ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.101 07-05-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ζυγος καταπιεστικος?πρωτη φορα το ακουω...τι ωροσκοπο να εχει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω... θα ρωτήσω τη μητέρα του τι ώρα τον έκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο πυρροθριξ: #7.102 07-05-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν ξέρω... θα ρωτήσω τη μητέρα του τι ώρα τον έκανε... Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα να το βρουμενα μας λυθει η απορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.103 07-05-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν διαλεξεις εσυ νησί και αυτος ημερομηνια? παντως πες του και το θεμα οτι το σεπτεμβριο αρχιζουν τα σχολια κ μια ψηλοπροετοιμασια για το παιδι χρειαζεται.. Click για ανάπτυξη... Του το'πα... παιδιά... σταματώ γιατί μόνο που τα θυμάμαι... στεναχωριέμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #7.104 07-05-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... κι εμενα τοτε μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.105 07-05-08 15:16 Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #7.106 07-05-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι διευθυντής είναι κι ό,τι θέλει κάνει... Αλλά του αρέσει η εποχή... που έχουν φύγει οι περισσότεροι κλπ... Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.107 07-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα τοτε μου αρεσει... Click για ανάπτυξη... Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η Fotini έγραψε: #7.108 07-05-08 15:18 Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #7.109 07-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ζυγος καταπιεστικος?πρωτη φορα το ακουω...τι ωροσκοπο να εχει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω... θα ρωτήσω τη μητέρα του τι ώρα τον έκανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:15 Ο πυρροθριξ: #7.102 07-05-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν ξέρω... θα ρωτήσω τη μητέρα του τι ώρα τον έκανε... Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα να το βρουμενα μας λυθει η απορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.103 07-05-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν διαλεξεις εσυ νησί και αυτος ημερομηνια? παντως πες του και το θεμα οτι το σεπτεμβριο αρχιζουν τα σχολια κ μια ψηλοπροετοιμασια για το παιδι χρειαζεται.. Click για ανάπτυξη... Του το'πα... παιδιά... σταματώ γιατί μόνο που τα θυμάμαι... στεναχωριέμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #7.104 07-05-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... κι εμενα τοτε μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.105 07-05-08 15:16 Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #7.106 07-05-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι διευθυντής είναι κι ό,τι θέλει κάνει... Αλλά του αρέσει η εποχή... που έχουν φύγει οι περισσότεροι κλπ... Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.107 07-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα τοτε μου αρεσει... Click για ανάπτυξη... Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η Fotini έγραψε: #7.108 07-05-08 15:18 Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #7.109 07-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν ξέρω... θα ρωτήσω τη μητέρα του τι ώρα τον έκανε... Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα να το βρουμενα μας λυθει η απορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.103 07-05-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν διαλεξεις εσυ νησί και αυτος ημερομηνια? παντως πες του και το θεμα οτι το σεπτεμβριο αρχιζουν τα σχολια κ μια ψηλοπροετοιμασια για το παιδι χρειαζεται.. Click για ανάπτυξη... Του το'πα... παιδιά... σταματώ γιατί μόνο που τα θυμάμαι... στεναχωριέμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #7.104 07-05-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... κι εμενα τοτε μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.105 07-05-08 15:16 Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #7.106 07-05-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι διευθυντής είναι κι ό,τι θέλει κάνει... Αλλά του αρέσει η εποχή... που έχουν φύγει οι περισσότεροι κλπ... Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.107 07-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα τοτε μου αρεσει... Click για ανάπτυξη... Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η Fotini έγραψε: #7.108 07-05-08 15:18 Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #7.109 07-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν διαλεξεις εσυ νησί και αυτος ημερομηνια? παντως πες του και το θεμα οτι το σεπτεμβριο αρχιζουν τα σχολια κ μια ψηλοπροετοιμασια για το παιδι χρειαζεται.. Click για ανάπτυξη... Του το'πα... παιδιά... σταματώ γιατί μόνο που τα θυμάμαι... στεναχωριέμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #7.104 07-05-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... κι εμενα τοτε μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.105 07-05-08 15:16 Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #7.106 07-05-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι διευθυντής είναι κι ό,τι θέλει κάνει... Αλλά του αρέσει η εποχή... που έχουν φύγει οι περισσότεροι κλπ... Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.107 07-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα τοτε μου αρεσει... Click για ανάπτυξη... Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η Fotini έγραψε: #7.108 07-05-08 15:18 Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #7.109 07-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... κι εμενα τοτε μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.105 07-05-08 15:16 Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #7.106 07-05-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι διευθυντής είναι κι ό,τι θέλει κάνει... Αλλά του αρέσει η εποχή... που έχουν φύγει οι περισσότεροι κλπ... Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.107 07-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα τοτε μου αρεσει... Click για ανάπτυξη... Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η Fotini έγραψε: #7.108 07-05-08 15:18 Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #7.109 07-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #7.106 07-05-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι διευθυντής είναι κι ό,τι θέλει κάνει... Αλλά του αρέσει η εποχή... που έχουν φύγει οι περισσότεροι κλπ... Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.107 07-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα τοτε μου αρεσει... Click για ανάπτυξη... Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η Fotini έγραψε: #7.108 07-05-08 15:18 Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #7.109 07-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 'Οχι διευθυντής είναι κι ό,τι θέλει κάνει... Αλλά του αρέσει η εποχή... που έχουν φύγει οι περισσότεροι κλπ... Εμένα πάλι μου αρέσει ο Ιούλιος... 1-15. Click για ανάπτυξη... Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.107 07-05-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα τοτε μου αρεσει... Click για ανάπτυξη... Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η Fotini έγραψε: #7.108 07-05-08 15:18 Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #7.109 07-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα τοτε μου αρεσει... Click για ανάπτυξη... Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:18 Η Fotini έγραψε: #7.108 07-05-08 15:18 Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #7.109 07-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:20 Ο πυρροθριξ: #7.109 07-05-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως ευχαριστώ για τη.. συμπαράσταση... βοηθά... Click για ανάπτυξη... αχου το μου μωρε!!!μη μου στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.110 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ωραια εποχη αρχες Ιουλιου, δεν κανει κ ζεστη..για τελη ιουλιου γιατι δεν ψηνεται? παντως εγω θα τον τρελανα μεχρι να μου δωσει επιχειρηματα γιαυτα που θελει... Click για ανάπτυξη... Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #7.111 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... γεια σου Φωτεινη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:21 Η Αντα έγραψε: #7.112 07-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αληθεια!! γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #7.113 07-05-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε παρέα? Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Κρήτη... Ξέρεις εσύ... σ'αυτά τα μικρά παρθένα ήσυχα νησάκια... Click για ανάπτυξη... καλα αμα μπορουσα να φυγω καλοκαιρι θα σας τα'πρηζα να παμε γυναικοπαρεα..ωραια θα ητανε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:26 Ο πυρροθριξ: #7.114 07-05-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ τον αντιμετωπίζω διπλωματικά... η ανάλυση δεν αρέσει στους άντρες... π.χ. του λέω ΟΚ Μάριέ μου ό,τι θες εσύ... Και τότε σκέφτεται... μήπως τελικά το να τη πρήζω όλη την ώρα δεν είναι σωστό?? Βέβαια όταν με σκάει, ξεχνώ τη διπλωματία και του τα χώνω πολύ άγρια... και πιστέψτε με... τότε δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... εσυ που ξερεις οτι σκεφτεται οτι σε πρηζει? αλλαξε συστημα.Να του τα χωνεις ολη την ωρα και οχι μονο οταν σε σκαει.Σκαστον εσυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.115 07-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Άντα, κι εγώ Παρθένος είμαι! 20/9 Παιδιά, σας χαιρετώ για σήμερα. Φιλάκια πολλά! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φωτεινούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο πυρροθριξ: #7.116 07-05-08 15:34 Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.117 07-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ασχετο!η Δωρα απαντησε σε κανεναν?της εστειλα πμ για να την ρωτησω αν μπορει να τα στειλει Δελφους τα δικα μου..περιμενω απαντηση.. Click για ανάπτυξη... Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:43 Ο πυρροθριξ: #7.118 07-05-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα σου πει... δε μπορεί... εμείς μέσω της Βάσιας θα τα πάρουμε... Μήπως να πάρουμε και το δικό σου και να'ρθουμε να στο παραδώσουμε κατ'οίκον? Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.119 07-05-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι ρε συ σιγα!!!θα της ξαναστειλω μηνυμα...και αν ειναι θα σας πω.. Μα τι ανθρωπους βρηκα εδω μεσα!!!να μου φερουν γατακι,μενταγιονακι.. ειμαι πολυ τυχερη.. Click για ανάπτυξη... Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 15:47 Ο πυρροθριξ: #7.120 07-05-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... με το αζημίωτο... εσύ έχεις να μας τραπεζώσεις, να μας κάνεις καφέ, να μας μοιράσεις αγαλματάκια... Click για ανάπτυξη... αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.