Birman-maniacs

Υπάρχουν γάτες με μαύρα νύχια?
καλα εμας ρωτας?εσυ θα επρεπε να ξερεις να μας φωτισεις και μας!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βιρμανάκια μόλις ήρθε ο κύριος της κούριερ και πήρε τα γατοαρνιά σας!Δανάη εσένα μάλλον θα σου τα στειλω αυριο,επειδή σήμερα έμπλεξα με την κτηνίατρο και δεν πρόλαβα,έπρεπε να είμαι εδώ νωρίς για την παράδοση.Περιμένω εντυπώσεις!
:up::up: γιουπιιιιι!! αντε καλα ξεκινησε η εβδομαδα!! :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το birmans.gr δεν μου ανοιγει:(

καλα εμας ρωτας?εσυ θα επρεπε να ξερεις να μας φωτισεις και μας!!!:P

Ξέρω κι εγώ? 'Ετσι μοιάζουν... μακάρι να ξινίσει η εκτροφέας... :lol:
Δανάη φαντάζεσαι να έχουν κάνει κανένα μοντάζ οι Γερμανίδες για να ξινίσει και να πει ότι δεν τον θέλει? :lol:

Γιουλη σβησε καποια μηνυματα !! δεν μπορω να σου στειλω πμ!!

Ξέρω κι εγώ? 'Ετσι μοιάζουν... μακάρι να ξινίσει η εκτροφέας... :lol:
Δανάη φαντάζεσαι να έχουν κάνει κανένα μοντάζ οι Γερμανίδες για να ξινίσει και να πει ότι δεν τον θέλει? :lol:
λες?μακαρι παναγια μου!!!!emotion που σταυροκοπιεται δεν εχει!!!

Οκ εσβησε μερικα...απλα ειδα οτι τον χωρο τον πμ μοιραζεται σε εισερχομενα και απεσταλμενα που τα μετραει και αυτα!! ειδικα τα απεσταλμενα τα σβηνω κατευθειαν..

στειλε της mail:)
Συγνώμη... απλά είμαι μεταξύ Λιβανέζων, Προέδρου, Ταξειδιωτικού γραφείου και... Mycat... :(:lol:

το καταλαβα οτι εισαι πηγμενη σημερα....μην ανησυχεις. Η Βασια που ειναι?? λες να τη τσιμπησε ''κατι'' και να εμεινε στο κρεβατι??

Συγνώμη... απλά είμαι μεταξύ Λιβανέζων, Προέδρου, Ταξειδιωτικού γραφείου και... Mycat... :(:lol:
δεν πειραζει παιδι μου!!!!καταλαβαινουμε..
μολις επισκευθηκα το site με τη μαμα κ τον μπαμπα του παιδιου και κανενας δεν εχει μεγαλα καλτσακια..ισως του Versacce ειναι λιγο μεγαλυτερα αλλα στο φυσιολογικο νομιζω..

το καταλαβα οτι εισαι πηγμενη σημερα....μην ανησυχεις. Η Βασια που ειναι?? λες να τη τσιμπησε ''κατι'' και να εμεινε στο κρεβατι??
κανενα μεγαλο φιδι?:P

δηλαδη θα τα εχω μεσα στην εβδομαδα!!!!:up:
στειλε μου ομως και ενα λογαριασμο να σου βαλω τα χρηματα..
Ναι ελπίζω,γιατί τα ΕΛΤΑ κινούνται με ρυθμο χελώνας...Σου στέλνω ΡΜ!:)

ναι ναι πολυ μεγαλο θα πρεπει να ηταν!!!!!!!!! :lol:
Ναι... το λένε... Κτηνιατρική Καρδίτσας! :lol::lol:

δεν πειραζει παιδι μου!!!!καταλαβαινουμε..
μολις επισκευθηκα το site με τη μαμα κ τον μπαμπα του παιδιου και κανενας δεν εχει μεγαλα καλτσακια..ισως του Versacce ειναι λιγο μεγαλυτερα αλλα στο φυσιολογικο νομιζω..

Ναι... αλλά οι Παππούδες και οι γιαγιάδες?
Γιατί και μένα η Jou Jou και ο Figo είχαν καλά καλτσάκια... αλλά από το σόι της Jou Jou τελικά χάλασε η...δουλειά... και ο Μορφέας βγήκε με μεγάλα... ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back