Birman-maniacs

Δεν έχεις άδικο:/:

Τώρα που το θυμήθηκα... Βρε Φωτεινή δεν βάζεις στα reviews τις κονσέρβες τις petreet (αν το λέω καλά) που έψαξες τα συστατικά τους και είναι καλά?
Εγώ θα τις ψάξω να τις βρώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αστην μωρέ σπίτι... και πες στη μαμά του Γιώργου να πηγαίνει αν μπορεί...
Αχχ το καημενο το παιδακι!! περαστικα του!! ναι αφησε τον στο σπιτι, οι αλλαγες περιβαλλοντος δεν αρεσουν στις γατες..καλυτερα να σου κραταει λιγο μουτρα που την αφησες παρα να την παρεις μαζι σου, και ουτε στη τουαλετα να πηγαινει, οπως την προηγουμενη φορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι θελω!!!!!!!!!! :up:

στειλε μηνυμα στην κοπελα και ρωτα απο που μπορουμε να τα παραλαβουμε και πως να τα πληρωσουμε βασικα!μπορω να στειλω κι εκει κουριερ!

να την αφησουμε 2 μερες μονη?δεν μπορει και η μαμα του Γιωργου να ρθει!

Ποσες νυκτες θα ειναι μονη? για μενα αυτο εχει σημασια....:hmm:

Α... τότε αλλάζει... αν δεν υπάρχει κανένας...:hmm:
Πάντως κάτι πρέπει να κάνεις... δεν είναι καλό να τη παίρνεις πάντα μαζί... Κανένας γείτονας εμπιστοσύνης?
'Η ταίστρα και ποτίστρα και 2 τουαλέτες? :hmm:

Τώρα που το θυμήθηκα... Βρε Φωτεινή δεν βάζεις στα reviews τις κονσέρβες τις petreet (αν το λέω καλά) που έψαξες τα συστατικά τους και είναι καλά?
Εγώ θα τις ψάξω να τις βρώ..

Για να βάλω τις petreet πρέπει να έχω φωτογραφίες και δεν έχω... Ούτε στο Ίντερνετ υπάρχουν αρκετές. Δε νομίζω ότι θα βάλω, πάντως:hmm: Έχω στείλει κριτική για την ποτίστρα και περιμένω να την εγκρίνουν.

Πάντως κάτι πρέπει να κάνεις... δεν είναι καλό να τη παίρνεις πάντα μαζί... Κανένας γείτονας εμπιστοσύνης?

Βασικά, το θέμα είναι ότι θα μείνει μόνο του το γατούλι. Αυτό δεν σε απασχολεί, Βάσια;

Αν ειναι να μονο για μια νυκτα, αφησε δυο μπολακια νερο και ξηρας τροφης και γεμισε της την λεκανιτσα με αμμο. Το ιδιο κανω οταν παω για σαβ/κο στις Ροβιες, και φευγω Παρασκευη και γυρναω Κυριακη ...τα βρισκω μια χαρα!!:)

Για να βάλω τις petreet πρέπει να έχω φωτογραφίες και δεν έχω... Ούτε στο Ίντερνετ υπάρχουν αρκετές. Δε νομίζω ότι θα βάλω, πάντως:hmm: Έχω στείλει κριτική για την ποτίστρα και περιμένω να την εγκρίνουν.

Καλά δε πειράζει!
Κορίτσια εγώ θα τις δοκιμάσω και θα σας πω τη γνώμη μου - αν τους άρεσαν.. αν κι εμένα είναι παμφάγα! :lol:
Από συστατικά πάντως, λένε πολλά!

Αν ειναι να μονο για μια νυκτα, αφησε δυο μπολακια νερο και ξηρας τροφης και γεμισε της την λεκανιτσα με αμμο. Το ιδιο κανω οταν παω για σαβ/κο στις Ροβιες, και φευγω Παρασκευη και γυρναω Κυριακη ...τα βρισκω μια χαρα!!:)
Παρασκευή - Κυριακή είναι 2 βράδια...:hmm:
Πάντως για 2 βράδια έχει δίκιο η Άντα... δεν θα'χει πρόβλημα...

