και πες ότι έχεις μια φίλη που μπορεί να έλθει να το πάρει!! Η litter c έχει πανέμορφους γονείς!!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.714 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... Ναι... το χρώμα τους κολάει κάποιους αλλά η ομορφιά τους δεν παίζεται.. για μένα αυτοί οι Ολανδοί έχουν τις πιο όμορφες γάτες... μπες και δες... https://home.planet.nl/~true-blue.friends/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.715 06-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτσε, καλέ! Μπορεί η κοπέλα να θέλει να πάει εκείνη ή να στείλει τον άντρα της. Τη ρωτήσαμε αν θέλει να μου πληρώσει και το εισητήριο; Click για ανάπτυξη... Για να στο λέω κάτι ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.716 06-05-08 15:23 Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φωτεινή! Σου'χω δουλειά για το ψαχτήρι σου.. είναι κάτι σταγόνες για δροσερή αναπνοή που μπαίνουν στο νερό τους... μπορείς να ψαχουλέψεις στο Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.717 06-05-08 15:28 Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε παιδιά! Στην υγεία μας! Ασπρο πάτο! Δανάη πρόσεξε εσύ μη... μεθύσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #6.718 06-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ μια τέτοια γάτα ονειρεύομαι... Η μια τέτοια... Click για ανάπτυξη... Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.719 06-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:40 Η Raisa έγραψε: #6.720 06-05-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ κρυβοΒιρμανιακή είσαι μου φαίνεται, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα... Click για ανάπτυξη... Μωρέ λεεεεςςςςςς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.