Birman-maniacs

τι εχει δει?να μου στειλει το τηλ του σπιτιου?να της πεις να παρει ΤΙΜ η κοσμοτε δεν πιανει σε πολλα σημεια...:Pαντε επιτηδες το κανει ο Μαριος για να μη μιλαμε...:lol:

cosmote εχει νομιζω!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λυσσαξες να ενοχλεις τη συμπεθερα, αφου σου ειπα μιλαω εγω....α.....
μωρε δεν φταιω εγω...τα ειχα στελει απο ωρα τα μηνυματα αλλα σκασανε την ωρα που μιλαγατε...ο εραστης ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω να μην το κλεισατε για μενα γιατι θα αισθανομαι τυψεις!!!!!!!:(

Βασακο σε αφηνω.Παω να κανω καμια δουλεια σπιτι.Αφηνω τον Δημοσθενη στο μαγαζι..χι χι..

παω να ζουμπηξω τον γατο μου..
θα τα πουμε αργοτερα

φιλια καλο βραδυ!

Τι κάνετε?Είχα μια πολύ κουραστική μέρα σήμερα και τελικά δεν σας πρόλαβα μου φαίνεται:(

εδειξα στον Γιωργο τα μωρα Γιουλη και μου ειπε οτι οταν γεννησει η Αθηνα δεν θα δωσουμε κανενα τελικα!:)
εσυ θα παρεις ενα συμπθερα, τα αλλα.....:redface:
Βάσια τελικά θα τα κρατήσεις όλα???:hmm:

Καλημέρα σας !!!

Όπως κάποιοι ήδη ξέρετε, πήγα σπιτάκι μου χθες το απόγευμα και ανοίγοντας τη πόρτα τι να δω!! Τη Καλυψώ να με κοιτάει μ'ένα χαζό ύφος.... όχι ιδιαίτερα ενοχλημένη... αλλά πιο πολύ στη κοσμάρα της... κι ο άλλος από πάνω να σβερκώνει και να... κάνει προπόνηση... απλά προπόνηση... γιατί όπως θα δείτε από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που θα ακολουθήσουν, εκείνη μόνο στάση ζευγαρώματος δεν έχει... αραχτή και ξάπλα να αναρωτιέται τι κάνει αυτός από πάνω της...
Η πλάκα είναι ότι μετά που μπήκα σπίτι, σταμάτησαν....
Όταν δε κατέβηκα στη μητέρα μου για κανένα δεκάλεπτο, πάλι καβάλα τους βρήκα και μετά πάλι σταμάτησαν...
Συμπέρασμα: Θέλουν Privacy... :blink:

Μανούλα γεια σου... σώσε με.... :(

Συνημμένα

• CIMG0861.JPG
    CIMG0861.JPG
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 31
Καλημέρα βιρμανάκια!
Γιούλη μου τα μικρά σου βγήκαν ντροπαλά τελικά....τι να κάνουμε!:P:lol:
Εμένα δεν χαμπαριάζουν από τέτοια.....δημόσιο θέαμα κατάντησαν:redface::lol::lol::lol:

Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ...

Συνημμένα

• CIMG0862.JPG
    CIMG0862.JPG
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • CIMG0863.JPG
    CIMG0863.JPG
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • CIMG0864.JPG
    CIMG0864.JPG
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 32
Καλημέρα βιρμανάκια!
Γιούλη μου τα μικρά σου βγήκαν ντροπαλά τελικά....τι να κάνουμε!:P:lol:
Εμένα δεν χαμπαριάζουν από τέτοια.....δημόσιο θέαμα κατάντησαν:redface::lol::lol::lol:
Ζευγαρώνουν???? :blink:

Καλή προπόνηση κάνει ο μικρός βλέπω:up:
και δεν τον ενοχλούν ούτε οι παπαράτσι τελικά:lol::lol::lol:

Ζευγαρώνουν???? :blink:

Ποιός να ζευγαρώνει:blink:...τα δικά μου αυτή τη στιγμή όχι...αλλά τις ίδιες εικόνες είχαμε και μεις πριν μερικές βδομάδες....μόνο που ήταν προπόνηση
η δική σου έχει οίστρο τώρα;

Ποιός να ζευγαρώνει:blink:...τα δικά μου αυτή τη στιγμή όχι...αλλά τις ίδιες εικόνες είχαμε και μεις πριν μερικές βδομάδες....μόνο που ήταν προπόνηση
η δική σου έχει οίστρο τώρα;
Όχι δεν είχει...Την είχα υπό... περιορισμό ;)Τον περιμένω όπου να΄να όμως... ;)

Όχι δεν είχει...Την είχα υπό... περιορισμό ;)Τον περιμένω όπου να΄να όμως... ;)

Έχω την εντύπωση, ότι τα αρσενικά το καταλαβαίνουν όταν πλησιάζει η ώρα...και ο Φιντέλ τα ίδια έκανε...ενώ δεν είχε οίστρο η Ραίσα....και μετά 2 μέρες είχε!:blink::blink: Μόνο που είναι μικρός και δεν έβρισκε "στόχο":redface::lol::lol:

Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας...

Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? :blink:

Έχω την εντύπωση, ότι τα αρσενικά το καταλαβαίνουν όταν πλησιάζει η ώρα...και ο Φιντέλ τα ίδια έκανε...ενώ δεν είχε οίστρο η Ραίσα....και μετά 2 μέρες είχε!:blink::blink: Μόνο που είναι μικρός και δεν έβρισκε "στόχο":redface::lol::lol:

Μωρέ λες? :hmm::lol:
Πόσο μηνών είναι? Εμένα κλείνει τους 8 στις 23 Μαίου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back