Birman-maniacs

Δεν ξερω, αυτη την εποχη εχω ''ψυχωση'' με τα λαγουδακια. Θελω να ζουμπηξω ενα !! to squeeeeeeeeezeeeeeeeeee!! :P
τα λαγουδακια δεν αντεχουν πεθαινουν απο την καρδια τους απο το πολυ squeze!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια και απο μενα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα λαγουδακια δεν αντεχουν πεθαινουν απο την καρδια τους απο το πολυ squeze!:P
Εχω γνωστο που ειχε παρει λαγουδακι η αδελφη του, και το φωναζε ''στιφαδο''!!:lol:

Τι καψονια εκανε στην αδελφη του δεν λεγεται, μεχρι και στο φουρνο το ειχε κλεισει. Στεναχωρια η αδελφουλα του:down:

η κατσικουλα βλεπω εχει περασει!λετε να το γυρισουμε σε φαρμα με βιρμανακια και γιδουλες!παντως αυτη ειναι σαν σκυλος πολυ φιλικη!

Δεν θα το πιστέψεις!
Οταν ήταν παιδί ο Μάριος, είχαν μια κατσικούλα στο κήπο στο Χολαργό! Σαν κατοικίδιο! Την βάζαν στο αυτοκίνητο και στο φερυ και τη πηγαιναν και στο εξοχικό!! Τη ζευγάρωσαν κιόλας!! Πολύ πλάκα! :lol:

Τι καψονια εκανε στην αδελφη του δεν λεγεται, μεχρι και στο φουρνο το ειχε κλεισει. Στεναχωρια η αδελφουλα του:down:

καλε τι τρελα ειναι αυτη!τι της εκανε της κοπελας!

Εχω γνωστο που ειχε παρει λαγουδακι η αδελφη του, και το φωναζε ''στιφαδο''!!:lol:
Τέλειο όνομα:up::up:

Δεν θα το πιστέψεις!
Οταν ήταν παιδί ο Μάριος, είχαν μια κατσικούλα στο κήπο στο Χολαργό! Σαν κατοικίδιο! Την βάζαν στο αυτοκίνητο και στο φερυ και τη πηγαιναν και στο εξοχικό!! Τη ζευγάρωσαν κιόλας!! Πολύ πλάκα! :lol:

ελα ρε!μπραβο:up:

Δε μου λες εσύ? Πως θα πάρεις το Ντάικιρι? Έκλεισες εισιτήριο? :P

Όχι:redface: Τη μια το ξέχναγα, την άλλη είχα δουλειά... Αφού έχω πει και στο συνάδελφο να μου το θυμίζει καθότι το Αλτσχάιμερ...:redface:

Όχι:redface: Τη μια το ξέχναγα, την άλλη είχα δουλειά... Αφού έχω πει και στο συνάδελφο να μου το θυμίζει καθότι το Αλτσχάιμερ...:redface:

Αχα....:hmm::mad::lol:
Αντε!! Κι αν θες βοήθεια στην επιστροφή μετά το ταξείδι πες μου! ;)

Όσο πιο γρήγορα το κλείσεις, τόσο καλύτερη τιμή θα πιάσεις! ;)

Είμαι πολύ περίεργη να μας πεις την αντίδραση της Ρενάτας μόλις της τον πας... κάτι μου λέει ότι θα τα πάνε αμέσως καλά... :hmm:

Είμαι πολύ περίεργη να μας πεις την αντίδραση της Ρενάτας μόλις της τον πας... κάτι μου λέει ότι θα τα πάνε αμέσως καλά... :hmm:

Αχ, άσε... Εχτές πάλι ξεμύτισε μια γάτα από τη διπλανή ταράτσα και μόλις την είδε η δικιά μου έκανε σαν παλαβή. Η γάτα φοβήθηκε και την κοπάνησε αφού είδε κι εμένα, αλλά μετά η Ρενάτα έβγαλε φωνές: Έλα εδώ, πού πας, έλα να μου κάνεις παρέα, κλπ.!!! Και όλο γλυκοκοίταζε τη διπλανή ταράτσα και ανέβαζε τα ποδαράκια στο πλέγμα... Αφού την κράτησα και έβγαλε το κεφάλι της δίπλα να δει και παραλίγο να μου φύγει... Άντε, να έρθει ο μικρός να έχει φίλο, γιατί πολυ στενοχωριέμαι που τη βλέπω έτσι. Αφού βγαίνει στο μπαλκόνι και αρκετές φορές φωνάζει χωρίς λόγο, έτσι μπας και την ακούσει καμιά γάτα και έρθει...:(

Αχ, άσε... Εχτές πάλι ξεμύτισε μια γάτα από τη διπλανή ταράτσα και μόλις την είδε η δικιά μου έκανε σαν παλαβή. Η γάτα φοβήθηκε και την κοπάνησε αφού είδε κι εμένα, αλλά μετά η Ρενάτα έβγαλε φωνές: Έλα εδώ, πού πας, έλα να μου κάνεις παρέα, κλπ.!!! Και όλο γλυκοκοίταζε τη διπλανή ταράτσα και ανέβαζε τα ποδαράκια στο πλέγμα... Αφού την κράτησα και έβγαλε το κεφάλι της δίπλα να δει και παραλίγο να μου φύγει... Άντε, να έρθει ο μικρός να έχει φίλο, γιατί πολυ στενοχωριέμαι που τη βλέπω έτσι. Αφού βγαίνει στο μπαλκόνι και αρκετές φορές φωνάζει χωρίς λόγο, έτσι μπας και την ακούσει καμιά γάτα και έρθει...:(

Αχ! Τέλεια!!:up: Θα χαρεί πολύ με τον μικρό! :D
Μόνο πρόσεξε! Να την χαιδεύεις πιο πολύ εκείνη στην αρχή για να μη ζηλέψει και να της μιλάς γλυκά...! Να τη κάνεις να αισθάνεται ότι εκείνη είναι η μεγάλη σου αγάπη κι ότι εκείνη θα΄ναι η αρχηγός... τα υπόλοιπα θα τα βρουν μόνα τους... ;)

Ούτε τα υπόλοιπα δηλ. ημερομηνίες, ξεν/χειο, τρένο κλπ....τα έχεις δει ε? Οι Γερμανίδες μπορούν να σε βοηθήσουν...

Αυτο τελικα το νιαουρητο στο ''κοσμο εκει εξω'' βλεπω οτι το εχουν και αλλες γατες, εκτος απο τον Αλφι. Η Πισου βεβαια τον κοιταει με μισο ματι, σαν να λεει ''τι φωναζει παλι ο χονδρός''?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back