Birman-maniacs

Γιουλη ελπιζω να μην σε πειραζει που αντιγραφω μερικες φωτογραφιες που βαζεις με την Καλυψω και τον Μορφεα...θα παρω τον Κουγια για δικηγόρο αν επικαλεσεις το θεμα copyright!!! :lol::lol:

εχω σκασει!χθες για πρωτη φορα ειπα δεν θα δω Λαζοπουλο και θα το γραψω να το δω με τον Γιωργο οταν ερθει γιατι μου ζητησε και αυτος να το γραψω γιατι θα ειχε δουλεια!αποτελεσμα, η δουλεια του Γιωργου αναβληθηκε και το dvd recorder μετα απο 13 μηνες που το εχουμε χαλασε!τα νευρα μου χθες!παει ο Λαζοπουλος θα ελεγε και σχολιασμους για τον Κουγια.....:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην μου σκας το σαββατο εχει επαναληψη!! ;)ουτε εγω το ειδα...πολυ λιγο μονο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλι ελεγε για το υψος του...λεει ειναι 15 εκ ψηλοτερος απο τον Λαζόπουλο!!

Καλα εμενα απο τωρα προβληματίζονται...τι θα γινει τοτε, ειμαστε στο σταδιο που ανησυχουν για το τοξοπλασμα - α! και ο πατερας μου τον ιδιο προβληματισμο εχει :confused:

εχεις κανει εξεταση για τοξοπλασμα?μπορει να εχεις μολυνθει στο παρελθον και να εχεις ηδη τα αντισωματα, οποτε ληγει το θεμα!επισης την περιοδο της εγκυμοσυνης απλα θα εισαι πιο τυπικη στο πλυσιμο των χεριων!Για να σε καθυσηχασω, ξερω πολλες γυναικες κτηνιατρους και καμια δεν ειχε προβλημα με τοξοπλασμα!και αν εχουν επαφη με γατες ειτε δικες τους ειτε με "πελατες".Η φιλη μου δεν εχει καμια σχεση με γατες δεν τις θελει και κολλησε τοξοπλασμα το καλοκαιρι στη Μυτηλινη, απο ταβερνα....οποτε καλυτερα να κοψεις τα ωμα λαχανικα τοτε κι οχι τη γατα:lol:

την ξερεις τη γνωμη μου για το χρωμα!

Δεν ήταν το χρώμα που ήθελα να σας δείξω:(...είναι ο χαρακτήρας του γατιού... είναι η τρυφερότητα που βγάζει η φωτό...
κρίμα που δεν το καταλάβατε... :(

Παλι ελεγε για το υψος του...λεει ειναι 15 εκ ψηλοτερος απο τον Λαζόπουλο!!

πλακα κανεις?:Dαυτο δεν το ακουσα...ακουσα μονο την ατακα "Τατιανα εχεις τον Κουγια εδω, πρεπει να το εκμεταλευτεις και να κανεις μια εκπομπη διαφορετικη απο τις αλλες!":Pτι λεει ο ανθρωπος!

Δεν ήταν το χρώμα που ήθελα να σας δείξω:(...είναι ο χαρακτήρας του γατιού... είναι η τρυφερότητα που βγάζει η φωτό...
κρίμα που δεν το καταλάβατε... :(

το καταλαβαμε και το σχολιασαμε!εγω με την ελληνικη αποψη!:lol:

Άντα, τα κατάφερες με την υπογραφή σου;) Επομένως δε χρειάζεσαι να σου πω κάτι, ε;:confused:

Το e-mail μου θα σου το στείλω με ΠΜ.:)

