ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.721 06-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ λεεεεςςςςςς; Click για ανάπτυξη... Nαι! Θα σε ανταλλάξω με το γιο μου... εσύ θα έρθεις σε μας... κι ο γιος μου σ' εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:43 Η Raisa έγραψε: #6.722 06-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι! Θα σε ανταλλάξω με το γιο μου... εσύ θα έρθεις σε μας... κι ο γιος μου σ' εσάς! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Πότε να έρθω; Έχω και σχέδια για μας τις δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.723 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τέλεια!!!! Πότε να έρθω; Έχω και σχέδια για μας τις δυο Click για ανάπτυξη... Ναι! Να φτιάξουμε νέα ράτσα! Στο'γραψα στους British! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Raisa έγραψε: #6.724 06-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Να φτιάξουμε νέα ράτσα! Στο'γραψα στους British! Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #6.725 06-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... αν σοβαρολογεις πεστο μου γιατι εισιτηριο εγω πληρωνω χαλαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:48 Ο πυρροθριξ: #6.726 06-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.727 06-05-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μίλαει! Στείλε και σε αυτούς!! Γιούπι! Τώρα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #6.728 06-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #6.729 06-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ λεεεεςςςςςς; Click για ανάπτυξη... Nαι! Θα σε ανταλλάξω με το γιο μου... εσύ θα έρθεις σε μας... κι ο γιος μου σ' εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:43 Η Raisa έγραψε: #6.722 06-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι! Θα σε ανταλλάξω με το γιο μου... εσύ θα έρθεις σε μας... κι ο γιος μου σ' εσάς! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Πότε να έρθω; Έχω και σχέδια για μας τις δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.723 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τέλεια!!!! Πότε να έρθω; Έχω και σχέδια για μας τις δυο Click για ανάπτυξη... Ναι! Να φτιάξουμε νέα ράτσα! Στο'γραψα στους British! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Raisa έγραψε: #6.724 06-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Να φτιάξουμε νέα ράτσα! Στο'γραψα στους British! Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #6.725 06-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... αν σοβαρολογεις πεστο μου γιατι εισιτηριο εγω πληρωνω χαλαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:48 Ο πυρροθριξ: #6.726 06-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.727 06-05-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μίλαει! Στείλε και σε αυτούς!! Γιούπι! Τώρα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #6.728 06-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #6.729 06-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nαι! Θα σε ανταλλάξω με το γιο μου... εσύ θα έρθεις σε μας... κι ο γιος μου σ' εσάς! Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Πότε να έρθω; Έχω και σχέδια για μας τις δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.723 06-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τέλεια!!!! Πότε να έρθω; Έχω και σχέδια για μας τις δυο Click για ανάπτυξη... Ναι! Να φτιάξουμε νέα ράτσα! Στο'γραψα στους British! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Raisa έγραψε: #6.724 06-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Να φτιάξουμε νέα ράτσα! Στο'γραψα στους British! Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #6.725 06-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... αν σοβαρολογεις πεστο μου γιατι εισιτηριο εγω πληρωνω χαλαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:48 Ο πυρροθριξ: #6.726 06-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.727 06-05-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μίλαει! Στείλε και σε αυτούς!! Γιούπι! Τώρα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #6.728 06-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #6.729 06-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τέλεια!!!! Πότε να έρθω; Έχω και σχέδια για μας τις δυο Click για ανάπτυξη... Ναι! Να φτιάξουμε νέα ράτσα! Στο'γραψα στους British! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Raisa έγραψε: #6.724 06-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Να φτιάξουμε νέα ράτσα! Στο'γραψα στους British! Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #6.725 06-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... αν σοβαρολογεις πεστο μου γιατι εισιτηριο εγω πληρωνω χαλαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:48 Ο πυρροθριξ: #6.726 06-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.727 06-05-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μίλαει! Στείλε και σε αυτούς!! Γιούπι! Τώρα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #6.728 06-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #6.729 06-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Να φτιάξουμε νέα ράτσα! Στο'γραψα στους British! Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #6.725 06-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... αν σοβαρολογεις πεστο μου γιατι εισιτηριο εγω πληρωνω χαλαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:48 Ο πυρροθριξ: #6.726 06-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.727 06-05-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μίλαει! Στείλε και σε αυτούς!! Γιούπι! Τώρα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #6.728 06-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #6.729 06-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, πάω ευχαρίστως εγώ να σου φέρω Βιρμανάκι, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις Click για ανάπτυξη... αν σοβαρολογεις πεστο μου γιατι εισιτηριο εγω πληρωνω χαλαρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:48 Ο πυρροθριξ: #6.726 06-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.727 06-05-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μίλαει! Στείλε και σε αυτούς!! Γιούπι! Τώρα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #6.728 06-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #6.729 06-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΕΓΩ! Έχω και φίλους εκεί και είναι ευκαιρία να τους δω! Αν μου πληρώσει κάποιος και το εισητήριο, έτσι; Διαμονή, δική μου για ένα βράδυ Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.727 06-05-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μίλαει! Στείλε και σε αυτούς!! Γιούπι! Τώρα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #6.728 06-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #6.729 06-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σοβαρα μιλας ε? παιδια με εχετε κατασκλαβωσει!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά μίλαει! Στείλε και σε αυτούς!! Γιούπι! Τώρα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:52 Ο πυρροθριξ: #6.728 06-05-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #6.729 06-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πω πω....τι θεϊκή ομορφιά είναι αυτή μια τέτοια θα ήθελα και γω...και ας είμαι βρετανομανιακή Click για ανάπτυξη... καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #6.729 06-05-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ε Σ !!!! Κι ας είναι tabby Click για ανάπτυξη... εσυ το λες αυτο??????/πωπω πρεπει να ειναι πραγματικα υπεροχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.730 06-05-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα αυτες ειναι παρα πολυ ωραιες!!!!!!!!βρε λες να παρω tabby? Click για ανάπτυξη... Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:57 Ο πυρροθριξ: #6.731 06-05-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!! Για τους αναποφάσιστους Click για ανάπτυξη... λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.732 06-05-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον ψαχνοντας για τσιντσιλλα παλιοτερα,πετυχα εναν εκτροφεα στην Γερμανια οπου ειχε φτιαξει βρετανικες με χρωμα τσιντσιλλα...ηταν υπεροχες γατες... Click για ανάπτυξη... Άκου να δεις... ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:02 Ο πυρροθριξ: #6.733 06-05-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μη με ρωτάς... καλά όλες οι tabby δεν είναι τόσο θεικές όσο αυτές... Εγώ τρελαίνομαι αλλά με κράζουν όλοι...βέβαια σκασίλα μου... γούστα είναι αυτά... Κολάνε μωρέ στα χρώματα δε βλέπουν ότι οι tabby έχουν τέλεια χαρακτηριστικά...ειδικά το λευκό περίγραμμα γύρω από τα μάτια που τους προσδίδει γοητεία και το'χουν μόνο αυτές... Click για ανάπτυξη... και ο μελανωρ μου εχει!χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.734 06-05-08 16:06 ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:06 Ο πυρροθριξ: #6.735 06-05-08 16:06 το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #6.736 06-05-08 16:10 Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον Φωτεινη στελνω mail Αυστρια κανονισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #6.737 06-05-08 16:21 το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το εστειλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.738 06-05-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε παιδια στο βελγικο που μου στειλατε που θα παω να δω την c? δεν το βλεπω η χαζη!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #6.739 06-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 335 336 337 338 339 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 337 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είναι Βελγικό... Αυστριακό είναι... εκεί που θα παει η Φωτεινή εαν... Αυτό... https://www.heilige-birma-katze.at/ Click για ανάπτυξη... ναι μωρε!μπερδευτικα.. στο σωστο εκτροφειο εστειλα mail παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.740 06-05-08 16:28 καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλα ολοι οι αλλοι ,εκτος απο τη Βασια που γυμναζει την απολλωνια κορμαρα,που ειναι? ηρθα εγω και φυγατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.