Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #7.441 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Click για ανάπτυξη... Τοτε κανε πολιτικο και αργοτερα κανε ενα θρησκευτικο κ ενα γλεντι να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.442 08-05-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Εγώ Άντα ήμουν 4 μηνών έγκυος και χόρεψα... αλλά κουράστηκα πάρα πολύ... Αυτή είναι 5... Αν ξαναπαντρευτώ ποτέ που σίγουρα δεν θα είμαι έγκυος, θα χορεύω μέχρι το πρωι... είπαμε περί ορέξεως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #7.443 08-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #7.444 08-05-08 13:23 Δεν θελει χορους...κανεις δεν θα χορεψει!! πως αλλιως να σας το εξηγησω?? θα τρωμε ολοι κατω απο ρυθμους σαλσα και δεν ξερω εγω τι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #7.445 08-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή είναι 5... Click για ανάπτυξη... 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #7.446 08-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.447 08-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Ακόμα χειρότερα... για τους χορούς κι αυτά εννοώ... Ας παντρευτεί ο καθένας όπως γουστάρει... Το μετά το γάμο είναι το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Fotini έγραψε: #7.448 08-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Click για ανάπτυξη... Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #7.449 08-05-08 13:30 Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Click για ανάπτυξη... Τοτε κανε πολιτικο και αργοτερα κανε ενα θρησκευτικο κ ενα γλεντι να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.442 08-05-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Εγώ Άντα ήμουν 4 μηνών έγκυος και χόρεψα... αλλά κουράστηκα πάρα πολύ... Αυτή είναι 5... Αν ξαναπαντρευτώ ποτέ που σίγουρα δεν θα είμαι έγκυος, θα χορεύω μέχρι το πρωι... είπαμε περί ορέξεως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #7.443 08-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #7.444 08-05-08 13:23 Δεν θελει χορους...κανεις δεν θα χορεψει!! πως αλλιως να σας το εξηγησω?? θα τρωμε ολοι κατω απο ρυθμους σαλσα και δεν ξερω εγω τι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #7.445 08-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή είναι 5... Click για ανάπτυξη... 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #7.446 08-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.447 08-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Ακόμα χειρότερα... για τους χορούς κι αυτά εννοώ... Ας παντρευτεί ο καθένας όπως γουστάρει... Το μετά το γάμο είναι το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Fotini έγραψε: #7.448 08-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Click για ανάπτυξη... Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #7.449 08-05-08 13:30 Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Εγώ Άντα ήμουν 4 μηνών έγκυος και χόρεψα... αλλά κουράστηκα πάρα πολύ... Αυτή είναι 5... Αν ξαναπαντρευτώ ποτέ που σίγουρα δεν θα είμαι έγκυος, θα χορεύω μέχρι το πρωι... είπαμε περί ορέξεως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Fotini έγραψε: #7.443 08-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #7.444 08-05-08 13:23 Δεν θελει χορους...κανεις δεν θα χορεψει!! πως αλλιως να σας το εξηγησω?? θα τρωμε ολοι κατω απο ρυθμους σαλσα και δεν ξερω εγω τι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #7.445 08-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή είναι 5... Click για ανάπτυξη... 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #7.446 08-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.447 08-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Ακόμα χειρότερα... για τους χορούς κι αυτά εννοώ... Ας παντρευτεί ο καθένας όπως γουστάρει... Το μετά το γάμο είναι το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Fotini έγραψε: #7.448 08-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Click για ανάπτυξη... Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #7.449 08-05-08 13:30 Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #7.444 08-05-08 13:23 Δεν θελει χορους...κανεις δεν θα χορεψει!! πως αλλιως να σας το εξηγησω?? θα τρωμε ολοι κατω απο ρυθμους σαλσα και δεν ξερω εγω τι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #7.445 08-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή είναι 5... Click για ανάπτυξη... 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #7.446 08-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.447 08-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Ακόμα χειρότερα... για τους χορούς κι αυτά εννοώ... Ας παντρευτεί ο καθένας όπως γουστάρει... Το μετά το γάμο είναι το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Fotini έγραψε: #7.448 08-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Click για ανάπτυξη... Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #7.449 08-05-08 13:30 Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θελει χορους...κανεις δεν θα χορεψει!! πως αλλιως να σας το εξηγησω?? θα τρωμε ολοι κατω απο ρυθμους σαλσα και δεν ξερω εγω τι αλλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #7.445 08-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή είναι 5... Click για ανάπτυξη... 