Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η Βάσια13859: #7.341 08-05-08 10:26 καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:27 Ο πυρροθριξ: #7.342 08-05-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σοβαρά; Βλέπεις τη θάλασσα ή είσαι από την πίσω μεριά; Το σπίτι μιας φίλης είναι στη Μ. Αλεξάνδρου Click για ανάπτυξη... εβλεπα θαλασσα πριν με κλεισουν αλλα σπιτια..τωρα μονο απο την ταρατσα.. δεν ξερω που ειναι ηΜ.Αλεξανδρου. Την γρηγοριου Λαμπρακη ξερω και αυτα που ειναι εκει κοντα..δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα παροτι εμενα εκει αρκετα χρονια οπως ειπα και χθες..προσανατολισμος μηδεν. Παντως εκει που ειναι τα μαγαζια στην αγορα του Πειραια ξερω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #7.343 08-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου φτιάχνεις κοσμηματάκια βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!Άντε ετοιμάζω τα χαρτιά της υιοθεσίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.344 08-05-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Δημοσθενη..μεχρι το μεσημερι μετα θα παω μαγαζι και θα τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.345 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εβλεπα θαλασσα πριν με κλεισουν αλλα σπιτια..τωρα μονο απο την ταρατσα.. δεν ξερω που ειναι ηΜ.Αλεξανδρου. Την γρηγοριου Λαμπρακη ξερω και αυτα που ειναι εκει κοντα..δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα παροτι εμενα εκει αρκετα χρονια οπως ειπα και χθες..προσανατολισμος μηδεν. Παντως εκει που ειναι τα μαγαζια στην αγορα του Πειραια ξερω.. Click για ανάπτυξη... Το τσιπ! Το τσιπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #7.346 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχεις ετσι θα γκρινιαζαμε ολες μας!! καλα μπορει οχι ολες μας, εγω σιγουρα ΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο πυρροθριξ: #7.347 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βλεπω οτι γενικα δεν μας αρεσουν τα γαλλικα .. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 08-05-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.349 08-05-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:27 Ο πυρροθριξ: #7.342 08-05-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σοβαρά; Βλέπεις τη θάλασσα ή είσαι από την πίσω μεριά; Το σπίτι μιας φίλης είναι στη Μ. Αλεξάνδρου Click για ανάπτυξη... εβλεπα θαλασσα πριν με κλεισουν αλλα σπιτια..τωρα μονο απο την ταρατσα.. δεν ξερω που ειναι ηΜ.Αλεξανδρου. Την γρηγοριου Λαμπρακη ξερω και αυτα που ειναι εκει κοντα..δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα παροτι εμενα εκει αρκετα χρονια οπως ειπα και χθες..προσανατολισμος μηδεν. Παντως εκει που ειναι τα μαγαζια στην αγορα του Πειραια ξερω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #7.343 08-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου φτιάχνεις κοσμηματάκια βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!Άντε ετοιμάζω τα χαρτιά της υιοθεσίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.344 08-05-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Δημοσθενη..μεχρι το μεσημερι μετα θα παω μαγαζι και θα τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.345 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εβλεπα θαλασσα πριν με κλεισουν αλλα σπιτια..τωρα μονο απο την ταρατσα.. δεν ξερω που ειναι ηΜ.Αλεξανδρου. Την γρηγοριου Λαμπρακη ξερω και αυτα που ειναι εκει κοντα..δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα παροτι εμενα εκει αρκετα χρονια οπως ειπα και χθες..προσανατολισμος μηδεν. Παντως εκει που ειναι τα μαγαζια στην αγορα του Πειραια ξερω.. Click για ανάπτυξη... Το τσιπ! Το τσιπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #7.346 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχεις ετσι θα γκρινιαζαμε ολες μας!! καλα μπορει οχι ολες μας, εγω σιγουρα ΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο πυρροθριξ: #7.347 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βλεπω οτι γενικα δεν μας αρεσουν τα γαλλικα .. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 08-05-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.349 08-05-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Σοβαρά; Βλέπεις τη θάλασσα ή είσαι από την πίσω μεριά; Το σπίτι μιας φίλης είναι στη Μ. Αλεξάνδρου Click για ανάπτυξη... εβλεπα θαλασσα πριν με κλεισουν αλλα σπιτια..τωρα μονο απο την ταρατσα.. δεν ξερω που ειναι ηΜ.Αλεξανδρου. Την γρηγοριου Λαμπρακη ξερω και αυτα που ειναι εκει κοντα..δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα παροτι εμενα εκει αρκετα χρονια οπως ειπα και χθες..