Birman-maniacs

Θα γραφτω και εγω το μεσημερακι...εγω θα ηθελα να εχει περισσοτερο χρωμα. :hmm:

Eγώ το βρήκα πολύ όμορφο!! Για άλλη μια φορά Μπράβο!!
Προτείνω να αφήσουμε το Βασίλη να το εμπλουτίσει όπως αυτός νομίζει και σιγά σιγά να επέμβει στις ομορφιές... όπως χρώματα κλπ... αλλά εγώ θα του έδινα τη πρωτοβουλία να το φτιάξει όπως του αρέσει εκείνου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασια πως της φανηκε η εκδρομουλα της Αθηνας?

μια χαρα, λίγο γκρίνια ειχε στο αμαξι, λιγο φοβηθηκε στην εξοχη αλλα ενταξει κατα γενικες γραμμες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν βρηκε κανα ζουζουνι να κυνηγησει? ;)

Τα δικα μου ησυχα τα βρηκα..δεν ειχαν καν τελειωσει το φαγητο που τους ειχα αφησει! γκρινια δεν ειχα, απλα μου τριφτηκαν για πολυ ωρα πανω μου και στον Γιωργο, και υστερα οπως παντα καναμε τις διαφορες δουλιτσες στο σπιτι με συνοδεια απο τη Πισου και τον Αλφι!!

Τα δικα μου ησυχα τα βρηκα..δεν ειχαν καν τελειωσει το φαγητο που τους ειχα αφησει! γκρινια δεν ειχα, απλα μου τριφτηκαν για πολυ ωρα πανω μου και στον Γιωργο, και υστερα οπως παντα καναμε τις διαφορες δουλιτσες στο σπιτι με συνοδεια απο τη Πισου και τον Αλφι!!

Εμένα που κι εγώ τ'άφησα από το Σάββατο, σημασία καμία δεν μου έδωσαν! :lol:

Χαιρομαι ομως....σκεφτομαι στην αρχη, ειδικα η Πισου που την αφηνα και μονη της, οτι μου κρατουσε μουτρα!! ασε ετσι ειναι καλυτερα, ναι μεν τους λειψαμε αλλα μπορουν και λιγο μονα τους!!

Που ειχες παει και τα αφησες απο το Σαββατο?

Που ειχες παει και τα αφησες απο το Σαββατο?
Είχα οίστρο... και πήγα στο σπίτι του... γατούλη.... :lol:

Χαιρομαι ομως....σκεφτομαι στην αρχη, ειδικα η Πισου που την αφηνα και μονη της, οτι μου κρατουσε μουτρα!! ασε ετσι ειναι καλυτερα, ναι μεν τους λειψαμε αλλα μπορουν και λιγο μονα τους!!
Τα.... μοναχογάτια είναι κακομαθημένα...! :lol:
Εμένα η Καλυψούλα έκλαιγε όταν έλειπα... :(

Άντα, μια ερώτηση να μου πεις αν θυμάσαι: σε ποιό αεροδρόμιο του Μονάχου πήγατε; Στο Ausburg ή στο Strauss;:hmm:

χμμ περιμενε να κοιταξω...

Munich - Franz Josef Strauss

Τελικα δεν πηγαμε Ζυριχη, οπως ειχαμε πει στην αρχη. Αρα δεν πηραμε και το τρενο...Μεγαλο αεροδρομιο στο Μοναχο, χρονο να εχεις να το γυρισεις, και να ψωνίσεις!!!!:up:

Παντως στην πτήση με τη Lufthansa, ειδα καποιον να εχει το σκυλακι του μαζι. Θα του ειχαν επιτρεψει λοιπον να το παρει στη καμπινα μαζι του.

Παντως στην πτήση με τη Lufthansa, ειδα καποιον να εχει το σκυλακι του μαζι. Θα του ειχαν επιτρεψει λοιπον να το παρει στη καμπινα μαζι του.
Κι εγώ με τη Lufthansa έφερα το Μορφέα μαζί μου στη καμπίνα...

Ναι, επιτρέπεται κατοικίδιο στην καμπίνα. Τώρα είμαι στην ιστοσελίδα της Lufthansa και κάνω συνδυασμούς στις πτήσεις για να βρω μια με συμφέρουσα τιμή:( Τα "έχω παίξει" - κουτάκι δεξιά, κουτάκι αριστερά... όχι αυτό δε μας κάνει... για να πάω στο επόμενο... ούτε αυτό, έχει 347 ευρώ... το επόμενο...;;;;:lol::lol::lol: Αν δε λαλήσω σήμερα... Είναι που θα πάρω και το τρένο, αλλιώς δε θα είχα πρόβλημα με τις ώρες:hmm:

Χμμ και εγω εχω ψαξει ετσι σε ιστοσελιδες αεροπορικων εταιρειων...το παν ειναι να εχεις γρηγορο ιντερνετ, διαφορετικα θα κανεις ωρες!!

δοκιμασε κ στο www.airtickets.gr

Ναι, επιτρέπεται κατοικίδιο στην καμπίνα. Τώρα είμαι στην ιστοσελίδα της Lufthansa και κάνω συνδυασμούς στις πτήσεις για να βρω μια με συμφέρουσα τιμή:( Τα "έχω παίξει" - κουτάκι δεξιά, κουτάκι αριστερά... όχι αυτό δε μας κάνει... για να πάω στο επόμενο... ούτε αυτό, έχει 347 ευρώ... το επόμενο...;;;;:lol::lol::lol: Αν δε λαλήσω σήμερα... Είναι που θα πάρω και το τρένο, αλλιώς δε θα είχα πρόβλημα με τις ώρες:hmm:
Μήπως θέλεις να μου στείλεις ημ/νίες αναχώρησης και επιστροφής να ρωτήσω κι εγώ το πρακτορείο που συνεργάζομαι να σου πω τιμή?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back