Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Fotini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
το παν ειναι να εχεις γρηγορο ιντερνετ, διαφορετικα θα κανεις ωρες!!

Έχω, έχω;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το δοκίμασα πριν απ' όλα, αλλά σου βγάζει μόνο τις πιο οικονομικές πτήσεις - οι οποίες είναι αυτές ακριβώς που δε συμφέρουν από την πλευρά της ώρας...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως θέλεις να μου στείλεις ημ/νίες αναχώρησης και επιστροφής να ρωτήσω κι εγώ το πρακτορείο που συνεργάζομαι να σου πω τιμή?

Κούκλα, ευχαριστώ πολύ. Κάτσε να καταλήξω κάπου - ψάχνω παράλληλα και τα δρομολόγια των τρένων για να είμαι σίγουρη ότι δε θα ξεμείνω σε καμιά πλατεία - και θα σου πω;)

Παιδια εχετε βενζινη?? γινεται ο χαμος εξω...ευτυχως ειμαι κοντα στη δουλεια και δεν παιρνω αμαξι. Η μαμα μου ηδη ειναι στη ρεζερβα.:(

Παιδια εχετε βενζινη?? γινεται ο χαμος εξω...ευτυχως ειμαι κοντα στη δουλεια και δεν παιρνω αμαξι. Η μαμα μου ηδη ειναι στη ρεζερβα.:(

Εγώ η χαζή δεν έχω... θα θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια... ποδαράτο και λεωφορείο! Γιούπι! :up:

Κούκλα, ευχαριστώ πολύ. Κάτσε να καταλήξω κάπου - ψάχνω παράλληλα και τα δρομολόγια των τρένων για να είμαι σίγουρη ότι δε θα ξεμείνω σε καμιά πλατεία - και θα σου πω;)

:lol::lol::lol::lol::lol:
Το πολύ πολύ να μας φέρεις και κανέναν Βαυαρό με φτεράκι στο καπελάκι μαζί σου! :lol:

Απο τη Νεα Ερυθραια μεχρι το Μαρουσι?? δεν νομιζω...:hmm:

Εγώ η χαζή δεν έχω... θα θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια... ποδαράτο και λεωφορείο! Γιούπι! :up:

'Αντα, με το λεωφορείο γιατί όχι??

Ποιο λεωφορειο? Α7 και Β7 ? αν εισαι κοντα στη Κηφισιας, οκ!!

Μην μου πεις οτι δουλευεις στο Αιθριο ??

Η Rose, ο Versacce και η Kitty... Μούρλια ε?? :inlove:

Rose
rosi_20080510_4.jpg

Kitty
kitty_20080510_3.jpg

Και ο αγαθός γίγαντας Versacce!
versacce_20080510_3.jpg

Μην μου πεις οτι δουλευεις στο Αιθριο ??

Σχεδόν δίπλα... στα κτίρια της ALICO! Δίπλα στη Eurobank... Κηφισίας 119.
Τελικά θα με φέρει ο Δν/ντής μου στο γραφείο...:up:

Μην ξανακουσω οτι τα γατια μας ειναι χονδρα, θα τα παρω στο κρανιο!! τι χονδρομπαλιτσες ειναι αυτες??????:up:

Τι λυπημενο βλεμμα εχει η Kitty....

Μην ξανακουσω οτι τα γατια μας ειναι χονδρα, θα τα παρω στο κρανιο!! τι χονδρομπαλιτσες ειναι αυτες??????:up:

Εμένα ο Μορφέας έγινε πολύ καλός... Κρέμεται η... γνωστή Βιρμανοκοιλίτσα από κάτω... αλλά οι γραμμές του σώματός του διαγράφονται πλέον τέλειες! :up:
Τα κατάφερα!:lol:

Σχεδόν δίπλα... στα κτίρια της ALICO! Δίπλα στη Eurobank... Κηφισίας 119.
Τελικά θα με φέρει ο Δν/ντής μου στο γραφείο...:up:
Μεχρι να μεινει και αυτος απο βενζινη!:down: και τα σουπερ μαρκετ εχουν αρχισει να εχουν προβλημα..και αν συνεχιστει ετσι η κατάσταση, θα πουμε το γαλα γαλατακι!! :mad:

Τι λυπημενο βλεμμα εχει η Kitty....

Θυμίζει πολύ την Αθηνά... που λέει στη μαμά της...
"Μανούλα σα με πάλεις μαζί σου στο βουνό"? :(

:lol::lol:

Μεχρι να μεινει και αυτος απο βενζινη!:down: και τα σουπερ μαρκετ εχουν αρχισει να εχουν προβλημα..και αν συνεχιστει ετσι η κατάσταση, θα πουμε το γαλα γαλατακι!! :mad:

Αχ ωραία μακάρι! Να καθόμαστε σπίτι!!
Άσε την άλλη εβδομάδα μπορεί να πάει Λίβανο... του'χω φτιάξει το ταξείδι του, αλλά δεν τον έπεισα ακόμα να το ακυρώσει... :(

Θυμίζει πολύ την Αθηνά... που λέει στη μαμά της...
"Μανούλα σα με πάλεις μαζί σου στο βουνό"? :(

:lol::lol:
Στο βουνο, στην εξοχη οπου θελει το κοριτσι!! στη θαλασσα δεν νομιζω να την παρει μαζι της...:blink: Οχι για κανεναν αλλο λογο απλα θα καουν οι πατουσιτσες της :blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back