προσανατολισμος μηδεν. Παντως εκει που ειναι τα μαγαζια στην αγορα του Πειραια ξερω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:29 Η moukelis έγραψε: #7.343 08-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου φτιάχνεις κοσμηματάκια βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!Άντε ετοιμάζω τα χαρτιά της υιοθεσίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.344 08-05-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Δημοσθενη..μεχρι το μεσημερι μετα θα παω μαγαζι και θα τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.345 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εβλεπα θαλασσα πριν με κλεισουν αλλα σπιτια..τωρα μονο απο την ταρατσα.. δεν ξερω που ειναι ηΜ.Αλεξανδρου. Την γρηγοριου Λαμπρακη ξερω και αυτα που ειναι εκει κοντα..δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα παροτι εμενα εκει αρκετα χρονια οπως ειπα και χθες..προσανατολισμος μηδεν. Παντως εκει που ειναι τα μαγαζια στην αγορα του Πειραια ξερω.. Click για ανάπτυξη... Το τσιπ! Το τσιπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #7.346 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχεις ετσι θα γκρινιαζαμε ολες μας!! καλα μπορει οχι ολες μας, εγω σιγουρα ΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο πυρροθριξ: #7.347 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βλεπω οτι γενικα δεν μας αρεσουν τα γαλλικα .. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 08-05-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.349 08-05-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου φτιάχνεις κοσμηματάκια βέβαια!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!Άντε ετοιμάζω τα χαρτιά της υιοθεσίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.344 08-05-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Δημοσθενη..μεχρι το μεσημερι μετα θα παω μαγαζι και θα τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.345 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εβλεπα θαλασσα πριν με κλεισουν αλλα σπιτια..τωρα μονο απο την ταρατσα.. δεν ξερω που ειναι ηΜ.Αλεξανδρου. Την γρηγοριου Λαμπρακη ξερω και αυτα που ειναι εκει κοντα..δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα παροτι εμενα εκει αρκετα χρονια οπως ειπα και χθες..προσανατολισμος μηδεν. Παντως εκει που ειναι τα μαγαζια στην αγορα του Πειραια ξερω.. Click για ανάπτυξη... Το τσιπ! Το τσιπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #7.346 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχεις ετσι θα γκρινιαζαμε ολες μας!! καλα μπορει οχι ολες μας, εγω σιγουρα ΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο πυρροθριξ: #7.347 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βλεπω οτι γενικα δεν μας αρεσουν τα γαλλικα .. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 08-05-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.349 08-05-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Δημοσθενη..μεχρι το μεσημερι μετα θα παω μαγαζι και θα τα πουμε Click για ανάπτυξη... Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.345 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εβλεπα θαλασσα πριν με κλεισουν αλλα σπιτια..τωρα μονο απο την ταρατσα.. δεν ξερω που ειναι ηΜ.Αλεξανδρου. Την γρηγοριου Λαμπρακη ξερω και αυτα που ειναι εκει κοντα..δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα παροτι εμενα εκει αρκετα χρονια οπως ειπα και χθες..προσανατολισμος μηδεν. Παντως εκει που ειναι τα μαγαζια στην αγορα του Πειραια ξερω.. Click για ανάπτυξη... Το τσιπ! Το τσιπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #7.346 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχεις ετσι θα γκρινιαζαμε ολες μας!! καλα μπορει οχι ολες μας, εγω σιγουρα ΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο πυρροθριξ: #7.347 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βλεπω οτι γενικα δεν μας αρεσουν τα γαλλικα .. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 08-05-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.349 08-05-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εβλεπα θαλασσα πριν με κλεισουν αλλα σπιτια..τωρα μονο απο την ταρατσα.. δεν ξερω που ειναι ηΜ.Αλεξανδρου. Την γρηγοριου Λαμπρακη ξερω και αυτα που ειναι εκει κοντα..δεν ξερω και πολλα απο Αθηνα παροτι εμενα εκει αρκετα χρονια οπως ειπα και χθες..προσανατολισμος μηδεν. Παντως εκει που ειναι τα μαγαζια στην αγορα του Πειραια ξερω.. Click για ανάπτυξη... Το τσιπ! Το τσιπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #7.346 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχεις ετσι θα γκρινιαζαμε ολες μας!! καλα μπορει οχι ολες μας, εγω σιγουρα ΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο πυρροθριξ: #7.347 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βλεπω οτι γενικα δεν μας αρεσουν τα γαλλικα .. