Birman-maniacs

Γιουλη σβησε τα ΠΜ, εισαι γεματη!

Τα' σβησα... συγνώμη... μόλις τώρα ηρέμησα λίγο...
Δανάη από δω και πέρα Αθηνιώ θα τη λέμε ε? ;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο δυστυχως το εχω ηδη ζησει!! Η θεια μου ειχε ενα θυληκο Ροτβαιλερ, τη Λορα - πολυ ζηλιαρα - και μετα πηρε και ενα γατουλη - το οποιο αφηνε να μπει και στο σπιτι. Ενα πρωι η Λορα ερχοταν και ειχε κατι αναμεσα στα δοντια της, κατι σαν μπαλα. Μονο οταν της το αφησε στα ποδια της καταλαβε τι ηταν....το κεφαλι του γατιου!!!!:/:
Αφού πάνε και φτιάχουνε ράτσες δολοφόνους... τι περιμένεις... :mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα' σβησα... συγνώμη... μόλις τώρα ηρέμησα λίγο...
Δανάη από δω και πέρα Αθηνιώ θα τη λέμε ε? ;):lol:
καλε ναι!!!το συζητας?:lol::lol:

περυσι οταν πηγα τον μικρο για στειρωση,ηταν και ενα ροτβαιλερ μεσα στο κλουβι του γιατρου με ορο γιατι ειχε νεφρικη ανεπαρκεια αν θυμαμαι καλα.
Ενω ολη την ωρα-οπως μου ειπαν ηταν πολυ χαλια και ξαπλωμενο συνεχεια,με το που μυρισε τη γατα,στηλωθηκε!!!το πλησιασα και -παιδια-τι κεφαλα ηταν αυτη?σαν να κοιτουσα μοσχαροκεφαλη!!!!πω πω...δεν ειχα ξαναδει απο κοντα.Οι ιδιοι ειχαν και ενα πιτμουλ.Και μου λεγανε οτι οπου βρησκαν γατα χυμουσανε και ετσι και την πιανανε της σπαγανε την σπονδυλικη στηλη.:(

Δεν ηταν δολοφονος....καλή ηταν, αλλα λογω του ογκου της οταν χαιροταν που σε εβλεπε, και ετρεχε προς το μερος σου, σου ερχοταν να το βαλεις στα ποδια!!!!!!!!!:lol:

περυσι οταν πηγα τον μικρο για στειρωση,ηταν και ενα ροτβαιλερ μεσα στο κλουβι του γιατρου με ορο γιατι ειχε νεφρικη ανεπαρκεια αν θυμαμαι καλα.
Ενω ολη την ωρα-οπως μου ειπαν ηταν πολυ χαλια και ξαπλωμενο συνεχεια,με το που μυρισε τη γατα,στηλωθηκε!!!το πλησιασα και -παιδια-τι κεφαλα ηταν αυτη?σαν να κοιτουσα μοσχαροκεφαλη!!!!πω πω...δεν ειχα ξαναδει απο κοντα.Οι ιδιοι ειχαν και ενα πιτμουλ.Και μου λεγανε οτι οπου βρησκαν γατα χυμουσανε και ετσι και την πιανανε της σπαγανε την σπονδυλικη στηλη.:(
Δεν φταιει το ζωο, το αρρωστημενο μυαλο των ανθρωπων φταιει! :down::down:

Δεν ηταν δολοφονος....καλή ηταν, αλλα λογω του ογκου της οταν χαιροταν που σε εβλεπε, και ετρεχε προς το μερος σου, σου ερχοταν να το βαλεις στα ποδια!!!!!!!!!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αθηνιω???????????????:lol::lol::lol:
μετα το Ερατω που σκεφτομουν εγω για την γατα σε πειραξε??????:lol::lol::lol::lol::lol:

ναι ειναι κρητικια κι αυτη!

Δεν φταιει το ζωο, το αρρωστημενο μυαλο των ανθρωπων φταιει! :down::down:
ε ναι γιατι βολτα χωρις λουρι απαγορευεται!!!

Ναι... δεν ήταν δολοφόνος ανθρώπων... μόνο γατιών! :lol:

Πάντως πιστεύω ότι (και δεν μιλώ για τους φίλους σου βέβαια) κάτι τύποι του στυλ εγώ είμαι ο άντρας ο πολλά βαρύς γουστάρουν κάτι ροτβάιλερ και κάτι πιτ μπουλ για να κανακεύονται ότι οι σκύλοι τους ξεσκίζουν στη στιγμή τη κάθε ανυποψίαστη γατούλα... κι ότι μη με πλησιάσετε γιατί ο τζακ σας έσκισε... πουλάνε μούρη δηλ. μέσω του σκύλου τους... και πιστέψτε με, έχω δει πολλούς τέτοιους να κυκλοφορούν!! :mad:

οπα!!!!!! Θα της φερεις αγορακι??? ;) σουπερρρρρ και αλλο μελος στην παρεα!

