Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Fotini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχ! Τέλεια!!:up: Θα χαρεί πολύ με τον μικρό! :D
Μόνο πρόσεξε! Να την χαιδεύεις πιο πολύ εκείνη στην αρχή για να μη ζηλέψει και να της μιλάς γλυκά...! Να τη κάνεις να αισθάνεται ότι εκείνη είναι η μεγάλη σου αγάπη κι ότι εκείνη θα΄ναι η αρχηγός... τα υπόλοιπα θα τα βρουν μόνα τους... ;)

Εντάξει! Εξάλλου η Ρενάτα πάντα θα είναι "μεγάλη αγάπη"...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλι ξυπνησα με τον Αλφι κολλημένο στο προσωπο μου. Πρεπει να καθοταν ενα 20 λεπτο μεχρι να σηκωθω απο το κρεβατι. Ουτε να με ελεγχε αν αναπνεω !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο τελικα το νιαουρητο στο ''κοσμο εκει εξω'' βλεπω οτι το εχουν και αλλες γατες, εκτος απο τον Αλφι. Η Πισου βεβαια τον κοιταει με μισο ματι, σαν να λεει ''τι φωναζει παλι ο χονδρός''?

Η Πίσου και ο Άλφι θα είναι πάντα το ΑΠΟΛΥΤΟ ζεύγος!:lol::up: Φοβερά και τα δύο...

Ούτε τα υπόλοιπα δηλ. ημερομηνίες, ξεν/χειο, τρένο κλπ....τα έχεις δει ε? Οι Γερμανίδες μπορούν να σε βοηθήσουν...

Πώς... τα έχω δει όλα και τα δρομολόγια των αεροπλάνων εδώ και ένα μήνα. Να κλείσω το θέμα μου λείπει. Και ξενοδοχείο υπάρχει ένα κοντά στις κοπέλες, στο κέντρο της πόλης περίπου με 60 ευρώ τη βραδυά...:hmm:Ουφ, αγχώθηκα τώρα. Απλά θέλει ηρεμία και χρόνο να το κάνω και εδώ πέρα περνάει η ώρα χωρίς να το καταλάβω... Να δούμε, αν τα καταφέρω σήμερα:hmm:

Πώς... τα έχω δει όλα και τα δρομολόγια των αεροπλάνων εδώ και ένα μήνα. Να κλείσω το θέμα μου λείπει. Και ξενοδοχείο υπάρχει ένα κοντά στις κοπέλες, στο κέντρο της πόλης περίπου με 60 ευρώ τη βραδυά...:hmm:Ουφ, αγχώθηκα τώρα. Απλά θέλει ηρεμία και χρόνο να το κάνω και εδώ πέρα περνάει η ώρα χωρίς να το καταλάβω... Να δούμε, αν τα καταφέρω σήμερα:hmm:
Καλά βρε... μη τρελαθείς... ! Αρχές Ιουλίου δεν θα πας?

Ναι, το πρώτο ΣΚ του Ιούλη...:)
Ωραία για να ετοιμάσω βαλίτσα! :lol::lol:
Ή να μπω στη δική σου? :hmm:

Αυτο τελικα το νιαουρητο στο ''κοσμο εκει εξω'' βλεπω οτι το εχουν και αλλες γατες, εκτος απο τον Αλφι. Η Πισου βεβαια τον κοιταει με μισο ματι, σαν να λεει ''τι φωναζει παλι ο χονδρός''?

Κι εμένα τα... λέει στο μπαλκόνι ο Μορφέας!! Τελευταία όλο και πιο πολύ... :lol:

Καλα μερικες φορες τα λεει και μεσα στο σπιτι....εκει που καθεται νιαουριζει!! εχω παρατηρησει ομως οτι το κανει οταν δεν βλεπει την Πισου. Αυτη οταν τον ακουει - αναλογα βεβαια την ορεξη που εχει - τρεχει διπλα του!!:redface::lol:

Πεσμένη η ομάδα σήμερα!
Κάτι για να ξυπνήσουμε!

Dolittle_020108_1akt.jpg

Α πα πα τι αγριογατο ειναι αυτο?? εχω δουλιτσα αρκετη..και ορεξη καμια!!:down:

Οπως σας ειπα εχω ταξιδι την αλλη εβδομαδα στο belfort. Aλλα και τον γαμο της αδελφης του το σαββατο. Ενα μικρο χρονοδιαγραμμα για να καταλαβατε οτι προκειται να ξεσκιστω κ οχι απο το πολυ σεξ!

Οπως σας ειπα εχω ταξιδι την αλλη εβδομαδα στο belfort. Aλλα και τον γαμο της αδελφης του το σαββατο. Ενα μικρο χρονοδιαγραμμα για να καταλαβατε οτι προκειται να ξεσκιστω κ οχι απο το πολυ σεξ!
Κουράγιο... τουλάχιστον στο γάμο θα είναι ωραία!

Αυριο Παρασκευη φευγουμε απογευμα για Ροβιες, Ευβοια = ταξιδι 3 ωρων. Γυριζουμε Κυριακη απογευματακι. Δευτερα απογευμα 7 η ωρα απογευμα πεταω ( το πρωι ειμαι στη δουλεια και φευγουμε κατευθειαν στο αεροδρόμιο!), φτανουμε μεσανυχτα. Τριτη - Τετ - Πεμ ειναι μερες meeting 9 - 20 περιπου!! Πεμπτη απογευμα γυρναμε ? Παρασκευη οπως και να εχει, παλι στο γραφειο!! :down:

Αυριο Παρασκευη φευγουμε απογευμα για Ροβιες, Ευβοια = ταξιδι 3 ωρων. Γυριζουμε Κυριακη απογευματακι. Δευτερα απογευμα 7 η ωρα απογευμα πεταω ( το πρωι ειμαι στη δουλεια και φευγουμε κατευθειαν στο αεροδρόμιο!), φτανουμε μεσανυχτα. Τριτη - Τετ - Πεμ ειναι μερες meeting 9 - 20 περιπου!! Πεμπτη απογευμα γυρναμε ? Παρασκευη οπως και να εχει, παλι στο γραφειο!! :down:

Καλά, Άντα, πάλι στο Belfort θα πας;:blink: Γιατί δεν έμενες εκεί αφού θα ξαναπάς τόσο σύντομα;:P

... και το Σάββατο ο γάμος? :blink:

Για -point δεν μας κάνει, πάντως. Όλη η κεφάλα μπλε είναι:cool:
Είναι επιβήτορας σε εκτροφείο... κοίτα μια φωτό του παλιά και δες πως σκούρυνε... περίεργο ε? :hmm:
Σαν τη Καλυψώ μου κι αυτός...

dolittle_index.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back