Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μόλις το τελείωσα,πάρτε μια γεύση...

τελειο:up::up:και ευχαριστουμε που μας τιμησες και εβαλες μπροστα τη γιαγια μας:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πετυχε!!!! παιδια αυτος ειναι ο Evian ευχηθειτε μου να γινει το δευτερο γατοπαιδο μου:rolleyes:

κουκλι!:) μακαρι αν πανε ολα καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γυρισαμε απο το ταξιδι μας μαι χαρα!η Αθηνα ειδε εξοχη και περπατησε λιγο εξω θα δειτε και φωτο!αλλα ΚΥΡΙΑ δεν πατησε καθολου γρασιδι!:Dαποστειρωμενη γατα δεν ηξερε τι ηταν και δεν το πατησε, πηγαινε απο το πλακοστρωτο!:Pλιγη γκρινια στο αμαξι αλλα ολα καλα:up:

το site πολυ καλο erefer αλλα πρεπει να το ψαξουμε ..:hmm:

DSCN0606.jpg
Η Αθηνα ψαχνει τα πουλάκια, κυρια ομως δεν παταμε το χωμα να λερωσουμε τα λευκα ποδαρακια μας!

DSCN0635.jpg
και αλλη μία πάνω στα τραπεζια!

το site πολυ καλο erefer αλλα πρεπει να το ψαξουμε ..:hmm:
Ναί πρέπει να το ψάξουμε και κυρίως να ψάξουμε φωτογραφίες:DΕχω σχεδόν ολοκληρώσει το καινούργιο forum..το προηγούμενο ήταν πατάτα,δεν άντεξα να το κρατήσω:lol:Θα το βάλω μάλλον απόψε να το δείτε αύριο.Η Αθηνά τώρα που πήραν αέρα τα μυαλά της στην εξοχή,θα λογικευτεί να της έρθει κανένας οίστρος?:D

DSCN0606.jpg
Η Αθηνα ψαχνει τα πουλάκια, κυρια ομως δεν παταμε το χωμα να λερωσουμε τα λευκα ποδαρακια μας!
Καλά στην εξοχή είναι πιο όμορφα μου φαίνεται τα Βιρμανάκια!

Αργησα λίγο να κοιμηθώ σήμερα,αλλά δεν δουλεύω οπότε είμαι δικαιολογημένος:DΕβαλα το καινούργιο forum στο site,ελπίζω να σας αρέσει;)Καληνυχτίζω!

Είναι τέλειο!!!!:up::up::up::up::up:
Εσύ το έκανες έτσι;;;; Αχ, θέλω τα φώτα σου...έχω πολλές ερωτήσεις....θέλω και γω να κάνω κάτι αντίστοιχω για τις βρετανικές και δεν ξέρω ποιόν να ρωτήσω μερικά πράγματα!:rolleyes:
Να σου στείλω πμ;;;;:redface:
Raisa συγνώμη που δεν απάντησα γρήγορα,κάτι έκανα και ξεχάστηκα!Οτι θές στείλε πμ,αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι,ευχαρίστως:)

Καλημέρα!! βλεπω η ''μαμα παπαρατσι'' και στην εξοχη παρακολουθει τηνν Αθηνα!!

Πετυχε!!!! παιδια αυτος ειναι ο Evian ευχηθειτε μου να γινει το δευτερο γατοπαιδο μου:rolleyes:
Τελειο τελειο !!:up: ολοψυχα σου ευχομαι να γινει γρηγορα δικο σου!!!!! :)

Βασια πολυ γλυκια η Αθηνουλα σου! :)

Φωτεινουλα τι κανει η Ρενατα?? σε σκεφτομουν το σαββατο...ειδα οτι πρεπει να της δινεις ενα σιροπι καθε πρωι..

Τελειο τελειο !!:up: ολοψυχα σου ευχομαι να γινει γρηγορα δικο σου!!!!! :)
σ'ευχαριστω γλυκια μου!!!

Αντακο πως περασες σ/κ?δεν σε ειδα καθολου μεσα..

Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!!

Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα:);)

Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"...:P

Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του.

Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back