Καλα εγω δεν ειδα ποσους σπορους εχει μεσα κ την πατησα!!! την αλλη φορα θα ξερω...!
Να μου φιλησεις την Ρενατα... ;) και αυτη την φορα ελπιζω απο αλλο εκτροφεα να παρεις Βιρμανακι... και πριν, ιατρικο ελεγχο!!!! αυτο που καναν στην καυμενη την Ρενατα οι ανευθυνοι...γκρρρρρρρρρ τσατιζομαιιιιιιι :mad:

Ναι, θα της φέρω παρέα να μη νιώθει κι αυτή μόνη της;) Και, φυσικά, από άλλο εκτροφείο και, παρόλο που οι κοπέλες που το έχουν είναι σούπερ άτομα, θα το πάω και στον κτηνίατρο για ένα τσεκάρισμα και προγραμματισμό εμβολίων:)

Και οχι μονο αυτο, εχω δει αφεντικα τετοιων σκυλων που επιδιοκουν να συναντησει ο σκυλος γατες και να τις κυνηγησει...ευχαριστιουνται με κατι τετοια! :down:

επισης ειχα απο μικρη σκυλια στο σπιτι...απο λυκόσκυλο , το οποιο ειχε εκπαιδευτει και μας προστατευε, ορμουσε οταν εμεις διναμε την διαταγη ως και μικροσωμο.... Κανενα ποτε δνε εκανε κατι αν εμεις δεν του λεγαμε .ειναι και θεμα ιδιοκτητη θελω να πω.αν το χεις δεμενο σε ενα κηπο , παρατημενο και το ταιζεις και ωμο κρεας, σιγουρα μπορει να γινει δολοφονος... :/:

Και οχι μονο αυτο, εχω δει αφεντικα τετοιων σκυλων που επιδιοκουν να συναντησει ο σκυλος γατες και να τις κυνηγησει...ευχαριστιουνται με κατι τετοια! :down:

Άστα...
Κάτι άσχετο... στη... μαμά σου δεν πας καθόλου? :redface:

Εχω να παω απο την προηγουμενη εβδομαδα....γιατι με ρωτας? ;)

ποσο μ.. μπορει να ειναι ορισμενοι?
μετα μου ελεγε οτι και καλα οι γατες ειναι πονηρες γιατι οταν τα εχει δεμενα στην αυλη πανε και καθονται ακριβως εκει που δεν μπορουν να τις φτασουν τα σκυλια,λιγα εκατοστα δηλαδη τις χωριζουν απο τα σκυλια και αυτα τρελαινονται στο γαυγισμα.Ε του λεω να μην παρουν κι αυτες την εκδικηση τους?Αλλωστε ειναι και πιο εξυπνες απο τα σκυλια..

Πιστεύω ότι τα Βιρμανάκια είναι από τα γατιά που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν...

Εδώ η Rose μικρούλα... όπου όταν την έφεραν από την Αυστραλία δε μου άρεσε...
shasha_1207.jpg

Η Rose σήμερα...

rosi_20080510_1.jpg

Εχω να παω απο την προηγουμενη εβδομαδα....γιατι με ρωτας? ;)
Καφεδάκι με πολύ γάλα... (είδες που το θυμάμαι?) ;)

Βλεπω οτι ολα τα Βιρμανακια ειναι παραταισμενα!! εννοω καλοταισμενα ;)

ποσο μ.. μπορει να ειναι ορισμενοι?
μετα μου ελεγε οτι και καλα οι γατες ειναι πονηρες γιατι οταν τα εχει δεμενα στην αυλη πανε και καθονται ακριβως εκει που δεν μπορουν να τις φτασουν τα σκυλια,λιγα εκατοστα δηλαδη τις χωριζουν απο τα σκυλια και αυτα τρελαινονται στο γαυγισμα.Ε του λεω να μην παρουν κι αυτες την εκδικηση τους?Αλλωστε ειναι και πιο εξυπνες απο τα σκυλια..

Είναι... και είναι παρεξηγημένες γιατί πολλοί πιστεύουν ότι το να κάνουν του κεφαλιού τους και να μην υπακούν τον άνθρωπο, είναι δείγμα χαμηλής ευφυίας... βαθειά νυχτωμένοι είναι όμως, αφού οι γάτες καταλαβαίνουν τα πάντα. απλά κάνουν ό,τι γουστάρουν γιατί είναι ανεξάρτητες και όχι μαθημένες στη ζωή της αγέλης. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back