Birman-maniacs

Ανέκδοτο.

Ερώτηση: Τι είναι αυτό που το πρωί ζυγίζει 500 κιλά, το μεσημέρι 300 και το βράδυ 10 γραμμάρια?

Απάντηση: Ο σύζυγος.

Το πρωί του λέει η γυναίκα του..

Σήκω ρε βόδι να πας στη δουλειά! :mad:

Το μεσημέρι του λέει

Πάλι τρως σα γουρούνι? :mad:

Και το βράδυ...
'Έλα πουλάκι μου να με πάρεις μια αγκαλίτσα... :inlove:

:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εμεις τωρα πηραμε απο το χωριο που πηγαμε ντοπια κρεατα!μοσχαρακι ελευθερας, χοιρινο, και αρνι, το τελευταιο μονο για τον Georgius poy ta trwei olas!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλο καλο,αλλα τωρα με ολα αυτα τα φαγητα με τρελανατε, πειναω και εχω φακιες:mpliaks:θα εκανα κοκκινιστο μοσχαρι αλλα δεν εχω νεροχυτη, χαλασε:(και ο υδραυλικος απο εχθες που του λεμε θα ρθει το απογευμα:mad:και το μονο μαγειρεμενο που εχω ειναι φακες:down:
γιατι καλε?τι εχουν οι φακες?μια χαρα φαι!!!

Ανέκδοτο.

Ερώτηση: Τι είναι αυτό που το πρωί ζυγίζει 500 κιλά, το μεσημέρι 300 και το βράδυ 10 γραμμάρια?

Απάντηση: Ο σύζυγος.

Το πρωί του λέει η γυναίκα του..

Σήκω ρε βόδι να πας στη δουλειά! :mad:

Το μεσημέρι του λέει

Πάλι τρως σα γουρούνι? :mad:

Και το βράδυ...
'Έλα πουλάκι μου να με πάρεις μια αγκαλίτσα... :inlove:

:blink::blink::blink:

καλο καλο :up::up::up:πες στο στον Μαριο χιχι:happy:

κ ο μπαμπας μου κ ο αντρας μου το ιδιο!μηπως ειναι αντρικο το φαινομενο?
Εγω δεν ψωνιζω τοσο πολυ κρεας οσο κονσερβες και μακαρονια.Μαλιστα τα εχω βαλει στα ραφια σαν να ησουν στο σουπερ μαρκετ!!!! :lol::redface:

κι εμεις τωρα πηραμε απο το χωριο που πηγαμε ντοπια κρεατα!μοσχαρακι ελευθερας, χοιρινο, και αρνι, το τελευταιο μονο για τον Georgius poy ta trwei olas!

Georgius panfagous... Λέγεται καλέ.... ή Georgius savourofagous!

Georgius panfagous... Λέγεται καλέ.... ή Georgius savourofagous![/quote]
Αυτο ταιριαζει στον δικο μου...τρωμε κανονικα το απογευματακι. Το βραδυ μου λεει εχω μια ληγουρα, να φαω κατι..μια πιτσα!!! δεν παχαινει, ειναι σαν φρουτο!! :lol::lol::lol::blink:

Αυτο ταιριαζει στον δικο μου...τρωμε κανονικα το απογευματακι. Το βραδυ μου λεει εχω μια ληγουρα, να φαω κατι..μια πιτσα!!! δεν παχαινει, ειναι σαν φρουτο!! :lol::lol::lol::blink:

Κι εγώ όταν τρώμε και δεν μ'αρέσει κάτι στο πιάτο μου, το βάζω στο δικό του και το χάφτει κατευθείαν! :lol:

παιδια δεν ξερω αν εχετε συναντησει αλλο ανθρωπο τετοιο εγω οχι!ο Γιωργος δεν εχει πει ποτε εσκασα απο το φαγητο ή όχι δεν θα φαω!τρωει τα απιστευτα και δεν εχει ποτε στομαχικο προβλημα!:blink:μιλαμε εχει φαει με αλλον εναν απο ενα κιλο παιδακια, λουκανικο, πατατες, σαλατες, και κοντοσουβλι!και φυσικα μετα εφαγε και γλυκο!

Γιουλη θελω να παω μεχρι το Follie Folli, δεν ξερω αν θα φυγω νωρις σημερα απο τη δουλεια, και για να μην αγχωθεις και εσυ αφου εχεις να μαγειρεψεις για τον καλο σου, θα κανονισουμε μια αλλη μερα ισως....Θελω να μου πεις, αν θα περασεις απο το PETSTOP.

Κι εγώ όταν τρώμε και δεν μ'αρέσει κάτι στο πιάτο μου, το βάζω στο δικό του και το χάφτει κατευθείαν! :lol:
κι εμεις ετσι κανουμε!!!
και μου δινει παντα το απο κατω απο το ψωμι που μου αρεσει κι αυτος τρωει το απο πανω..:P

κι εμεις ετσι κανουμε!!!
και μου δινει παντα το απο κατω απο το ψωμι που μου αρεσει κι αυτος τρωει το απο πανω..:P

Ωραία περιγραφή...:blink: Δηλαδή, εσένα σου αρέσει η ψίχα και του δικού σου η κόρα;

Γιουλη θελω να παω μεχρι το Follie Folli, δεν ξερω αν θα φυγω νωρις σημερα απο τη δουλεια, και για να μην αγχωθεις και εσυ αφου εχεις να μαγειρεψεις για τον καλο σου, θα κανονισουμε μια αλλη μερα ισως....Θελω να μου πεις, αν θα περασεις απο το PETSTOP.
τι θα πας να παρεις απο τα Follie Folli?:)

Βασια ηρθε ο κουριερ?

παιδια δεν ξερω αν εχετε συναντησει αλλο ανθρωπο τετοιο εγω οχι!ο Γιωργος δεν εχει πει ποτε εσκασα απο το φαγητο ή όχι δεν θα φαω!τρωει τα απιστευτα και δεν εχει ποτε στομαχικο προβλημα!:blink:μιλαμε εχει φαει με αλλον εναν απο ενα κιλο παιδακια, λουκανικο, πατατες, σαλατες, και κοντοσουβλι!και φυσικα μετα εφαγε και γλυκο!

Μπράβο του! Το απολαμβάνει ο άνθρωπος.... και μετά γυρνάει σπίτι και τρώει λίγη Αθηνά και λίγη Βάσια! :lol:

ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν:mad: Έλεος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back