εχεις κανει εξεταση για τοξοπλασμα?μπορει να εχεις μολυνθει στο παρελθον και να εχεις ηδη τα αντισωματα, οποτε ληγει το θεμα!επισης την περιοδο της εγκυμοσυνης απλα θα εισαι πιο τυπικη στο πλυσιμο των χεριων!Για να σε καθυσηχασω, ξερω πολλες γυναικες κτηνιατρους και καμια δεν ειχε προβλημα με τοξοπλασμα!και αν εχουν επαφη με γατες ειτε δικες τους ειτε με "πελατες".Η φιλη μου δεν εχει καμια σχεση με γατες δεν τις θελει και κολλησε τοξοπλασμα το καλοκαιρι στη Μυτηλινη, απο ταβερνα....οποτε καλυτερα να κοψεις τα ωμα λαχανικα τοτε κι οχι τη γατα:lol:
Τα ξερω ολα αυτα...τη μανα μου δεν μπορεις να καθησυχασεις...οτι φυλλαδιο να της δωσω, δεν μπορει να το καταλαβει, παει κ τελειωσε. Εχω κανει κ στη Πισου, θα κανω κ στον Αλφι εξεταση, θα κανω κ εγω..γνωριζω πως να προφυλακτω κτλ. :)

το καταλαβαμε και το σχολιασαμε!εγω με την ελληνικη αποψη!:lol:

ΟΚ!

100_1290.JPG

Άντα, τα κατάφερες με την υπογραφή σου;) Επομένως δε χρειάζεσαι να σου πω κάτι, ε;:confused:

Το e-mail μου θα σου το στείλω με ΠΜ.:)
ναι, το προβλημα ηταν στο δικτυο μαλλον, γιατι τα ιδια βηματα με χτες ακολουθησα και σημερα δουλεψε μια χαρα!! ;)

Βλεπω και μια αλλη στο βαθος...αυτη δεν μου αρεσει η μυτουλα της..

Ούτε εμένα μου αρέσει η μυτούλα της... ο ήρεμος χαρακτήρας της μου αρέσει Άντα...

Εσυ ειχες γατες οταν ο Χρηστος ηταν μωρακι?

Φωτεινουλα σου εστειλα εμαιλ για να δεις την διευθυνση μου!

Εσυ ειχες γατες οταν ο Χρηστος ηταν μωρακι?

Ναι... και γάτα και σκύλο... μέσα στο σπίτι της μητέρας μου... από την εγκυμοσύνη... είχα κάνει εξέταση... κι ο γιατρός μου είπε ότι όλα ήταν ΟΚ!

Με τον Αλφι δεν ανησυχω ...με την Πισου λιγο που ειναι κ ζηλιάρα, αλλα πιστευω οτι λειτουργεί το ενστικτο τους και μπορει να τα δω φύλακες στη πορτα!!!

Με τον Αλφι δεν ανησυχω ...με την Πισου λιγο που ειναι κ ζηλιάρα, αλλα πιστευω οτι λειτουργεί το ενστικτο τους και μπορει να τα δω φύλακες στη πορτα!!!

Δοκιμαστικά θα πας... και μη τυχόν καταλάβουν ότι φοβάσαι ή ότι δεν τα αφήνεις να δουν το μωρό... τότε ζηλεύουν... θα τα βάλεις κι αυτά στο παιχνίδι... θα τα αφήνεις να το μυρίζουν και να΄ρχονται κοντά του την ώρα που ασχολείσαι μαζί του... ;)

Να σας πω κατι να γελάσετε.....πριν απο 2 εβδομαδες, οι γονεις του Γιωργου ηρθαν στην Αθηνα για τη δοκιμη του νυφικου...δεν γινοταν λοιπον να μην περασουν κ απο εμας. Ειχα βαλει τον Αλφι στο τελευταιο δωματιο, δεν του αρεσε ομως και οταν ειδε οτι τα νιαουρητα και το κρατσ κρατσ στη πορτα δεν περνανε, αρχισε να την κοπαναει με δυναμη. Ακουγοταν ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ, ρωταει ο πατερας του: ''τι ακουγεται?'' και εγω απανταω ''η γατα μου''!!!!!!!! δεν μπορειτε να φανταστειτε την εκφραση του :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back