Birman-maniacs

παιδια γραφτηκατε στο σιτε του Βασιλη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Γιωργος δεν ηταν διπλα μου, εκεινη τη στιγμη....αργοτερα υποθηκε να βγει με το καλο η αδελφη του απο το νοσοκομειο, και να ερθουν να με ζητησουν...δεν ειμαι τοσο ''παραδοσιακη'' , αλλα μια γνωριμια των γονιων θα ηθελα να γινει. Τοσες φορες πια εχω παει στους γονεις του, και αλλες τοσες εχει ερθει ο Γιωργος στους δικους μου. ΕΙναι καιρος να γνωριστουμε οι δυο οικογενειες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως παει το βαψιμο? τελικα ολο το σπιτι βαφεις? τι χρωματα βαζεις?

Πως παει το βαψιμο? τελικα ολο το σπιτι βαφεις? τι χρωματα βαζεις?
τελειωσα το σπιτι,εμεινε το μπανιο και ενα πολυ μιρο κομματι της κουζινας που ειναι δυσκολο
το θεμα ειναι ολος ο χαμος που γινεται με τα πραγματα μες τη μεση :down:
κιτρινο κ μωβ εβαλα..πολυ ωραιο βγηκε

Οχι....το φορουμ λειτουργει? θα μιλαμε απο δω ?
δεν ξερω αν λειτουργει γιατι εγω δεν μπορω να γραφτω..ε θα λειτουργει φανταζομαι..η οικογενεια ερεφερ εχει γραφτει ηδη φυσικα:)

Ο Γιωργος δεν ηταν διπλα μου, εκεινη τη στιγμη....αργοτερα υποθηκε να βγει με το καλο η αδελφη του απο το νοσοκομειο, και να ερθουν να με ζητησουν...δεν ειμαι τοσο ''παραδοσιακη'' , αλλα μια γνωριμια των γονιων θα ηθελα να γινει. Τοσες φορες πια εχω παει στους γονεις του, και αλλες τοσες εχει ερθει ο Γιωργος στους δικους μου. ΕΙναι καιρος να γνωριστουμε οι δυο οικογενειες!!
ε ναι καιρος ειναι!!!εγω νομιζα οτι γνωριζοντουσαν κ οτι απλως ηθελες να κρατησεις τους τυπους..να σε ζητησει δηλαδη

Μα ξερεις ολο χαιρετισματα στελνουν η μια μαμα στην αλλη, και δνε γνωριζονται καν!! δεν θελω να περασουμε βερες και τετοια, απλα να φαμε ολοι μαζι σε ενα τραπεζι!!!

Μα ξερεις ολο χαιρετισματα στελνουν η μια μαμα στην αλλη, και δνε γνωριζονται καν!! δεν θελω να περασουμε βερες και τετοια, απλα να φαμε ολοι μαζι σε ενα τραπεζι!!!
ε ναι δεν ειναι και τπτ τρομερο!!!ενα φαι θα φατε!!!μηπως θεωρει οτι ετσι σοβαρευει το πραγμα κ προσπαθει να το τρεναρει?ή απλως ειναι αναβλητικος τυπος.

κοριτσακια μου σας αφηνω προς το παρον..παω να μαζεψω τον χαμο που γινεται...

Ειναι αναβλητικος τυπος....βεβαια τον εχει ''ψιλοχαλασει'' που δεν φοραω το δαχτυλιδι του. (Μου εκανε περσι προταση γαμου).Αυτο ειναι το επακολουθο που δεν ηρθαν οι δικοι του να γνωρισουν τους δικους μου !!

Οκ Δαναη!! θα μιλησουμε και αργοτερα..:)

Καλημέρα Βιρμανοπουλάκια και καλή εβδομάδα!

Φωτεινούλα! Χαίρομαι που η Ρενατούλα σου είναι καλύτερα! Καλή δύναμη!!

Άντα! Να σας ζήσουν οι νεόνυμφοι... !

Δανάη τα γατάκια είναι... μούρλια...:inlove: Εύχομαι... να πάρεις τον πολυπόθητο Evian... αν και... έχουμε κι άλλες εναλλακτικές... να γίνουμε και... σόι!! ;)

Βασάκι!! Η Αθηνούλα σου είναι μια κούκλα εις τας εξοχάς!! Ταξειδιάρα Αθηνούλα! Είσαι γλύκα! :inlove:

Βασίλη δεν είχα χρόνο να μπω στο site... αλλά θα μπω σύντομα!
'Ακουσα ότι είναι πολύ καλό!!Συγχαρητήρια!!
Αν έχω καμιά πρόταση θα μπορούσα να στη στείλω?

Καλημερα Γιουλη!! ευχαριστουμε !! πως τα πηγε ο μικρος το σαββατο?

Καλημέρα σε ολους!αντε Αντα με το καλο!αχ ο Γιωργακης σου δεν εχει αλλη δικαιολογια ο κλοιος στενεψε!εγω γραφτηκα στο site birman:up:Φωτεινη περαστικα σου ευχομαι!

Καλημερα Γιουλη!! ευχαριστουμε !! πως τα πηγε ο μικρος το σαββατο?
Δείχνει πολύ ικανοποιημένος... θα δούμε:hmm:... την Παρασκεύη δίνει και προφορικά...

Καλημέρα σε ολους!αντε Αντα με το καλο!αχ ο Γιωργακης σου δεν εχει αλλη δικαιολογια ο κλοιος στενεψε!εγω γραφτηκα στο site birman:up:Φωτεινη περαστικα σου ευχομαι!

Εγώ θα ευχηθώ να είστε μαζί κι αγαπημένοι...κι ο γάμος αν είστε έτσι... θα'ρθει κι αυτός... :up:

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!!

Θα γραφτω και εγω το μεσημερακι...εγω θα ηθελα να εχει περισσοτερο χρωμα. :hmm:

Βασια πως της φανηκε η εκδρομουλα της Αθηνας?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back