πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #7.921 12-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ εχει μαυρα νυχακια! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγω...ετσι θα μεινουν?κακο ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:39 Ο πυρροθριξ: #7.922 12-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και απο τις αναθυμιάσεις τι παθαινεις?? να προσεχεις να αεριζεται καλα ο χωρος, και προπαντος αν παρατηρησεις οτι εχετε πονοκεφαλους! Click για ανάπτυξη... καλα προχθες πεθανα απο τον πονοκεφαλο!!! τωρα εχει στεγνωσει πια.Δεν μπορω να πω οτι μυριζε ιδιαιτερα αυτη η μπογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Fotini έγραψε: #7.923 12-05-08 14:41 Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.924 12-05-08 14:41 μπα δεν ειναι απο την κουραση μωρε,ειναι κατι χαπια που πινω που επηρρεαζουν την μνημη..απο τα μεσα καλοκαιριου που θα τα κοψω θα επανελθω.. και ειναι σπαστικο γιατι εγω παντα θυμομουν παρα πολυ καλα..και τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #7.925 12-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το ειδα κι εγω...ετσι θα μεινουν?κακο ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #7.926 12-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:44 Ο πυρροθριξ: #7.927 12-05-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.928 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Click για ανάπτυξη... Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.929 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ εχει μαυρα νυχακια! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγω...ετσι θα μεινουν?κακο ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:39 Ο πυρροθριξ: #7.922 12-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και απο τις αναθυμιάσεις τι παθαινεις?? να προσεχεις να αεριζεται καλα ο χωρος, και προπαντος αν παρατηρησεις οτι εχετε πονοκεφαλους! Click για ανάπτυξη... καλα προχθες πεθανα απο τον πονοκεφαλο!!! τωρα εχει στεγνωσει πια.Δεν μπορω να πω οτι μυριζε ιδιαιτερα αυτη η μπογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Fotini έγραψε: #7.923 12-05-08 14:41 Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.924 12-05-08 14:41 μπα δεν ειναι απο την κουραση μωρε,ειναι κατι χαπια που πινω που επηρρεαζουν την μνημη..απο τα μεσα καλοκαιριου που θα τα κοψω θα επανελθω.. και ειναι σπαστικο γιατι εγω παντα θυμομουν παρα πολυ καλα..και τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #7.925 12-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το ειδα κι εγω...ετσι θα μεινουν?κακο ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #7.926 12-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:44 Ο πυρροθριξ: #7.927 12-05-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.928 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Click για ανάπτυξη... Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.929 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και απο τις αναθυμιάσεις τι παθαινεις?? να προσεχεις να αεριζεται καλα ο χωρος, και προπαντος αν παρατηρησεις οτι εχετε πονοκεφαλους! Click για ανάπτυξη... καλα προχθες πεθανα απο τον πονοκεφαλο!!! τωρα εχει στεγνωσει πια.Δεν μπορω να πω οτι μυριζε ιδιαιτερα αυτη η μπογια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Fotini έγραψε: #7.923 12-05-08 14:41 Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.924 12-05-08 14:41 μπα δεν ειναι απο την κουραση μωρε,ειναι κατι χαπια που πινω που επηρρεαζουν την μνημη..απο τα μεσα καλοκαιριου που θα τα κοψω θα επανελθω.. και ειναι σπαστικο γιατι εγω παντα θυμομουν παρα πολυ καλα..και τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #7.925 12-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το ειδα κι εγω...ετσι θα μεινουν?κακο ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #7.926 12-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:44 Ο πυρροθριξ: #7.927 12-05-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.928 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Click για ανάπτυξη... Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.929 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.924 12-05-08 14:41 μπα δεν ειναι απο την κουραση μωρε,ειναι κατι χαπια που πινω που επηρρεαζουν την μνημη..απο τα μεσα καλοκαιριου που θα τα κοψω θα επανελθω.. και ειναι σπαστικο γιατι εγω παντα θυμομουν παρα πολυ καλα..και τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #7.925 12-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το ειδα κι εγω...ετσι θα μεινουν?κακο ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #7.926 12-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:44 Ο πυρροθριξ: #7.927 12-05-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.928 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Click για ανάπτυξη... Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.929 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα δεν ειναι απο την κουραση μωρε,ειναι κατι χαπια που πινω που επηρρεαζουν την μνημη..απο τα μεσα καλοκαιριου που θα τα κοψω θα επανελθω.. και ειναι σπαστικο γιατι εγω παντα θυμομουν παρα πολυ καλα..και τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Αντα έγραψε: #7.925 12-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το ειδα κι εγω...ετσι θα μεινουν?κακο ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #7.926 12-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:44 Ο πυρροθριξ: #7.927 12-05-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.928 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Click για ανάπτυξη... Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.929 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι το ειδα κι εγω...ετσι θα μεινουν?κακο ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #7.926 12-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:44 Ο πυρροθριξ: #7.927 12-05-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.928 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Click για ανάπτυξη... Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.929 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δανάη, σε σημερινό μήνυμα από τις Γερμανίδες, διάβασα ότι δεσμεύονται να σου δώσουν γατάκι Απλά περιμένουν να αποφασίσουν στο εκτροφείο της Ολλανδίας και αυτοί αργούν... Είπαν ότι μπορείς να πάρεις και ένα κοριτσάκι, αν τελικά δοθεί ο Evian... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:44 Ο πυρροθριξ: #7.927 12-05-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.928 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Click για ανάπτυξη... Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.929 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.928 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Click για ανάπτυξη... Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.929 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου ειπαν οτι τα κοριτσακια ειναι κλεισμενα-γιατι ρωτησα και γι'αυτα-εκτος λεει αν αλλαξει κατι και τα δωσουν ως pets Click για ανάπτυξη... Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.929 12-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε ας το παρω εγω και θα το τρωω ολη την ωρα...αλλωστε μου αρεσουν τα μαυρα νυχια!ειναι αποψη!! Click για ανάπτυξη... τα δικα μου δεν ειναι μαυρα ετσι?προς αποφυγην παρεξηγησεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #7.930 12-05-08 14:47 Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #7.931 12-05-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, μήπως εννοούσαν να σου δώσουν από άλλη γέννα... Click για ανάπτυξη... δεσμευτηκαν να μου δωσουν ή απο αυτην ή απο την Κιττυ... και το θεμα ειναι οτι στην αρχη ο Evian κ η μια του αδελφη φαινοντουσαν για seal ,τωρα το χρωμα αντι να σκουρινει,ανοιγει... και περιμενουμε να δουμε χρωμα+καλτσακια..αν ειναι ολα καλα θα το παρει ο εκτροφεας ακομα κι αν ειναι seal τελικα, γιατι λεει παει με τις γραμμες του εκτροφειου του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #7.932 12-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα μπορουσες να βαψεις και τα δικα σου.... Click για ανάπτυξη... ας παρω το γατογιο μου και θα τα βαψω και μαυρα να ειμαστε assorti Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #7.933 12-05-08 14:54 Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι σε θελω Δαναη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Fotini έγραψε: #7.934 12-05-08 14:56 Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #7.935 12-05-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, σε λίγο θα βγω. Αν δεν τα ξαναπούμε, καλό υπόλοιπο δουλειάς και καλή ξεκούραση με τα γατόνια σας Click για ανάπτυξη... καλη ξεκουραση και σε σενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #7.936 12-05-08 14:59 Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο απογευμα!! δωσε ενα φιλακι στη Ρενατα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.937 12-05-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μην ειναι κακο..καλα δεν ξερω και πολλα για show breed και τετοια,αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι μικρουλι γατουλινι πολυ πολυ γλυκο!! οτι πρεπει να του φας τις πατουσιτσες! Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 14:59 Η moukelis έγραψε: #7.938 12-05-08 14:59 Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #7.939 12-05-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 395 396 397 398 399 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 397 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!! στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #7.940 12-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια? Click για ανάπτυξη... Στη φωτογραφια του μικρου τα ειδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.