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #7.446 08-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.447 08-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Ακόμα χειρότερα... για τους χορούς κι αυτά εννοώ... Ας παντρευτεί ο καθένας όπως γουστάρει... Το μετά το γάμο είναι το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Fotini έγραψε: #7.448 08-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Click για ανάπτυξη... Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #7.449 08-05-08 13:30 Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή είναι 5... Click για ανάπτυξη... 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #7.446 08-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.447 08-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Ακόμα χειρότερα... για τους χορούς κι αυτά εννοώ... Ας παντρευτεί ο καθένας όπως γουστάρει... Το μετά το γάμο είναι το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Fotini έγραψε: #7.448 08-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Click για ανάπτυξη... Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #7.449 08-05-08 13:30 Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοίτα, μάλλον δεν έχουν λεφτά και δεν θέλουν να το πουν καθαρά. Τώρα αυτό με το φωτογράφο...ε, είναι χοντρό να μην έχεις, τουλάχιστον, επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μέρα... Τέλος πάντων, μια φορά αυτοί το γάμο θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.447 08-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Ακόμα χειρότερα... για τους χορούς κι αυτά εννοώ... Ας παντρευτεί ο καθένας όπως γουστάρει... Το μετά το γάμο είναι το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Fotini έγραψε: #7.448 08-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Click για ανάπτυξη... Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #7.449 08-05-08 13:30 Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 6 μηνών είναι Γεννάει αρχές Αυγούστου Click για ανάπτυξη... Ακόμα χειρότερα... για τους χορούς κι αυτά εννοώ... Ας παντρευτεί ο καθένας όπως γουστάρει... Το μετά το γάμο είναι το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Fotini έγραψε: #7.448 08-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Click για ανάπτυξη... Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #7.449 08-05-08 13:30 Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου...ενταξει αστο το βιντεο, ποσες φορες θα το δεις στη ζωη σου?? αλλα να μην εχεις ενα ωραιο αλμπουμ απο το γαμο? της προτεινα...μια καθημερινη, που θα μπορει και ο φωτογραφος, να πανε να κανουν μερικες επαγγελματικες, διπλα απο τη θαλασσα...ωραια δεν θα ειναι?? ''σιγα να μην χαναβαλω το νυφικο" ειπε. Click για ανάπτυξη... Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #7.449 08-05-08 13:30 Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:31 Η Fotini έγραψε: #7.450 08-05-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Κοριτσάρα μου, παντρέψου εσύ και θα βάλουμε τα Βιρμανάκια μας να χορεύουν τανγκό! Φυσικά και θα το κάψουμε! Όλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.451 08-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα στο γαμο μου θα το καψουμε!! θαρθειτε και εσεις - απο τωρα σας προσκαλω!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια θα το κάψουμε!! Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #7.452 08-05-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι, ωραία θα ήταν δίπλα στη θάλασσα. Μάλλον δεν τους καλαρέσει που παντρεύονται, ίσως το κάνουν λόγω εγκυμοσύνης. Και πολύ το αργήσανε, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 μηνών η νύφη Click για ανάπτυξη... το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:34 Η Fotini έγραψε: #7.453 08-05-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: το πασχα ηταν ...δεν μπορεις να κανεις γαμο 40 μερες πριν. Click για ανάπτυξη... Τι, 40 μέρες πριν το Πάσχα μάθανε για την εγκυμοσύνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #7.454 08-05-08 13:36 Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.455 08-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:41 Η Αντα έγραψε: #7.456 08-05-08 13:41 Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η Αντα έγραψε: #7.457 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα... κρατιέται τέτοιο μυστικό!! Click για ανάπτυξη... Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.458 08-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξερω....παντως στη μητερα μου θα το ειχα πει αν βρισκομουν σε μια τετοια κατασταση. Θα ηθελα την συμβουλη της ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα το συζητούσα μαζί της... αλλά την έχω πατήσει στη ζωή μου από κάτι τέτοιες συζητήσεις... βλέπεις έχω μαμά super Ελληνίδα που χώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.459 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 371 372 373 374 375 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 373 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειχαν ερθει για καφε σπιτι μας και δεν ειπαν τιποτα..ουτε για γαμο ουτε για εγκυμοσυνη, τιποτα!! κ μετα απο 2 εβδομαδες μας το ανακοινωσαν ! Click για ανάπτυξη... Κάποιο λόγο θα είχαν... Εγώ έχω μάθει να επιτρέπω στους άλλους να μη σκέφτονται αναγκαστικά όπως εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Fotini έγραψε: #7.460 08-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι... 4 μηνες δεν το λεγανε, το κρατουσαν μυστικο. Ουτε στη μητερα της δεν της το ειχε πει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.