Βασικά, το θέμα είναι ότι θα μείνει μόνο του το γατούλι. Αυτό δεν σε απασχολεί, Βάσια;
Δεν ξερω ...καθε φορα που επαιρνα τη Πισου, εβλεπα οτι ταλαιπωρειται πολυ με την αλλαγη. Στο νεο της περιβαλλον στο χωριο μεχρι να μπορεσει να το συνηθισει, περνουσαν οι μερες και επρεπε να γυρισουμε στην Αθηνα. Που με το μπαιναμε στο σπιτι, ανεβαινε στο ντουλαπι κ 2 μερες δεν κατεβαινε!!:(

Παρασκευή - Κυριακή είναι 2 βράδια...:hmm:
Πάντως για 2 βράδια έχει δίκιο η Άντα... δεν θα'χει πρόβλημα...
Ναι αυτο της λεω...τα αφηνω 2 βραδια και τα βρισκω μια χαρα....

Δεν ξερω ...καθε φορα που επαιρνα τη Πισου, εβλεπα οτι ταλαιπωρειται πολυ με την αλλαγη. Στο νεο της περιβαλλον στο χωριο μεχρι να μπορεσει να το συνηθισει, περνουσαν οι μερες και επρεπε να γυρισουμε στην Αθηνα. Που με το μπαιναμε στο σπιτι, ανεβαινε στο ντουλαπι κ 2 μερες δεν καταιβενε!!:(
Συμφωνώ:up:... στη γάτα αρέσει η βολή της... ;)

Από συστατικά πάντως, λένε πολλά!

Α, ναι. Νομίζω ότι είναι οι καλύτερες της αγοράς. Όσο καλές μπορούν να είναι οι κονσέρβες, φυσικά...

Ναι αυτο της λεω...τα αφηνω 2 βραδια και τα βρισκω μια χαρα....

Εσύ, όμως, Άντα έχεις 2 γατιά και κάνουν παρέα. Η Αθηνούλα είναι μονάχη της...:/: Πάντως, είναι προτιμότερο να μείνει σπίτι της από το να φοβηθεί με την αλλαγή.

Α, ναι. Νομίζω ότι είναι οι καλύτερες της αγοράς. Όσο καλές μπορούν να είναι οι κονσέρβες, φυσικά...

Ναι.. θυμάμαι η Βάσια μου΄λεγε ότι μόνο κάτι Αμερικάνικες έχουν "σωστά"μέρη του ζώου κι όχι ουρές, αυτιά, μύτες κλπ...δεν θυμάμαι ποιες...:hmm:

Εσύ, όμως, Άντα έχεις 2 γατιά και κάνουν παρέα. Η Αθηνούλα είναι μονάχη της...:/: Πάντως, είναι προτιμότερο να μείνει σπίτι της από το να φοβηθεί με την αλλαγή.

Ε... αυτό βρε λέει και η Άντα... άλλωστε είχε κάποτε (για 5 χρόνια) και τη Pisu μόνη της... ;)

Ε... αυτό βρε λέει και η Άντα... άλλωστε είχε κάποτε (για 5 χρόνια) και τη Pisu μόνη της... ;)
Ναι για τοτε που ηταν μονη η Πισου λεω..τωρα και τα δυο μαζι δεν τα εχω παρει στο χωριο. Αλλα παλι για παρασκευη - κυριακη ταλαιπωρια το βρισκω. Αν ηταν για μια εβδομαδα ασυζητητι θα τα επαιρνα ...:cool:

Συμπεθέραααααααααα!
Που τη κοπάνησες καλέ?? Ήρθε ο Γιώργος σπίτι?
Μας ρωτάς κάτι και μετά φεύγεις?? :lol:
'Αντα καμιά ιδέα για το που είναι το συμπεθεράκι μου? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back