ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.061 07-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ κορίτσια... κανείς μας δεν το θέλει αυτό... ούτε να μας το κάνουν ούτε να το κάνουμε... Δεν ξενερώνετε όταν ο άντρας σας κάθεται να το κάνετε ό,τι θέλετε? Δεν είναι ωραίο να τα παίρνει μαζί σας καμιά φορά? Πλάκα κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.062 07-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... α.. ρε Φωτεινή μου'φτιαξες τη διάθεση! Σωστά μιλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.063 07-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Click για ανάπτυξη... καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #7.064 07-05-08 14:48 Και βεβαια δεν ειναι ωραιο να απανταει σε ολα ΝΑΙ!! μου τη δινει απιστευτα αυτο, εχω τσακωθει μονο επειδη απαντουσε στο ''τι θα κανουμε αποψε'' με το'' οτι θες εσυ''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #7.065 07-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Καλα τη διπλωματια την εχουμε στο αιμα μας.... πονηρη σαν κ εμενα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Fotini έγραψε: #7.066 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι ότι τον κάνεις ό,τι θες. Απλά σε αγαπάει και δε σου χαλάει χατήρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.067 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.068 07-05-08 14:51 Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #7.069 07-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ κορίτσια... κανείς μας δεν το θέλει αυτό... ούτε να μας το κάνουν ούτε να το κάνουμε... Δεν ξενερώνετε όταν ο άντρας σας κάθεται να το κάνετε ό,τι θέλετε? Δεν είναι ωραίο να τα παίρνει μαζί σας καμιά φορά? Πλάκα κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.062 07-05-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... α.. ρε Φωτεινή μου'φτιαξες τη διάθεση! Σωστά μιλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.063 07-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Click για ανάπτυξη... καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #7.064 07-05-08 14:48 Και βεβαια δεν ειναι ωραιο να απανταει σε ολα ΝΑΙ!! μου τη δινει απιστευτα αυτο, εχω τσακωθει μονο επειδη απαντουσε στο ''τι θα κανουμε αποψε'' με το'' οτι θες εσυ''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #7.065 07-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Καλα τη διπλωματια την εχουμε στο αιμα μας.... πονηρη σαν κ εμενα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Fotini έγραψε: #7.066 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι ότι τον κάνεις ό,τι θες. Απλά σε αγαπάει και δε σου χαλάει χατήρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.067 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.068 07-05-08 14:51 Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #7.069 07-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... α.. ρε Φωτεινή μου'φτιαξες τη διάθεση! Σωστά μιλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.063 07-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Click για ανάπτυξη... καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #7.064 07-05-08 14:48 Και βεβαια δεν ειναι ωραιο να απανταει σε ολα ΝΑΙ!! μου τη δινει απιστευτα αυτο, εχω τσακωθει μονο επειδη απαντουσε στο ''τι θα κανουμε αποψε'' με το'' οτι θες εσυ''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #7.065 07-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Καλα τη διπλωματια την εχουμε στο αιμα μας.... πονηρη σαν κ εμενα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Fotini έγραψε: #7.066 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι ότι τον κάνεις ό,τι θες. Απλά σε αγαπάει και δε σου χαλάει χατήρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.067 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.068 07-05-08 14:51 Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #7.069 07-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Click για ανάπτυξη... καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Αντα έγραψε: #7.064 07-05-08 14:48 Και βεβαια δεν ειναι ωραιο να απανταει σε ολα ΝΑΙ!! μου τη δινει απιστευτα αυτο, εχω τσακωθει μονο επειδη απαντουσε στο ''τι θα κανουμε αποψε'' με το'' οτι θες εσυ''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #7.065 07-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Καλα τη διπλωματια την εχουμε στο αιμα μας.... πονηρη σαν κ εμενα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Fotini έγραψε: #7.066 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι ότι τον κάνεις ό,τι θες. Απλά σε αγαπάει και δε σου χαλάει χατήρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.067 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.068 07-05-08 14:51 Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #7.069 07-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και βεβαια δεν ειναι ωραιο να απανταει σε ολα ΝΑΙ!! μου τη δινει απιστευτα αυτο, εχω τσακωθει μονο επειδη απαντουσε στο ''τι θα κανουμε αποψε'' με το'' οτι θες εσυ''!