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 08-05-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.349 08-05-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχεις ετσι θα γκρινιαζαμε ολες μας!! καλα μπορει οχι ολες μας, εγω σιγουρα ΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο πυρροθριξ: #7.347 08-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βλεπω οτι γενικα δεν μας αρεσουν τα γαλλικα .. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 08-05-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.349 08-05-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βλεπω οτι γενικα δεν μας αρεσουν τα γαλλικα .. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 08-05-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.349 08-05-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα και απο μενα!καλα ο Μορφεας τα δινει ολα χιχι Click για ανάπτυξη... Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.349 08-05-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσουν Click για ανάπτυξη... Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Ο πυρροθριξ: #7.350 08-05-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα πει Team Work! Μπράβο το καλό ζευγαράκι!! Εμένα ήρθε χθες το βραδάκι και φαγώθηκε να του κρατώ τη σκάλα να μου φτιάξει κάτι στο σκέπαστρο του γκαράζ! Λες και δε γινότανε άλλη ώρα!! 1. Έκανε ψόφο και 2. Δεν βλέπαμε καλά γιατί είχε βραδιάσει... Ωχ... άρχισα τη γκρίνια... Click για ανάπτυξη... προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:35 Ο πυρροθριξ: #7.351 08-05-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ολα καλα θα πανε....θα τον βρει τον δρομο ο Μορφεας.. Click για ανάπτυξη... Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η Αντα έγραψε: #7.353 08-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: προχθες το βραδυ ξεκινησε να φτιαχνει ενα επιπλο στη 1:30 το βραδυ.Γκαπα-Γκουπα του βαζω κι εγω κατι φωνες...οχι γρινια γωνη κανονικη...ε μα!!!μενουν κι αλλοι απο κατω..λιγος σεβασμος!! τι να πεις... αντρες... Click για ανάπτυξη... Ο Γιωργος το αντιθετο!! οχι στις 1 το μεσημερι, μετα τις 5!! οχι στις 9 γιατι ειναι αργα!! ελεος πια!! εχουμε κανει προγραμμα ποτε θα κρεμαμε καδρα!! γιαυτο δεν εχουμε κουρτινοξυλα βαλει ακομα, γιατι δεν ειναι η καταλληλη ωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Fotini έγραψε: #7.354 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... κοριτσάρα μου... Καλέ η Δανάη Καθηγήτρια Γαλλικών είναι! Η αλήθεια είναι ότι είναι ερωτική γλώσσα στο άκουσμά της... Click για ανάπτυξη... Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:39 Η Αντα έγραψε: #7.355 08-05-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... την εθνική οδό... Μήπως να βάλουμε τσιπάκι στη Καλυψώ? Ή να του φέρει navigator η Βάσια?? Click για ανάπτυξη... Να παιξουμε ''ζεστο'' ,'' κρυο''?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.356 08-05-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εμένα μου αρέσουν τα γαλλικά! Στη ζωή μου ένα μάθημα έχω κάνει κι αυτό όταν σπούδαζα - μας είχαν υποχρεωτικές δυο γλώσσες και ευτυχώς τη χρονιά μου πρόσθεσαν ιταλικά και μεταπήδησα... Click για ανάπτυξη... Μιλάς καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:43 Η Fotini έγραψε: #7.357 08-05-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλάς καλά? Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η Αντα έγραψε: #7.358 08-05-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι εννοείς; Αν μιλάω καλά ιταλικά; Όχι, δεν τα συνέχισα γιατί μιλάω ισπανικά και θα έκανα μια ωραιότατη μίξη "ισπανο-ιταλικών"... Έχω προτιμήσει άλλες γλώσσες ύστερα από αυτό... Click για ανάπτυξη... Να τολμησω να σκεφτω κατι αλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:45 Ο πυρροθριξ: #7.359 08-05-08 10:45 βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
βαβαρικο εκτροφειο μου εστειλε μηνυμα:ο richie εχει βρει σπιτι...και γιατι δεν το γραφετε στο site και ψανει ο κοσμος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Βάσια13859: #7.360 08-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τίποτα δε δίνει ακόμα Βάσια μου... Σε λίγες μέρες να τον δω... θα δώσει?? Μ΄έχει φάει το άγχος... Φοβάμαι μην έχουμε πάλι φωνές... για το... τίποτα... Click για ανάπτυξη... καλε αν δεν μπει καπου ο μικρος τι να δωσει?κατσε αγαλι αγαλι ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.