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #7.065 07-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Καλα τη διπλωματια την εχουμε στο αιμα μας.... πονηρη σαν κ εμενα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Fotini έγραψε: #7.066 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι ότι τον κάνεις ό,τι θες. Απλά σε αγαπάει και δε σου χαλάει χατήρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.067 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.068 07-05-08 14:51 Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #7.069 07-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ισως δεν το εθεσα σωστα!δεν το εχω και σηκω-σηκω κατσε-κατσε.Απλως δεν θελει να μου χαλαει τα χατηρια.Δεν του λεω δηλαδη ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΧΤΣΣΣΣ(το μαστιγιο ηταν αυτο) απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Καλα τη διπλωματια την εχουμε στο αιμα μας.... πονηρη σαν κ εμενα εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Η Fotini έγραψε: #7.066 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι ότι τον κάνεις ό,τι θες. Απλά σε αγαπάει και δε σου χαλάει χατήρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.067 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.068 07-05-08 14:51 Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #7.069 07-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απλως στο σπιτι ας πουμε που θα βαψουμε του λεω εμενα μου αρεσουν αυτα τα χρωματα,δες και εσυ τι σου αρεσει.Μου λεει δεν με μοιαζει,αν αυτα σου αρεσουν με αυτα θα το βαψω. Εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι ότι τον κάνεις ό,τι θες. Απλά σε αγαπάει και δε σου χαλάει χατήρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.067 07-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.068 07-05-08 14:51 Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #7.069 07-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Click για ανάπτυξη... και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.068 07-05-08 14:51 Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #7.069 07-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Fotini έγραψε: #7.069 07-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Α, ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.070 07-05-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και βεβαια ειναι πιο σημαντικα! αλλα αν θυμασαι η συζητηση ξεκινησε απο κατι που ειπες οτι δεν ειμαι ερωτευμενη ή κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Πλάκα ήταν αυτό βρε... χαζό ερωτευμένο... Πετάχτηκε... η δικηγόρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.071 07-05-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #7.072 07-05-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παν μέτρον Άριστον! Αλλού θα αποφασίζει η γυναίκα κι άλλού ο άνδρας... Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Αλλά παρόλα αυτά σκοτώνεται για μένα?.. Click για ανάπτυξη... αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #7.073 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... ελα ρε Γιουλη!!! Τι σου κανει δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.074 07-05-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι να πω κι εγώ που είναι super κυριαρχικός και έχει για όλα άποψη? Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #7.075 07-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό που φοβάμαι... είναι ότι σκοτώνεται για μένα για να έχει για όλα άποψη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #7.076 07-05-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ζηλεύω την υπομονή σου.. Αν είχα έναν τέτοιο, θα τον είχα σφάξει, δε θα είχε γλυτώσει... Click για ανάπτυξη... καλα κι εγω. αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι.Ας πουμε αν ειχα καποιον που δεν μου εκανε τα χατηρια,δεν θα ημασταν μαζι 9 χρονια σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #7.077 07-05-08 14:58 Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.078 07-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν σκοτωνεται για σενα,ειναι πολυ σημαντικο νομιζω,και υπερ του(επειδη πριν τα εβλεπες ολα μαυρα) Click για ανάπτυξη... Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Κι εγώ έχω μάθει να είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί... πολύ δυναμική και πολύ ανεξάρτητη... Το σίγουρο είναι ότι αγαπιόμαστε και τρελαινόμαστε ο ένας για τον άλλο... Στη ζωή αυτό όμως δεν αρκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.079 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 352 353 354 355 356 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 354 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Γιωργος μου εχει αποψη, πως γινεται ομως στο τελος να γινεται παντα το δικο μου δεν ξερω Click για ανάπτυξη... χι χι τσαχπινογαργαλιαρα μου εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #7.080 07-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... βρε Δανάη... δίκιο έχεις... αλλά... δεν τολμώ να κάνω τίποτα χωρίς σχόλιο... χωρίς να θέλει να το εγκρίνει πρώτα... και δεν είμαστε και παντρεμένοι... ούτε καν συζούμε επίσημα... Τι θα γινόταν αν μέναμε στο ίδιο σπίτι?? Πες μου!! Click για ανάπτυξη... Είσαι μια αγία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.